עזרה ברכישת 3 מסכי 32 אינץ LCD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Kgen פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,

בימים אלו אני מתכוון לרכוש 3 מסכי LCD לחדרי השינה בבית. מרחק הצפיה יהיה כ-2 מטר, יחוברו למחשב (חשוב VGA) ו SD בעיקר. ולכן המטרה היא ללכת לכיוון של 32 אינץ כאשר התקציב הוא בסביבות 2800 שקל ומעדיף לא לעבור את זה.

הייתי די נעול על ה-5404 של פיליפס אבל ביום הרכישה המוכר אמר שאין לו את הדגם הנ"ל והציע לי חלופה בצורה של מסך LG מדגם LD550. לצערי לא מצאתי עליו מידע וביקורות ברשת לכן אני חושש. מדובר על טלויזיה עדיפה על הנייר, FHD ו 100HZ, ואין את זה לפיליפס שרציתי אבל מצד שני גם אין ביקורות מאנשים ברשת. כאן בפורום ראיתי שמציעים את סמסונג B550 למשל, אבל אני קצת חושש מסמנוג, בכל זאת לא ענקית טלויזיות כמו סוני ופיליפס למשל. יש עוד חלופות?

אני אשמח מאוד להמלצה על מה ללכת במצב הזה. אני לחוץ במיוחד כי מדובר על 3 טלויזיות, אז לא כדאי לעשות טעות :)
תודה רבה!

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

Kgen כתב:שלום רב,

בימים אלו אני מתכוון לרכוש 3 מסכי LCD לחדרי השינה בבית. מרחק הצפיה יהיה כ-2 מטר, יחוברו למחשב (חשוב VGA) ו SD בעיקר. ולכן המטרה היא ללכת לכיוון של 32 אינץ כאשר התקציב הוא בסביבות 2800 שקל ומעדיף לא לעבור את זה.

הייתי די נעול על ה-5404 של פיליפס אבל ביום הרכישה המוכר אמר שאין לו את הדגם הנ"ל והציע לי חלופה בצורה של מסך LG מדגם LD550. לצערי לא מצאתי עליו מידע וביקורות ברשת לכן אני חושש. מדובר על טלויזיה עדיפה על הנייר, FHD ו 100HZ, ואין את זה לפיליפס שרציתי אבל מצד שני גם אין ביקורות מאנשים ברשת. כאן בפורום ראיתי שמציעים את סמסונג B550 למשל, אבל אני קצת חושש מסמנוג, בכל זאת לא ענקית טלויזיות כמו סוני ופיליפס למשל. יש עוד חלופות?

אני אשמח מאוד להמלצה על מה ללכת במצב הזה. אני לחוץ במיוחד כי מדובר על 3 טלויזיות, אז לא כדאי לעשות טעות :)
תודה רבה!
...
Kgen

המלצתי היא חד משמעית סמסונג דגם B-550 גודל 32 אינצ' מסך מעולה ואיכותי לכל סוגי התכנים .

מומלץ לרכוש יבוא רשמי מיני ליין .

פשוט לא הבנתי שכתבת שיש לך חששות מסמסונג . מסכי ה LCD שלהם הם מהמשובחים שיש כיום בשוק המסכים .

בהצלחה . (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

Kgen פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אני מאוד מודה לך על העזרה קודם כל!
כמו שאמרתי, ראיתי כבר שהמלצת על הדגם הזה של סמסונג, אני פשוט לא מרגיש בנוח עם החברה הזאת בתחום הטלויזיות. ממש אין אלטרנטיבות ראויות?
דיברתי עכשיו עם המוכר שוב, והוא הציע לי לחכות לשבוע הבא ולקנות את הדגם החדש של פיליפס 3605. נראה חביב, FHD אבל אין 100HZ, למשהו יש מידע על הדגם הזה?

תודה!

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

Kgen כתב:אני מאוד מודה לך על העזרה קודם כל!
כמו שאמרתי, ראיתי כבר שהמלצת על הדגם הזה של סמסונג, אני פשוט לא מרגיש בנוח עם החברה הזאת בתחום הטלויזיות. ממש אין אלטרנטיבות ראויות?
דיברתי עכשיו עם המוכר שוב, והוא הציע לי לחכות לשבוע הבא ולקנות את הדגם החדש של פיליפס 3605. נראה חביב, FHD אבל אין 100HZ, למשהו יש מידע על הדגם הזה?

תודה!
...
Kgen

למה אתה מחפש הרפתקאות חדשות .
"סוסים מנצחים לא מחליפים"

ה 550 של סמסונג הוכיחה את עצמה בכל התחומים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #5 

אתה לא מרגיש בנוח עם סמסנוג בטלוויזיות?

היא בין שלושת המובילות בתחום...מה יש לא להרגיש בנוח?

Kgen פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

טוב, אני בכל זאת לא מבין גדול, בגלל זה אני כאן :)
אם המסך של סמסונג יהיה בסביבות 2800 שקל אני בהחלט ארכוש אותו.
תודה רבה על העזרה!

עריכה: ואם בכל זאת מכל סיבה שהיא המסך הזה לא בתמונה, האם ללכת על ה-LG או הפיליפס כמו שכתבתי בהודעה המקורית?

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #7 

Kgen כתב:טוב, אני בכל זאת לא מבין גדול, בגלל זה אני כאן :)
אם המסך של סמסונג יהיה בסביבות 2800 שקל אני בהחלט ארכוש אותו.
תודה רבה על העזרה!

עריכה: ואם בכל זאת מכל סיבה שהיא המסך הזה לא בתמונה, האם ללכת על ה-LG או הפיליפס כמו שכתבתי בהודעה המקורית?
...
הפיליפס!!!

איכות תמונה מעולה גם ב SD! (שוב זאת דעתי).

Kgen פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

מצטער שאני חוזר לזה, אבל כמה חשוב העניין של 100 הרץ? רוב הזמן הטלויזיות ישמשו לשידורי יס, בין היתר הרבה ספורט. יש טעם להתעקש על זה? כי גם לסמסונג 550 וגם פיליפס 3605 לא תומכים ב 100הרץ. לעומת זה ה LG שהמוכר הציע לי ה-LD550 כן תומך.

אה, ואיזה דגם התכוונתם של סמסונג LE32B550 או LN32550?
ל LE דווקא יש ביקורות טובות, מקווה שיש אותו בארץ

http://www.trustedreviews.com/tvs/revie ... -LCD-TV/p1

תודה!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”