אם אני קונה 8404, אני אסתדר בלי סטרימר?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אם יש לך גישה מלאה ונוחה למחשב המחובר בחיבור חוטי למסך אז אתה יכול להסתדר ללא סטרימר.nirno כתב:לצפייה בקבצי MKV ופורמטים אחרים באיכות גבוהה דרך הרשת.....
נערך לאחרונה על ידי nils3373 ב 11/06/2010 22:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
מספיק שהוא לא תומך ולא יתמוך (99.999%) ב-MKV או כל פורמט HD אחר בשביל לרכוש סטרימר (או מחשב) אלא אם כן לא מעניין אותך תכני HD ש-8404 נולד בשבילם...gover כתב:אתה יכול קצת להרחיב בנקודה הזאת? מדוע לא? יש פורמטים שלא קורא? מה עם עדכוני רשת?Excaliber כתב:יש לי את ה8404 והוא לא יכול להיות תחליף לסטרימר......
קודם כל כאמור הוא לא קורא MKV אבל בהנחה שכן הצלחת לקודד את הסרט שלך לפורמט מתאים(עד שמצאתי את הקידוד המדוייק לקח לי המון זמן) גם אז זה קירטע ונתקע, שלא נדבר על להעביר קדימה או אחורה, וחוסר סנכרון עם הקול והוידאו...gover כתב:אתה יכול קצת להרחיב בנקודה הזאת? מדוע לא? יש פורמטים שלא קורא? מה עם עדכוני רשת?Excaliber כתב:יש לי את ה8404 והוא לא יכול להיות תחליף לסטרימר......
יש לי שאלה נוספת על המסך שלא הצלחתי להבין משרשורים שקראתי.
האם אפשר לקלוט שידורים דיגיטליים (DVB)? צריך להוסיף אנטנה? איך מכיילים את הערוצים במסך? (הייתי אצל שכן שיש לו את המסך ולא הצלחנו להבין מהמדריך שיש בטלויזיה..).
תודה!
האם אפשר לקלוט שידורים דיגיטליים (DVB)? צריך להוסיף אנטנה? איך מכיילים את הערוצים במסך? (הייתי אצל שכן שיש לו את המסך ולא הצלחנו להבין מהמדריך שיש בטלויזיה..).
תודה!