HD מונדיאל - למה שמו את התוצאות והשעון באמצע המסך ובכזה גודל ?
הדבר הראשון ששמתי לב אליו זה זה...
לדעתי השעון במרכז בגלל הצופים בטלויזיות 4:3 שם השידור חתוך.
צריך להרים את השעון טיפה, לעשות אותו חצי שקוף ולעשות רק שורה אחת שתכלול את התוצאה, שמות הקבוצות והשעון.
אבל מי יקשיב לנו עכשיו.
סה"כ אחרי כמה זמן מתרגלים אבל באמת יש מצבי קלוזאפ שהוא מסתיר את השחקנים.
שמתי לב גם שלא כל כך שומעים את השריקות של השופט או את הבעיטות, כאילו לא מיקמו מיקרופונים על הדשא החיצוני במגרש.
למרות הכל, צריך להוריד את הכובע בפני ערוץ 1. לא לשכוח מה היה פה ב2006.
לדעתי השעון במרכז בגלל הצופים בטלויזיות 4:3 שם השידור חתוך.
צריך להרים את השעון טיפה, לעשות אותו חצי שקוף ולעשות רק שורה אחת שתכלול את התוצאה, שמות הקבוצות והשעון.
אבל מי יקשיב לנו עכשיו.
סה"כ אחרי כמה זמן מתרגלים אבל באמת יש מצבי קלוזאפ שהוא מסתיר את השחקנים.
שמתי לב גם שלא כל כך שומעים את השריקות של השופט או את הבעיטות, כאילו לא מיקמו מיקרופונים על הדשא החיצוני במגרש.
למרות הכל, צריך להוריד את הכובע בפני ערוץ 1. לא לשכוח מה היה פה ב2006.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
באמת היה נחמד אם זה היה ממוקם מעט יותר ימינה, מעט קטן יותר ומעט שקוף..
אבל זה לא כזה מפריע. זה פשוט לא הכי אידיאלי..
לגבי הצפצפות האלה - בחיים שלי לא שמעתי משהו יותר מעצבן.
אין לי מושג למה הם עושים את זה / למה הם בטוחים שזה מעודד בכלל מישהו - ההפך הוא הנכון, זה מעצבן ומפריע.
זה פשוט סיוט שלא נגמר לאורך המשחק ונותר לי רק להצטער על כך שפיפ"א החליטו לבסוף לאשר את זה באמתלה
שזה פשוט חלק מהצבע של אפריקה.. ממש.
משום מה לא נראה לי ששבטים באפריקה משתמשים בזמבורות המפגרות האלה בטקסים מקומיים או סתם ככה באופן כללי..
אז לי רק נותר לברך את מי שהמציא את זה ואת אלו שמשתמשים בזה - שייקח אתכם רוחץ הגופות. הרסתם לי את המונדיאל.
אין לי מושג למה הם עושים את זה / למה הם בטוחים שזה מעודד בכלל מישהו - ההפך הוא הנכון, זה מעצבן ומפריע.
זה פשוט סיוט שלא נגמר לאורך המשחק ונותר לי רק להצטער על כך שפיפ"א החליטו לבסוף לאשר את זה באמתלה
משום מה לא נראה לי ששבטים באפריקה משתמשים בזמבורות המפגרות האלה בטקסים מקומיים או סתם ככה באופן כללי..
אז לי רק נותר לברך את מי שהמציא את זה ואת אלו שמשתמשים בזה - שייקח אתכם רוחץ הגופות. הרסתם לי את המונדיאל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
מנהלי האתר, האם אפשר לשלוח מכתב לערוץ 1
ולבקש להזיז את השעון או להסיר אותו?
לגבי הזמבורות - כנראה הבעיה תיפתר:
"ראש הוועדה המארגנת של המונדיאל בדרום-אפריקה, דני ג'ורדאן, אמר לרשת BBC כי ארצו עשויה לאסור את השימוש ב"וובוזלות" - הזמבורות המקומיות מחרישות האוזניים - בתוך האיצטדיונים. זאת, על רקע תלונות של אוהדים וגופי שידור.
צופים ברחבי העולם כולו התלוננו ביומיים הראשונים לטורניר כי השימוש ב"וובוזלה", שיש שהשוו את רעשה לזמזום של נחיל דבורים ענקי, פגע בחוויית הצפייה. גם שחקנים המשתתפים בטורניר התלוננו כי היא מפריעה להם להתרכז ולישון, משום שאנשים משתמשים בה גם מחוץ לאיצטדיון. "
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3904304,00.html
לגבי הזמבורות - כנראה הבעיה תיפתר:
"ראש הוועדה המארגנת של המונדיאל בדרום-אפריקה, דני ג'ורדאן, אמר לרשת BBC כי ארצו עשויה לאסור את השימוש ב"וובוזלות" - הזמבורות המקומיות מחרישות האוזניים - בתוך האיצטדיונים. זאת, על רקע תלונות של אוהדים וגופי שידור.
צופים ברחבי העולם כולו התלוננו ביומיים הראשונים לטורניר כי השימוש ב"וובוזלה", שיש שהשוו את רעשה לזמזום של נחיל דבורים ענקי, פגע בחוויית הצפייה. גם שחקנים המשתתפים בטורניר התלוננו כי היא מפריעה להם להתרכז ולישון, משום שאנשים משתמשים בה גם מחוץ לאיצטדיון. "
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3904304,00.html
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
"נותר לברך את מי שהמציא את זה ואת אלו שמשתמשים בזה - שייקח אתכם רוחץ הגופות"jacko-il כתב:באמת היה נחמד אם זה היה ממוקם מעט יותר ימינה, מעט קטן יותר ומעט שקוף..
אז לי רק נותר לברך את מי שהמציא את זה ואת אלו שמשתמשים בזה - שייקח אתכם רוחץ הגופות. הרסתם לי את המונדיאל....
בערוצים זרים זה מוצג בצורה הגיונית:
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... =38680&hl=
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מתרגלים ?!ShayGTi כתב:הווזבוזלות האלו זה נוראי, אבל זה מונוטוני אז תוך כדי משחק מתרגלים..
אני מקווה שזה ירגע במשחקים שלא ישחקו בהן נבחרות אפריקאיות, למרות שגם באורוגוואי - צרפת זה די בלט....
זה כמו להרגיש בתוך כוורת דבורים...לא ליד, בתוך כוורת.
איך אפשר להתרגל לדבר המציק הזה, זה מטריד ומעצבן עד השניה האחרונה של המשחק.
ואיך יש להם כל כך הרבה אוויר לנשוף לדבר הזה יותר משעה וחצי רצוף?!
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
עשור אחד?amittzor כתב:מצחיק לחשוב שעד לפני עשור, גם בכדורסל וגם בכדורגל לא היה מופיע לוח תוצאות ושעון קבוע על המסך, אלא רק מדי פעם. בכדורגל זה עוד היה נסבל. בכדורסל הרבה פחות....
יותר לכיוון השניים