אהלן
אני לפני קנייה של 2 מתלים לתקרה ל2 מקרנים שונים, אחד זה dlp optoma hd65
והשני זה LCD hitachi cdx306
השאלה שלי היא כזו, נתקלתי במספר מתלים שנטען שהם מתאימים כמעט לכל סוגי המקרנים, אני צריך מתלה שיורד עד מטר לפחות. האם באמת כל המתלים של ה׳ 200 שקלים שיש בזאפ יתאימו לי למקרן? ואיך אני מחבר אותו למקרן עצמו?
עוד דבר אחרון זה שחשוב מאוד שגם כשהמתלה יגיע לקצה המהלך שלו אני אוכל לכוון אותו כלפי מטה.
המלצות לדגם מסויים?
צריך עזרה בהתאמת מתלה למקרן. האם כל המתלים מתאימים לכל המקרנים?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא. לא כל המתלים מתאימים לכל המקרנים אם כי יש "מתלים אוניברסאליים" כלומר, שמתאימים להרבה מאוד סוגי מקרנים.
המקרנים שאתה מדבר עליהם אין להם דרישות מיוחדות, אולם צינור שיורד מטר מהתיקרה הוא הדבר הלא סטנדרטי.
בכל מקרה המתלה נתפס למקרן בעזרת ברגים עם זרועות שמתכווננות, גם באורך שלהן וגם בזוית שלהן כדי להגיע לכל מיקום של בורג בתחתית המקרן.
מציע לך לפנות לחנות מתמחה שמתעסקת עם מקרנים או לחברה שזה בעיקר מה שהיא עושה כמו SOFTEC או AC-TV ולהגדיר בדיוק מה אתה רוצה.
המקרנים שאתה מדבר עליהם אין להם דרישות מיוחדות, אולם צינור שיורד מטר מהתיקרה הוא הדבר הלא סטנדרטי.
בכל מקרה המתלה נתפס למקרן בעזרת ברגים עם זרועות שמתכווננות, גם באורך שלהן וגם בזוית שלהן כדי להגיע לכל מיקום של בורג בתחתית המקרן.
מציע לך לפנות לחנות מתמחה שמתעסקת עם מקרנים או לחברה שזה בעיקר מה שהיא עושה כמו SOFTEC או AC-TV ולהגדיר בדיוק מה אתה רוצה.