מבקש המלצה למסך. 90% צפיה בשידורי SD ו 10% צפיה בסרטים דרך מחשב נייד HD/DVD ..( דרוש חיבור HDMI לחיבור מחשב נייד )
מרחק צפיה 2.5-3.5 מטר. צפיה בחיבור לממיר HOT VOD רגיל כרגע.
רצוי ווליום חזק ואיכותי .
מחיר: התמורה הכי טובה עבור מחיר נמוך ככל האפשר
תודה ענקית לעוזרים!
נ.ב. יש צורך שהמסך יהיה בעל כניסת USB וינגן סרטים ישירות ממנו..
המסך יהיה בסלון. 30 אחוז מהזמן הצפיה תהיה ממרחק של 2.5 מטר. 55 אחוז מהזמן הצפיה תהיה ממרחק של 3.5 מטר. 15 אחוז מהזמן הצפיה תהיה מהמטבח,משהו כמו 5.5 מטר. קשה להגדיר פה מרחק אופטימלי לצערי..
המסך הוא בשביל ההורים. הדרישה היא למסך לא יקר יחסית שיענה על הדרישות. את התקציב אני אמור לבחור. הערכה של תקציב לטעמי היא בין 3000 ל 5000 ש"ח כאשר הנטייה היא למחיר נמוך.
בקיצור כמו שאמרתי עלי להחליט על אופציה אופטימלית של מחיר-עמידה בדרישות.
אני אשתדל לפשט..
א) האם כדאי פלאזמה או אל סי די?
ב)hd ready אמור להספיק?
ג)איזו חברה/דגם מתאימים לדרישות ולתקציב.
diskmen כתב:מבקש המלצה למסך. 90% צפיה בשידורי SD ו 10% צפיה בסרטים דרך מחשב נייד HD/DVD ..( דרוש חיבור HDMI לחיבור מחשב נייד )
מרחק צפיה 2.5-3.5 מטר. צפיה בחיבור לממיר HOT VOD רגיל כרגע.
רצוי ווליום חזק ואיכותי .
מחיר: התמורה הכי טובה עבור מחיר נמוך ככל האפשר
תודה ענקית לעוזרים!
נ.ב. יש צורך שהמסך יהיה בעל כניסת USB וינגן סרטים ישירות ממנו..
...
diskmen
הדרישות הם רבות למסך איכותי וגודל מכובד .
לכן המלצתי היא מסך פלזמה סמסונג דגם b-550 .גודל 50 . לגבי התקציב הגדל אותו מעט .
לגבי הגודל מסכים לחלוטין- 50 אינצ בלי להסס
לגבי התקציב- תגדיל במעט - לך תראה את פנסוניק C10 או X10 הם אומנם HDR וקצת יותר מ התקציב שלך (C נכנסת ה X חורגת)אבל לדעתי בצפייה של 90% שווה את הכסף- אל תסתפק בהמלצות לך תראה בחנויות
אין להם יציאות USB אבל יש יציאות PC
בהצלחה
alarik99 כתב:לגבי הגודל מסכים לחלוטין- 50 אינצ בלי להסס
לגבי התקציב- תגדיל במעט - לך תראה את פנסוניק C10 או X10 הם אומנם HDR וקצת יותר מ התקציב שלך (C נכנסת ה X חורגת)אבל לדעתי בצפייה של 90% שווה את הכסף- אל תסתפק בהמלצות לך תראה בחנויות
אין להם יציאות USB אבל יש יציאות PC
בהצלחה
...
טלוויזיה ללא כניסת USB פשוטה ,כדי שאפשר יהיה לראות תמונות או לעיתים סרט פה ושם
ללא צורך בקניית סטרימר - אין לה זכות קיום.
לפי מה שהבנתי ה USB לא מנגן וידאו אלה רק תמונות ומוזיקה. זה פוסל בשבילי את כל האופציות שהועלו פה.
הבנתי שיצא הc-550 והוא כן מנגן וידאו מה USB . מה המחיר שלו? איפה מוכרים אותו?
מה לגבי צריבת מסך,יש סכנה כזו בדגמים החדשים?
אני מאמין שעוד שנה עד שנתיים חלק לא קטן מערוצים הנצפים במסך זה יעברו לHD . אולי כדאי לבחון גם אופציה של LCD ?
תודה לכולם..
טוב חברה,הסתבכתי .. אני כבר מבולבל משלל האפשרויות לכן אני מוריד את האפשרות של full hd .
הדרישות הן:
50 אינץ'
HD ready
תמיכה בכמה שיותר פורמטים דרך usb
סאונד חזק ואיכותי
מחיר עד 6000 ש"ח
שוב תודה לכל העוזרים..!