תפריט טכנאי בפלאזמה
ראיתי באיזה שהוא אתר שיש בפלאזמות תפריט שמוסתר מאיתנו והוא נקרא תפריט טכנאי שם אפשר לראות למשל כמה שעות עבדה הפלאזמה שינוי למשל של ה orbiter שיזיז כל פעם במקום שני פיקסלים במסך עד 9 פיקסלים וגם שינוי של התיזמון שלו שבדרך כלל זה כל 2 דקות. הכניסה לתפריט הזה כמו שהבנתי היא דרך קוד מסויים בשלט הקוד לא כתוב באותו אתר אני מדבר לגבי ה LG PX4 אבל כמו שהבנתי זה קיים בכל הפלאזמות והתפריט הזה משמש את מעבדת התיקון ברגע שהפלאזמה מתקלקלת.
האם מישהו יודע על זה משהו.
האם מישהו יודע על זה משהו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא מומלץ להיכנס לתפריטים האלה.
בדקתי את התפריט הזה ב- LCD שלי, ורק במזל לא דפקתי כלום.
התפריטים האלה שולטים על כיוון צבע מדוייק והגדרות הפנל. שום דבר מיוחד, אבל אתה חייב להבין בדיוק מה אתה עושה לפני שאתה נכנס לשם!
בדקתי את התפריט הזה ב- LCD שלי, ורק במזל לא דפקתי כלום.
התפריטים האלה שולטים על כיוון צבע מדוייק והגדרות הפנל. שום דבר מיוחד, אבל אתה חייב להבין בדיוק מה אתה עושה לפני שאתה נכנס לשם!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
שימו לב שמדובר בפעולות שעלולות לגרום נזק ואין אנו אחראים על התוצאות.
http://www.bruzzi.ws/plasma-faq/showthread.php?t=157
http://www.bruzzi.ws/plasma-faq/showthread.php?t=157
oferlaor תודה רבה על הקישור. כל עוד אתה לא משנה כלום אין שום סכנה לנזק לפלאזמה יש בתפריט הזה הרבה מידע שימושי למשל כמה שעות עבדה הפלאזמה שזה יכול לעזור עם קובץ ההרצה כך אתה יכול לדעת מתי עברת את ה 100 שעות הראשונות. באתר הזה דרך אגב יש הסברים איך להיכנס לתפריט הזה לכל סוגי הפלאזמות. מה שבטוח אסור לשנות את הפרמטרים כדי לא לגרום נזק.
- oferlaor
- מנהל

כמעט כל הסוגים, חסר לבחור (אני מכיר אותו מ-AVS) את המודלים האחרונים...
- oferlaor
- מנהל

orenhazan,
רוב הסיכויים שאף אחד לא יודע מה זה כל פרמטר מכיוון שזה מיועד לטכנאים המיומנים במסכים מסויימים.
לכן, דרוש המון ידע וניחושים בכדי להבין מה כל דבר עושה.
לא ממליץ לך להתעסק בזה אלא אם כן אתה מבין מה אתה עושה ומוכן לקחת גם את הסיכונים הדרושים.
רוב הסיכויים שאף אחד לא יודע מה זה כל פרמטר מכיוון שזה מיועד לטכנאים המיומנים במסכים מסויימים.
לכן, דרוש המון ידע וניחושים בכדי להבין מה כל דבר עושה.
לא ממליץ לך להתעסק בזה אלא אם כן אתה מבין מה אתה עושה ומוכן לקחת גם את הסיכונים הדרושים.