אהלן לכולם ותודה לכל מי שיוכל לתרום ולעזור ,אז ככה אני די חדש בתחום הלווין ולכן לא מתמצא כל כך בתחום הרלוונטי,אני מקווה שמה שאני עובר לא קורה אצל הרבה אנשים כי זה מתסכל מאוד וחסר אונים,
אני מקווה שאני לא מפרה שום חוק של האתר בדרך,לפני כמה חודשים אחרי אין ספור חיפושים של מתקינים וגם קרבה כלשהי של המתקין ללקוח מצאתי כדי שבמקרה של תקלה הוא בהישג יד
לא שחשבתי שאני יזדקק לו,הרי ראיתי ושמעתי לא מעט אנשים מרוצים מהלווין אז אני גם נכנסתי להתקנה
התקנתי 4 לוויניים צלחת 1.2 וממיר HD שיתופי ולא חסרים ערוצים אבל אותי עניין רק HD והסיפור עלה לא מעט בוא נגיד שבכסף שנשרף יכלתי להשאר בחברת הכבלים עוד תקופה ארוכה
לא משנה מאז שאני מחובר ללוויניים הערוצים עושים איתי ברוגז,חלק עובדים כמה שניות,או נתקעים ,או קפואים,או לא מופיעים,המתקין כל פעם יש לו סיפור חדש ,כן הוא לא עכשיו,לא זה כמה ימים,כל פעם יש תירוץ אחר ,רציתי לדעת האם יש עוד כמוני שסובלים בשקט איך אני מוצא מישהו נורמלי שבאמת מעניין אותו הלקוח ולא הכסף ואני סוף סוף יוכל להנות מחווית HD ולא יהיה כל כך מתוסכל ,אני כל כך רוצה לפתור את הבעיה הזאת ,כי המונדיאל מתחיל ואני אבוד לגמרי,קיוויתי שאני יוכל לראות באיכות את המשחקים אבל בקצב הזה אני יראה רק באיכות רגילה,אז שוב תודה לכל העוזרים והקוראים