מקרן EPSON EB-X8
שלום,
לפי הנתונים של המקרן הוא תומך ברזולוציית HD READY 1024X768.
האם אני צודק? והאם אני יכול לצפות דרכו בסרטים ישירות מהמחשב בפורמט 16:9 ובד"כ באיכות HD?
האם אני צודק? והאם אני יכול לצפות דרכו בסרטים ישירות מהמחשב בפורמט 16:9 ובד"כ באיכות HD?
נערך לאחרונה על ידי lalzar ב 12/06/2010 20:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
דגם לא מוכר...
שלום רב,
אני אישית לא מכיר את הדגם שציינת אתה בטוח של דגם של אפסון וששם הדגם נכון?
רצוי לצרף לינק...
רצוי לצרף לינק...
Re: דגם לא מוכר...
אני חושב שהוא מוכר יותר בשם EB-X8Ronylit כתב:שלום רב,
רצוי לצרף לינק......
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: מקרן EPSON H113B
להבדיל מפלזמה שם הפיקסלים מלבניים ולכן הרזולוציה עונה על הגדרת HD READY, קרי, לפחות 720 שורות ביחס מסך 16:9, פה מדובר על יחס פיקסלים של 4:3 ולכן המקרן הזה הוא לא HD READY אלא XGA (בהגדרה של רזולוציות מחשב) ובהגדרה של TV הוא SD.lalzar כתב:שלום,
האם אני צודק? והאם אני יכול לצפות דרכו בסרטים ישירות מהמחשב בפורמט 16:9 ובד"כ באיכות HD?...
ב-16:9 הוא ייתן לך 576 שורות שזה PAL.
Re: מקרן EPSON H113B
תודה רבהMartinHSabag כתב:להבדיל מפלזמה שם הפיקסלים מלבניים ולכן הרזולוציה עונה על הגדרת HD READY, קרי, לפחות 720 שורות ביחס מסך 16:9, פה מדובר על יחס פיקסלים של 4:3 ולכן המקרן הזה הוא לא HD READY אלא XGA (בהגדרה של רזולוציות מחשב) ובהגדרה של TV הוא SD.lalzar כתב:שלום,
האם אני צודק? והאם אני יכול לצפות דרכו בסרטים ישירות מהמחשב בפורמט 16:9 ובד"כ באיכות HD?...
ב-16:9 הוא ייתן לך 576 שורות שזה PAL....
אז להבנתי לא משנה אם אני אשדר סרט ב720P אני עדיין אראה כאילו אני ראה ערוץ 2 בשידורי טלוויזיה רגילים.
כיום המחשב שלי מחובר לפנסוניק X10 ובסרטי 720P אני רואה לטעמי יפה מאוד ולפי מה שאתה אומר האיכות צפייה דרך המקרן לא תגיע לכדי איכות צפייה ב-X10 וזה יהיה כמ שידורי ערוץ 2
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה רבהMartinHSabag כתב:מבחינת רזולוציה - נכון.אז להבנתי לא משנה אם אני אשדר סרט ב720P אני עדיין אראה כאילו אני ראה ערוץ 2 בשידורי טלוויזיה רגילים....
מבחינת איכות תמונה - עדיין התמונה שמקורה באות HD ייראה טוב יותר וזה בגלל ביטרייט עדיף....