עברתי דירה
והמצב הוא כזה
כרגע יש לי 3 ממירי יס הכי פשוטים שיש (יצא חרוז)
אחד מחובר לLCD LA32A550 בחדר שינה ממרחק של 3.5 (היה 1.8 בדירה הקודמת)
אחד יחובר למקרן בחדר קולנוע יעודי למקרן 8500UB שמקרין על כ 96" ממרחק של כ 3.2 מטר
ולסלון אין לי טלויזיה ושם התלבטות
המרחק צפייה בסלון הוא 2.7 מטר עכשיו מצד אחד נכון לזמן הקרוב אני אצפה שם רק בשידורי SD של יס
(כל התכנים שאני אוריד ב HD יצפו בחדר קולנוע)
ולכן חשבתי על" B450 42 מצד שני מן הסתם +- עוד שנה היו עוד הרבה תכנים בערוצי HD ואז אולי אני יעבור לממיר HD (היום פשוט לא משתלם) ואני לא אראה את כל ערוצי ה HD בחדר קולנוע נראה ל מיותר ,אז מתוך ראייה קדימה חשבתי לקנות טלויזיה שהיא FHD ולמרחק שלי בשביל לראות את ההבדל צריך "50 ואז יש התלבטות בין ה
B550 ל PK550 ההבדל במחיר לעומת ה 450 הוא כמעט 2500 עכשיו זה לא שאיכפת לי להוציא יותר כסף
פשוט לא נראה לי שזה יבוא לידי ביטוי (ומזה כן איכפת לי) אז חשבתי לעצמי במקרה הגרוע שאני יעבור ל ממיר HD
אני יעביר את הטלויזיה שאני אקנה עכשיו לחדר שינה ויקנה חדשה (בטח אז זה היה עם תלת מימד וכל ה שיט)
אז מה אתם הייתם עושים.
אגב עוד שתי דגמים שניתן לקחת בחשבון זה ה C450 והC550 אני יודע שעוד אין אותם אבל בקרוב הם יגיעו.
התלבטות איזה טלויזיה הייתם קונים.
כן השאלה אם שווה להשקיע עכשיו עוד 2500 שח על משהו אני בטוח לא ינצל בשנה הקרובה9000es כתב:sbtgn1
לגבי הפלזמה של סמסונג דגם 550 איכות הפאנל שלה מעולה בכל קנה מידה . והיא מתמודדת הייטב בתנאי תאורה ....
ה LG ירדה מהפרק כי ההשתקפות שם מאוד חזקה.