צפייה במונדיאל ב-HD באינטרנט
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זה לא נראה כמו HD
מצד שני, סוף סוף stream שלא מקרטע ..
ליאור
מצד שני, סוף סוף stream שלא מקרטע ..
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
חיבור מחשב לטלוויזיה
אם אני אחבר את המחשב לטלויזיה אני אראה באיכות hd? או שמא האיכות באינטרנט היא לא באמת hd..
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

Re: חיבור מחשב לטלוויזיה
לא,מכורי כתב:אם אני אחבר את המחשב לטלויזיה אני אראה באיכות hd? או שמא האיכות באינטרנט היא לא באמת hd.....
התוכן שמוצג שם אינו HD. הביטרייט שם נמוך מדי והרזולוציה היא SD ( לדעתי 576p ).
אני לא חושב שטכנית זה בכלל אפשרי לשדר HD דרך אתר אינטרנט עם רוחבי הפס אצלנו בישראל.
בנוסף, רוב הסיכוי שהשידור הזה באינטרנט גם לא יחזיק.
ברגע שאנשים יתחילו להתחבר ממקומות העבודה ( המבחן הוא לא בסוף השבוע הקרוב אז כולם יושבים מול הטלביזיה ) הכל שם יתחיל לקרטע וגם SD אי אפשר יהיה לראות.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אתה מתכוון לרוחב הפס של הגולשים? אם כן, זה נראה לי מוזר.. כי Youtube משדר ב-1080 בלי בעיות..Lior_M כתב:לא,מכורי כתב:אם אני אחבר את המחשב לטלויזיה אני אראה באיכות hd? או שמא האיכות באינטרנט היא לא באמת hd.....
אני לא חושב שטכנית זה בכלל אפשרי לשדר HD דרך אתר אינטרנט עם רוחבי הפס אצלנו בישראל.
ברגע שאנשים יתחילו להתחבר ממקומות העבודה ( המבחן הוא לא בסוף השבוע הקרוב אז כולם יושבים מול הטלביזיה ) הכל שם יתחיל לקרטע וגם SD אי אפשר יהיה לראות.
ליאור...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

לא,orlupo כתב:אתה מתכוון לרוחב הפס של הגולשים? אם כן, זה נראה לי מוזר.. כי Youtube משדר ב-1080 בלי בעיות..Lior_M כתב:לא,מכורי כתב:אם אני אחבר את המחשב לטלויזיה אני אראה באיכות hd? או שמא האיכות באינטרנט היא לא באמת hd.....
ליאור......
אני מדבר על השרת שאליו אתה מתחבר כשאתה מבקש לראות את הוידאו. בוא ונחשוב לרגע מה יקרה ביום ראשון ב 14:30 כשעשרות אם לא מאות אלפי אנשים יתחברו ממקומות העבודה לאתר הזה. ( והלוואי ואתבדה )
האם אתה משווה את האתר הזה ל youtube ? ( דרך אגב, גם שם זה לא תמיד עובד חלק - זה תלוי בספקיות התוכן ובעדיפויות שהן נותנות לאתרים כאלה או אחרים ).
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
כן בסדר, לרגע חשבתי שאתה מתכוון לרוחב פס של הלקוח... אבל מעניין באמת מה יהיה עם הרוחב פס אצלם. נחיה ונראה. ואני לא יודע מה איתך, לא נתקלתי עד היום בעיה לראות ב-Youtube ב-HD, כך ששוב הבעיה היחידה שיכולה להיווצר היא בעומס על השרת של הערוץ הראשון (כמו שקרה בבחינת הבגרות במתמטיקהLior_M כתב:לא,orlupo כתב:אתה מתכוון לרוחב הפס של הגולשים? אם כן, זה נראה לי מוזר.. כי Youtube משדר ב-1080 בלי בעיות..Lior_M כתב:לא,מכורי כתב:אם אני אחבר את המחשב לטלויזיה אני אראה באיכות hd? או שמא האיכות באינטרנט היא לא באמת hd.....
ליאור......
אני מדבר על השרת שאליו אתה מתחבר כשאתה מבקש לראות את הוידאו. בוא ונחשוב לרגע מה יקרה ביום ראשון ב 14:30 כשעשרות אם לא מאות אלפי אנשים יתחברו ממקומות העבודה לאתר הזה. ( והלוואי ואתבדה )
האם אתה משווה את האתר הזה ל youtube ? ( דרך אגב, גם שם זה לא תמיד עובד חלק - זה תלוי בספקיות התוכן ובעדיפויות שהן נותנות לאתרים כאלה או אחרים ).
ליאור...
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
זה לא HD אבל זה 16:9
הHD בYES מעולה
הHD בYES מעולה
חחח
תראו מה קרה:
http://img715.imageshack.us/img715/2637/nosignal.png
והשידור הוא 576p בקצב של 1.5Mbit/s. זה לא HD. אבל בסדר.
תראו מה קרה:
והשידור הוא 576p בקצב של 1.5Mbit/s. זה לא HD. אבל בסדר.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אז עכשיו אנחנו יודעים מה המקור שלהם ..EyeKey כתב:חחח
תראו מה קרה:
והשידור הוא 576p בקצב של 1.5Mbit/s. זה לא HD. אבל בסדר....
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי