צריבה בפלזמות בערוץ 1?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
UserName פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

קראתי בשירשורים רבים שבגלל הלוגו הסטטי של ערוץ אחד חובבי הכדורגל אשר המסך שלהם פועל במשך כל הצהריים יקבלו צריבה בגלל הלוגו, למישהו זה באמת קרה?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

לכל ערוץ יש לוגו סטטי, לא רק לערוץ אחד.
דווקא לערוץ 1 הרגיל (לא ב HD) יש לוגו מעט שקוף מה שעוזר להפחתת תופעת הצריבה / צבירה.
בכל מקרה,
אם מדובר בפלזמה מודרנית אז לא אמורה להתרחש צריבה. אולי מעט צבירה אבל בהחלט לא צריבה.
לי יש פלזמה "50 SAMSUNG B550 ולא הבחנתי בשום צריבה של אף לוגו גם אם זה עומד על אותו ערוץ כמה שעות טובות..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #3 

לי יש פלזמה LG PQ300R בערך שנה. אין צריבה של לוגואים במסך. אבל החשש הוא מצריבה של הלוגו בערוץ 511, הערוץ הזה הולך להיות פתוח כמעט כל היום במשך חודש שלם אבל אם מקפידים על אמצעי זהירות בסיסיים לא יקרה דבר.

Menaged
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

ds123 כתב:לי יש פלזמה LG PQ300R בערך שנה. אין צריבה של לוגואים במסך. אבל החשש הוא מצריבה של הלוגו בערוץ 511, הערוץ הזה הולך להיות פתוח כמעט כל היום במשך חודש שלם אבל אם מקפידים על אמצעי זהירות בסיסיים לא יקרה דבר.
...
אני אשמח לדעת באילו אמצעי זהירות בסיסיים מדובר.

אני פשוט מבקש מהמשפחה שלי שאחרי שהמשחק נגמר, אם אין משהו סופר מעניין, להעביר / לכבות.

אגב, במידה ואני מזהה צריבה, מה ניתן לעשות בעניין? אני פשוט יודע שבדר"כ זה לא משהו קבוע.
אני לא חושב שיש לי מנגון כלשהו, לפחות אין בתפריטים. (פנסוניק x10).

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

Menaged כתב:
ds123 כתב:לי יש פלזמה LG PQ300R בערך שנה. אין צריבה של לוגואים במסך. אבל החשש הוא מצריבה של הלוגו בערוץ 511, הערוץ הזה הולך להיות פתוח כמעט כל היום במשך חודש שלם אבל אם מקפידים על אמצעי זהירות בסיסיים לא יקרה דבר.
...
אני אשמח לדעת באילו אמצעי זהירות בסיסיים מדובר.

אני פשוט מבקש מהמשפחה שלי שאחרי שהמשחק נגמר, אם אין משהו סופר מעניין, להעביר / לכבות.

אגב, במידה ואני מזהה צריבה, מה ניתן לעשות בעניין? אני פשוט יודע שבדר"כ זה לא משהו קבוע.
אני לא חושב שיש לי מנגון כלשהו, לפחות אין בתפריטים. (פנסוניק x10).
...
מה שביקשת מהמשפחה שלך, זה בדיוק מה שכדאי לעשות. אני גם במחצית מעביר לערוץ אחר (לא להרבה זמן). פשוט צריכים לדאוג שהערוץ הזה לא ישאר פתוח כל היום, ושהפיקסלים במקום של הלוגו יתחלפו מידי פעם.

לגבי מנגנון, אתה יכול פשוט לשים מסך לבן. בדרך כלל יש בתפריטים אופציה כזאת , זה נקרא WHITE WASH.

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #6 

בחודש הקרוב, להריץ לעיתים דחופות יותר מנגנון WHITE WASH, או כל מנגנון אחר המובנה במסך.

לגבי סטטיות הערוץ, להשתדל במחצית באמת, או בסיטואציות אפשריות להעביר את הערוץ.

ולעבור את החודש בשלום..! יש לי חבר שכבר הספיק לריב עם החברה שלו בגלל שהוא סירב אתמול לצאת איתה

כי יש משחק.. לכן חשוב שנקפיד על הדברים הקטנים והחשובים באמת בחיים :)

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

gechts כתב:בחודש הקרוב, להריץ לעיתים דחופות יותר מנגנון WHITE WASH, או כל מנגנון אחר המובנה במסך.

לגבי סטטיות הערוץ, להשתדל במחצית באמת, או בסיטואציות אפשריות להעביר את הערוץ.

ולעבור את החודש בשלום..! יש לי חבר שכבר הספיק לריב עם החברה שלו בגלל שהוא סירב אתמול לצאת איתה

...
אני מקווה שהוא יצא בסוף, היה משחק די עלוב :lol:

Menaged
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

אני לא רואה בתפריטים אפשרות כלשהי ל- white wash.

אני מניח שזה סוג של מסך לבן, ולכן אני שואל אם אולי יש להוריד איזה משהו שאפשר להריץ אותו באמצעות דיסק / USB / כרטיס SD.

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

Menaged כתב:אני לא רואה בתפריטים אפשרות כלשהי ל- white wash.

אני מניח שזה סוג של מסך לבן, ולכן אני שואל אם אולי יש להוריד איזה משהו שאפשר להריץ אותו באמצעות דיסק / USB / כרטיס SD.
...
אולי קוראים לזה בשם אחר בפלזמה שלך, אמור להיות משהו כזה. תבדוק במדריך של הטלוויזיה.
בכל מקרה, אתה בהחלט יכול להכין במחשב דף לבן ולהריץ אותו בכל דרך שהיא.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #10 

gechts כתב: ולעבור את החודש בשלום..! יש לי חבר שכבר הספיק לריב עם החברה שלו בגלל שהוא סירב אתמול לצאת איתה

...
עצה לחבר שלך - יש הרבה מאוד בתי קפה ומסעדות שארגנו מסכים גדולים לצפייה במונדיאל. אז הנה פשרה נחמדה מאוד לזוגיות. :)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #11 

pixies כתב:
gechts כתב: ולעבור את החודש בשלום..! יש לי חבר שכבר הספיק לריב עם החברה שלו בגלל שהוא סירב אתמול לצאת איתה

...
עצה לחבר שלך - יש הרבה מאוד בתי קפה ומסעדות שארגנו מסכים גדולים לצפייה במונדיאל. אז הנה פשרה נחמדה מאוד לזוגיות. :)
...
זה גם מה שאני אמרתי לו.. לאחר מכן הוא נשאר עם עיני עגל של "וואלה באמת לא זכרתי שיש מסכים בכל חור", והיפה הוא שהוא איננו חובב כדורגל משובע, תפס "טרמפ" על המשחק, וזה עלה לו ביוקר..

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #12 

רק להקפיד קצת יותר. לעשות פעם ביום בזמן ביניים שטיפה לבנה קצרה. לא צריך לצאת מן הכלים...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”