מסך 50 ב4000שקל ברשת עולם הקולנוע-כמה שאלות אליכם
לא חושב שרשת זו תחזיק מוצר מדבקה.
ההיגיון הבריא שלי אומר שרשת גדולה תחזיק מותגים חזקים ,
ולא מוצרי מדבקה שיהרסו את המוניטין שהיא בונה.
אני משער אולי אלו מותגים שעברו "שיפוץ" החלפה של חלק כל שהוא , או אפילו שריטה קלילה על הTV.
שוב זו השערה בלבד!
ההיגיון הבריא שלי אומר שרשת גדולה תחזיק מותגים חזקים ,
ולא מוצרי מדבקה שיהרסו את המוניטין שהיא בונה.
אני משער אולי אלו מותגים שעברו "שיפוץ" החלפה של חלק כל שהוא , או אפילו שריטה קלילה על הTV.
שוב זו השערה בלבד!
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
עולם הקולנוע בבעלות אלכל אלקטרוניקה (פירלס) משמע מתמחים במותגי מדבקה, בנוסף מרבית המוצרים הם מייבוא מקביל.
אפשר לעשות שם אחלה עסקאות של חבילות מוצרים, הפשרה היא האחריות ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו... לעיתים זה הימור כלכלי ולעיתים פחות.
אפשר לעשות שם אחלה עסקאות של חבילות מוצרים, הפשרה היא האחריות ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו... לעיתים זה הימור כלכלי ולעיתים פחות.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
asaf23 ו riji צודקים - והם מנסים למכור חזק מאוד סאנסוי למעשה זה המותג שהם מנסים למכור הכי הרבה..
לגבי עולם הקלונוע, באופן כללי וייתכן ואני טועה, כשאני הייתי אצלם הם הצליחו קצת להרגיז אותי
שיטת מכירה מניפולטיבית, של אתה חייב לקנות שם אחרת לא עוזבים אותך עד לצאת החנות.
והמרגיז יותר, הוא חוסר מקצעיות מטורף, בעיקר כשהמוכר אומר לך שבפלאזמה תחזיק פחות מ LCD
וש LED זה כבר משהו אחר לגמרי מה LCD "זאת טכנולוגיה אחרת לגמרי", וש סאנסוי זה לא מותג מדבקה
אלא אחד מהמותגים הנמכרים ביותר באירופה, והרשימה ארוכה. והמוכר מקריא נתונים מדף כזה שמרכז לו דגמים.
בקיצור קצת נתן רושם חובבני...
מה שכן אם אתה מחליט לרכוש שם את הסמסונג שראית בעיתון, (גם אני ראיתי את הפרסום),
בדוק מה היא האחריות, ואם מקבלים במקום (וזה עדיף ואפשרי במקרה שלהם), בדוק
את שלמות האריזה ואת מצבה החיצוני (וודא שלא נפתחה - ושים לב למסקנטייפ השקוף שמראה על אי-אריזה מחדש).
בברכה,
שלומי
לגבי עולם הקלונוע, באופן כללי וייתכן ואני טועה, כשאני הייתי אצלם הם הצליחו קצת להרגיז אותי
שיטת מכירה מניפולטיבית, של אתה חייב לקנות שם אחרת לא עוזבים אותך עד לצאת החנות.
והמרגיז יותר, הוא חוסר מקצעיות מטורף, בעיקר כשהמוכר אומר לך שבפלאזמה תחזיק פחות מ LCD
וש LED זה כבר משהו אחר לגמרי מה LCD "זאת טכנולוגיה אחרת לגמרי", וש סאנסוי זה לא מותג מדבקה
אלא אחד מהמותגים הנמכרים ביותר באירופה, והרשימה ארוכה. והמוכר מקריא נתונים מדף כזה שמרכז לו דגמים.
בקיצור קצת נתן רושם חובבני...
מה שכן אם אתה מחליט לרכוש שם את הסמסונג שראית בעיתון, (גם אני ראיתי את הפרסום),
בדוק מה היא האחריות, ואם מקבלים במקום (וזה עדיף ואפשרי במקרה שלהם), בדוק
את שלמות האריזה ואת מצבה החיצוני (וודא שלא נפתחה - ושים לב למסקנטייפ השקוף שמראה על אי-אריזה מחדש).
בברכה,
שלומי