הוא תומך ב DTS, אבל לא ממיר אותו לסטריאו, כלומר מעביר הלאה את האות לפיענוח ע"י התקן תומך, למשל רסיבר. לכן אם חיברת אותו ישירות לטלויזיה, באמת לא תשמע את הסרט.
הי חיברתי את הסטרימר עם כבל HDMI לרסיבר של ימהה דגם HTR-6130 שיכול להוציא אות וידאו מה-HDMI אבל לא אוודיו לכן חיברתי גם בננות (אדום,לבן) לרסיבר ועדיין אין לי שמע-יש לציין שבמחשב יש שמע מהסרט
עוד רעיון
avih23 כתב:הי חיברתי את הסטרימר עם כבל HDMI לרסיבר של ימהה דגם HTR-6130 שיכול להוציא אות וידאו מה-HDMI אבל לא אוודיו לכן חיברתי גם בננות (אדום,לבן) לרסיבר ועדיין אין לי שמע-יש לציין שבמחשב יש שמע מהסרט
עוד רעיון
...
את הבננות אדום לבן חיברת מהמכשיר למגבר? אז ברור שלא תשמע. אם ה A100 לא יודע לעשות DTS DOWNMIX אז רק ע"י כבל אופטי או קואקסלי תוכל לשמוע DTS
אכן את הבננות חיברתי למגבר,יש עוד יציאה ליד האדום לבן שנקראת : S/PDIF -זו יציאת שמע אופטית ??
לאן אני מחבר אותה ברסיבר??
יש עוד איזה חיבור בסטרימר שנקרא? CVBS מה הוא?
טוב אז זה באמת עובד -עם בננה רגילה,אבל מה שמוזר זה שהכבל HDMI שיצא מסטרימר למגבר כבר לא נותן אות וידאו ורק אם אני מחבר אותו ישירות לטלויזיה רואים תמונה...
Itay_Pollak כתב:תחבר את הHDMI לחיבור הDVD ואת הקואקסלי באמת אין לך הרבה ברירות
וזה אמור לעבוד. האם אתה מקבל גם אודיו וגם וידאו או...?
...
מהסטרימר יוצא -HDMI לרסיבר לכניסה שנקראת -DVD (זה לא ממש משנה) בנוסף מהסטרימר יוצא הכבל בננה מהקואקסיאלי לרסיבר (ברסיבר יש רק כניסה אחת כזו שגם נקראת DVD) ,כמובן שיש יציאת HDMI מהרסיבר לטלויזיה,עכשיו מה שמוזר הוא: אין אות וידאו אלא אם כן אני מחבר את ה-HDMI ישירות לטלויזיה,ויש סאונד אבל רק אם אני לוחץ בשלט של הרסיבר על אופציית-DVR(להזכירכם הוא מחובר לכניסת DVD) .אם אני לא מחבר את הקואקסילי,אז יש לי אות וידאו מה-HDMI שמחובר לרסיבר....נימאס לי...האם יש איזה הגדרות שיש לשנות ברסיבר?ניכנסתי לתפריט אבל לא מצאתי משהו שדומה להגדרות -HDMI
תודה,