בעיה בחיבור המחשב לטלוויזיה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מהו דגם המסך? האם אתה מנסה לחבר 2 מסכים בבת אחת? תנסה לחבר מסך אחד בלבד. כמו כן, תנסה להגדיר רזולוציה נמוכה. ייתכן שאתה משתמש בכבל ארוך ולא איכותי שלא מסוגל להעביר רזולוציות גבוהות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
Samsung A450pixies כתב:מהו דגם המסך? האם אתה מנסה לחבר 2 מסכים בבת אחת? תנסה לחבר מסך אחד בלבד. כמו כן, תנסה להגדיר רזולוציה נמוכה. ייתכן שאתה משתמש בכבל ארוך ולא איכותי שלא מסוגל להעביר רזולוציות גבוהות....
ניתקתי את מסך המחשב לגמרי וחיברתי רק את מסך הטלוויזיה.
אני משתמש גם ככה ברזולוציה של 1440 על 900 שזה לא רזולוציה גבוהה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא חושב שהרזולוציה הזו נתמכת ע"י ה-A450 בחיבור HDMI.
נסה להגדיר רזולוצייה כמו 1360 (לפעמים זה 1366) על 768 או 1280 על 720.
נסה להגדיר רזולוצייה כמו 1360 (לפעמים זה 1366) על 768 או 1280 על 720.
עדכון :
ניסיתי לחבר עם כבל HDMI אחר, [הראשון היה הכבל הפשוט שמקבלים מהוט]
ועכשיו זה עובד לי...
הבעיה שבצדיי המסך יש 2 ס''מ שחורים שהם לא מוצגת התמונה...כאילו התמונה לא מתוחה ממש.
ז''א יש את שולחן העבודה, ומסביב לו 2 ס''מ של מסגרת שחורה שלא מנוצלת...
וכשאני נכנס למאפיינים ומנסה לשנות רזולוציה, הרזולוציה המקסימאלית שאני מקבל היא 1024 על 768
מה עושים ? :X
PLZ? :O
ניסיתי לחבר עם כבל HDMI אחר, [הראשון היה הכבל הפשוט שמקבלים מהוט]
ועכשיו זה עובד לי...
הבעיה שבצדיי המסך יש 2 ס''מ שחורים שהם לא מוצגת התמונה...כאילו התמונה לא מתוחה ממש.
ז''א יש את שולחן העבודה, ומסביב לו 2 ס''מ של מסגרת שחורה שלא מנוצלת...
וכשאני נכנס למאפיינים ומנסה לשנות רזולוציה, הרזולוציה המקסימאלית שאני מקבל היא 1024 על 768
מה עושים ? :X
PLZ? :O
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הדגם הזה, עד כמה שזכור לי, אמור לתמוך ב-1360 על 768. תנסה כניסות HDMI אחרות, לסמסונג יש דגמים שעובדים טוב עם מחשב רק באחת מהכניסות.
לגבי המסגרת, יש בשרשור המדריכים בפורום את הטיפ "למה התמונה שלי לא על כל המסך" לבעלי כרטיסים של ATI. נסה לפעול לפיו.
לגבי המסגרת, יש בשרשור המדריכים בפורום את הטיפ "למה התמונה שלי לא על כל המסך" לבעלי כרטיסים של ATI. נסה לפעול לפיו.
יש לי כרטיס מסך של אינווידיה :Xpixies כתב:הדגם הזה, עד כמה שזכור לי, אמור לתמוך ב-1360 על 768. תנסה כניסות HDMI אחרות, לסמסונג יש דגמים שעובדים טוב עם מחשב רק באחת מהכניסות.
לגבי המסגרת, יש בשרשור המדריכים בפורום את הטיפ "למה התמונה שלי לא על כל המסך" לבעלי כרטיסים של ATI. נסה לפעול לפיו....
ואתה מציע לי לחבר את הכבל HDMI כל פעם ליציאה אחרת בטלוויזיה ? ואז מה אני אמור לחפש? איזה שינוי אני אראה? כל פעם להכנס מחדש לאפשרויות של הרזולוציה ולראות אם זה נותן לי להגדיר רזולוציה יותר גדולה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בלוח GA-MA78LM-S2H יש כרטיס מסך של ATI ולא של אנוידיה.
אכן, תנסה את כל כניסות ה-HDMI של הטלוויזיה.
אכן, תנסה את כל כניסות ה-HDMI של הטלוויזיה.
ואו שכחתי מזה, הכרטיס הרגיל שלי שמחובר ב PCIE הוא של אינוידיה, יכול להיות שאם הייתי מתקין דרייברים של ATI זה היה מסתדר? [אני לא רוצה לעשות את הניסויים האלה עכשיו על המחשב שלי למה יהיו יותר מידיי דרייברים גם זה ATI וגם של אינוידיה ולא רוצה שיווצר לי בלאגן ]:Xpixies כתב:בלוח GA-MA78LM-S2H יש כרטיס מסך של ATI ולא של אנוידיה.
אכן, תנסה את כל כניסות ה-HDMI של הטלוויזיה....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בתחילת השרשור ציינת שאתה עובד עם כרטיס המסך המובנה של לוח האם, אז הינחתי שאתה עובד עם ATI.
כמובן שכדאי להתקין דרייבר עדכני של ATI (מלא כולל Catalyst) אם אתה רוצה לעבוד איתו כולל האפשרות לכייל גבולות תמונה (overscan/underscan).
לא חושב שתיווצר התנגשות. כל התקן הוא עצמאי ועובד בפני עצמו.
כמובן שכדאי להתקין דרייבר עדכני של ATI (מלא כולל Catalyst) אם אתה רוצה לעבוד איתו כולל האפשרות לכייל גבולות תמונה (overscan/underscan).
לא חושב שתיווצר התנגשות. כל התקן הוא עצמאי ועובד בפני עצמו.