יעוץ דחוף-מתלבת בין2 אלה ואני חייב חוות דעת:AKG K450 - Beats By Dre-Solo HD

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
JustAmir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

טוב, אני מחפש אוזניות שישארו אצלי כמה שנים טובות... עם בס עמוק (שומע לרוב היפ-הופ)
.... אחרי חיפושים רבים שעשיתי מצאתי 2 אפשרויות שלדעתי נכונות-

1 - AKG K450
(550 שח)

2- Beats By Dre- Solo Hd
(730 שח)

ההשאלה שלי היא האם שווה לי להשקיע באוזניות של DRE ?? האם האיכות שהו מספקות הוא באמת בכמה רמות מעל הAKG K450????~! :@
תודה מראש... (b)
נערך לאחרונה על ידי JustAmir ב 12/06/2010 23:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #2 

אם אתה מחפש בסים חזקים ה dr dre עדיפים בהחלט. אם אתה רוצה לחסוך כסף
אתה יכול ללכת על ה sennheiser PX 100-II ב 300ש"ח.

JustAmir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על ההמלצה, תודה לאל לא חסר לי כסף :wink: אני מתעניין יותר בDRE...אם אומר שהDRE באמת עדיפות על הAKG...
אם ישלך המלצות על חנויות אז אשמח, יש באפל... אבל אני לא יודע אם זה באותו מחיר בארץ...
חשבתי להזמין באינטרנט מאמזון או BESTBUY..

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #4 

לא שמעתי אף אחת מהן, אבל על עיוור הייתי הולך על AKG שאף עפ"י שהם שניים רק לסנהייזר בכמות הזבל בדגמי המיד-פיי שלהם בדר"כ בדגמים היותר יקרים אתה מקבל את התמורה לכסף, ואתה בטוח לא משלם תמלוגים בעקיפין לאיזה ראפר כשאתה קונה מוצר שלהם...

אם אתה רוצה אוזנייה ניידת, קטנה ומתקפלת, ולא חייב שהיא תהיה סגורה, אני יכול להמליץ מניסיון על הv-JAYS, אלה אוזניות עם דרייברים של 40 מ"מ ששמים בהרבה דגמי פול-סייז ואני יכול לומר מניסיון שזה עובד, יש להם במה גדולה מכל אוזנייה ניידת ששמעתי ובאס מאוד עמוק אבל לא מנופח. ויש אותן גם ב-50% הנחה השבוע, כמעט גורם לי לקנות אותן שוב... :oops:

אם אתה חייב סגורות יש גם את ה c-Jays שיש להן 3 פדים בגדלים שונים שניתן להחליף כדי לשנות את הסאונד.

JustAmir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה על ההשקעה אחי, אני יותר בעניין של סגורות או בתוך. שמע אני מתכוון להשקיע קצת כסף... לא מעל 800 אבל אני דיי מחפש משהו מעוצב יפה...
תאמת רגע לפני הייתי בטוח כבר על הDRE, אינלי בעיה להשקיע קצת יותר כסף... אבל אני רוצה להשוות בין הAKG לDRE... שניהם בעיצוב מטורף, מתקפלות .. לDRE יש יותר שם.. בכלל כל הליין של MONSTER מטורף.. אבל אני רוצה חוות דעת על האיכות השמיעה שלהן.. שזה מה שהכי חושב בסוף...

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”