סטרימר / מדיה סנטר במה לבחור צאיך משהו פשוט ולא יקר?
שלום לכם
אני חדש בפרום ואשמח לקבל תגובות נחמדות
נחשפתי לא מזמן למכשיר סטירימר ודי התלהבתי מזה לחילופין גם למדיה סנטר
בתור אחד שלא מבין במכשירים הללו סטרימר / מדיה סנטר מעבר למשהו ממוצע ומטה השאלות שלי הם ?
1.האם אני מעוניין לראות בשתי טלויזיות שונות בבית אחת בקומה א והשניה בקומה ב אני צריך שני מכשרים או שיש איזה מחבר מגשר בין שני המכשירים השאלה מתיחסת גם לסטרימר וגם למדה סנטר
2.האם ניתן / יש צורך בכלל לשלב בין שני המכשרים גם אם הם מפירמות שונות כלומר בסלון מדיה סנטר תוצרת X ובחדר השניה סטרימר תוצרת Y (כך שלא היה התנגשות ?)
3.איזה מדיה סנטר אתם ממלצים למישהו שלא מחפש את הטופ משהו בסדר גודל של 1500-1800 ש"ח
4.על איזה סטרימר אתם ממלצים כרגיל לא צריך משהו מאוד מקצועי
הרסיבר שיש לי אם זה חשוב דנון 1709
הרבה תודה וסליחה על כל השאלות
בתור אחד שלא מבין במכשירים הללו סטרימר / מדיה סנטר מעבר למשהו ממוצע ומטה השאלות שלי הם ?
1.האם אני מעוניין לראות בשתי טלויזיות שונות בבית אחת בקומה א והשניה בקומה ב אני צריך שני מכשרים או שיש איזה מחבר מגשר בין שני המכשירים השאלה מתיחסת גם לסטרימר וגם למדה סנטר
2.האם ניתן / יש צורך בכלל לשלב בין שני המכשרים גם אם הם מפירמות שונות כלומר בסלון מדיה סנטר תוצרת X ובחדר השניה סטרימר תוצרת Y (כך שלא היה התנגשות ?)
3.איזה מדיה סנטר אתם ממלצים למישהו שלא מחפש את הטופ משהו בסדר גודל של 1500-1800 ש"ח
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
ברוך הבא לפורום.
1. חייבים 2 מכשירים. הרי החיבור שלהם הוא חוטי לטלויזיה.
2. אפשרי בהחלט 2 סטרימרים/מזרימדיה שונים. אין קשר למותג/דגם.
3. תלוי בצרכים שלך. בתקציב שלך יש מבחר גדול. קרא בפורום על המזרימי מדיה השונים וראה מה מתאים לך יותר
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 913#621913
4. כנ"ל. אני באופן אישי בתקציב שלך קונה DViCO TViX N1
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 68#1125368
בהצלחה !
1. חייבים 2 מכשירים. הרי החיבור שלהם הוא חוטי לטלויזיה.
2. אפשרי בהחלט 2 סטרימרים/מזרימדיה שונים. אין קשר למותג/דגם.
3. תלוי בצרכים שלך. בתקציב שלך יש מבחר גדול. קרא בפורום על המזרימי מדיה השונים וראה מה מתאים לך יותר
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 913#621913
4. כנ"ל. אני באופן אישי בתקציב שלך קונה DViCO TViX N1
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 68#1125368
בהצלחה !
כודם כל תודה
אבל בקישור שנתת לי יש רק סטרימר ולא מדיה סנטר
מה העלות של מכשיר כמו שקנית וכמו כן למישהו כמוני שלא מבין בזה כלום ושצריך רק לעביר סרטים וכתוביות בעברית זה מספק?
אני ממש לא מבין בכל המושגים שם ומצד שני אני לא רוצה ליפול על איזה מוכר בחנות שימכור לי בלופים ומשהו יקר שאני לא צריך
מה העלות של מכשיר כמו שקנית וכמו כן למישהו כמוני שלא מבין בזה כלום ושצריך רק לעביר סרטים וכתוביות בעברית זה מספק?
אני ממש לא מבין בכל המושגים שם ומצד שני אני לא רוצה ליפול על איזה מוכר בחנות שימכור לי בלופים ומשהו יקר שאני לא צריך
סטרימר / מדיה סנטר במה לבחור צאיך משהו פשוט ולא יקר?
שלום לכם
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
1. תצטרך לשים גם בחדר השינה וגם בסלון מכשיר כלשהו. זה יכול להיות HTPC במקום אחד וסטרימר בשני, שני סטרימרים או שני HTPC-ים, לא ממש משנה. אם אתה מחליט לשים שני סטרימרים, תצטרך מחשב כלשהו בבית או שרת אחסון (NAS) אשר בו תוכל לאחסן את התכנים לנגינה. כמו כן, מומלץ להעביר רשת קווית בבית, כי רשת אלחוטית עובדת רע מאוד בצפייה בתכני HD.
2. אין שום בעייה.
3. העף מבט בשרשור המפרטים המומלצים בראש הפורום. יש שם כמה המלצות.
4. לא הפורום המתאים, נסה לשאול/לקרוא בפורום מזרימדיות. בגדול, כיום שני הסטרימרים הכי פופולריים/מומלצים שגם נמכרים בארץ הם הפופקורן A-200 והאקסטרימר.
2. אין שום בעייה.
3. העף מבט בשרשור המפרטים המומלצים בראש הפורום. יש שם כמה המלצות.
4. לא הפורום המתאים, נסה לשאול/לקרוא בפורום מזרימדיות. בגדול, כיום שני הסטרימרים הכי פופולריים/מומלצים שגם נמכרים בארץ הם הפופקורן A-200 והאקסטרימר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
הכל שאלה של צרכים.
במידה ואתה מתכוון לשלב גלישה באתרים והפעלה של תוכנות - מדיה סנטר מתאים לך יותר.
במידה ואתה שם דגש על צפייה בתוכן - סטרימר מתאים לך יותר.
מבחינת סטרימרים, בתקציב שנתת, המכשיר שנותן הכי הרבה הוא הפופקורן C200. הוא נבחר במספר אתרים לסטרימר הטוב ביותר, גם בהשוואה למוצרים יקרים יותר. ניתן גם לחבר לו, בנוסף לדיסק פנימי, נגן BD, כך שאין לך מגבלת תוכן (כ-1,600 ₪).
במידה ואתה רוצה לרדת בסכום אתה יכול ללכת על הפופקורן A200. הוא נבחר באחד האתרים לסטרימר הטוב ביותר, כשמשלבים עלות, מותג, ופיצ׳רים. ניתן להכניס בו דיסק פנימי, אך לא נגן BD\DVD (כ-900 ₪).
למכשירי הפופקורן יש יתרון בהזרמת תוכן מהרשת, והם תומכים במספר פתרונות JB (כולל אחד פנימי).
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 42#1012242
במידה ואתה מתכוון לשלב גלישה באתרים והפעלה של תוכנות - מדיה סנטר מתאים לך יותר.
במידה ואתה שם דגש על צפייה בתוכן - סטרימר מתאים לך יותר.
מבחינת סטרימרים, בתקציב שנתת, המכשיר שנותן הכי הרבה הוא הפופקורן C200. הוא נבחר במספר אתרים לסטרימר הטוב ביותר, גם בהשוואה למוצרים יקרים יותר. ניתן גם לחבר לו, בנוסף לדיסק פנימי, נגן BD, כך שאין לך מגבלת תוכן (כ-1,600 ₪).
במידה ואתה רוצה לרדת בסכום אתה יכול ללכת על הפופקורן A200. הוא נבחר באחד האתרים לסטרימר הטוב ביותר, כשמשלבים עלות, מותג, ופיצ׳רים. ניתן להכניס בו דיסק פנימי, אך לא נגן BD\DVD (כ-900 ₪).
למכשירי הפופקורן יש יתרון בהזרמת תוכן מהרשת, והם תומכים במספר פתרונות JB (כולל אחד פנימי).
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 42#1012242
נערך לאחרונה על ידי Irus ב 11/06/2010 20:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

נתתי לך קישור לבחירת ולימוד סטרימרים ולא מדיה סנטר מכוון שהסברת את הצרכים שלך וסטרימר הכי מתאים לזה.as25 כתב:כודם כל תודה
אני ממש לא מבין בכל המושגים שם ומצד שני אני לא רוצה ליפול על איזה מוכר בחנות שימכור לי בלופים ומשהו יקר שאני לא צריך...
מדיה סנטר מסובך ויקר יותר ולכן לא מתאים להגדרות שנתת.
העלות של המכשיר שהמלצתי עליו הוא 1,500 ש"ח.
גם ההמלצות של Irus טובות. תתמקד באלו, תקרא עליהם קצת וקבל החלטה.
אם תבחר סטרימר מההמלצות שניתנו לך, לא "תיפול" ולא ימכרו לך בלופים. בשביל זה אנחנו כאן...
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
שים לב שבנוסף לפופקורנים, גם ה-N1 מופיע, ככה שקיבלת פה המלצות על סטרימרים טובים.[left]Most recommended by MPC on brand/features/price:
01 - PCH A-200
02 - Mede8er MedX500
03 - HDI BD Prime 3.0 (Hybrid)
04 - PCH C-200 (Hybrid)
05 - TviX N1 (No internal HDD)[/left]...
תבדוק מה הפיצ'רים שמעניינים אותך ותחליט...
- טלHD
- גורו

אין טעם לפרסם את הודעתך יותר מפעם אחת...
http://www.hometheater.co.il/vt115171
שים לב גם למה ש pixies כתב לך בסעיף 4. אתה לא בפורום הנכון...
http://www.hometheater.co.il/vt115171
שים לב גם למה ש pixies כתב לך בסעיף 4. אתה לא בפורום הנכון...