בעיה בעדכון גירסא ל HK AVR255
שלום לכולם,
אני בתהליכי עדכון גירסא (Firmware) ל Avr 255 שלי.
נכנסתי לאתר של HK והורדתי את המדריכים ואת תוכנת העדכון.
הכל הלך חלק עד הקטע של "Upgrade The Video Software"
בקטע הזה אני מקבל את השגיאה הבאה:
(זה החלק האחרון בעדכון, כל החלקים הראשונים של העדכון עברו בהצלחה.)
http://img256.imageshack.us/img256/599/avr255.jpg
תודה רבה מראש.
אני בתהליכי עדכון גירסא (Firmware) ל Avr 255 שלי.
נכנסתי לאתר של HK והורדתי את המדריכים ואת תוכנת העדכון.
הכל הלך חלק עד הקטע של "Upgrade The Video Software"
בקטע הזה אני מקבל את השגיאה הבאה:
(זה החלק האחרון בעדכון, כל החלקים הראשונים של העדכון עברו בהצלחה.)
http://img256.imageshack.us/img256/599/avr255.jpg
תודה רבה מראש.
אני לא ניסיתי לעדכן את הגרסה בעצמי, למרות שעדכנתי בעבר גרסאות של הרסיבר הזה, אבל אני יודע מפורומים בח"ול שלא כל RS232 TO USB מתאים. יש רשימה של כבלים מאושרים בדף של העדכון. חוץ מזה, תנסה לעדכן עם ווינדוס XP (אני יודע שמדובר במערכת הפעלה נכחדת). יש דיווחים על אחוזי הצלחה טובים בשימוש ב XP.
הבנתי, תודה רבה .
אני מקווה שראית את התמונה שהעלתי למעלה, העדכון הולך טוב ב-3 החלקים הראשונים ורק שהוא מגיע לקטע של עדכון התוכנה כשצריך להדליק את הרסיבר ולחכות 30 שניות וזה לא עבד.
בדקתי את הגירסא הנוכחית שלי על ידי לחיצה 1-2-3-0-OK וראיתי שהיא V.0.49.1.1, יכול להיות שאני צריך לעדכן לגירסא לפני ה 98 או 96 ?
אני מקווה שראית את התמונה שהעלתי למעלה, העדכון הולך טוב ב-3 החלקים הראשונים ורק שהוא מגיע לקטע של עדכון התוכנה כשצריך להדליק את הרסיבר ולחכות 30 שניות וזה לא עבד.
בדקתי את הגירסא הנוכחית שלי על ידי לחיצה 1-2-3-0-OK וראיתי שהיא V.0.49.1.1, יכול להיות שאני צריך לעדכן לגירסא לפני ה 98 או 96 ?
האמת שיש לי בעיות עם רזולוציה, אני לא יודע אם זה יתקן את הבעיה אבל אני אשמח מאוד לעדכן לגירסא האחרונה.
אני אנסה עוד מעט עם מחשב נייד שמותקן עליו XP ואעדכן עם תוצאות.
לגבי הכבל, איזה כבל כן מתאים , אשמח אם תפנה אותי לחנות שאני אוכל לקנות משם.
אני אנסה עוד מעט עם מחשב נייד שמותקן עליו XP ואעדכן עם תוצאות.
לגבי הכבל, איזה כבל כן מתאים , אשמח אם תפנה אותי לחנות שאני אוכל לקנות משם.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אני לא מבין למה לא לקחת אותו לניופאן לצורך עדכון גירסה?djr כתב:ניסיתי מWINDOWS XP ולא עבד אפילו מהשלב הראשון, החלפתי כמה דריברים שונים וגם כן אותה תוצאה.
מה עוד אני יכול לעשות? איך אני יכול לדעת איזה כבל כן יתאים לי?...
נכון זה קצת מסורבל לשנע למעבדה אבל לדעתי זה עדיף .
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
מתוך האתר של HK:djr כתב:ניסיתי מWINDOWS XP ולא עבד אפילו מהשלב הראשון, החלפתי כמה דריברים שונים וגם כן אותה תוצאה.
מה עוד אני יכול לעשות? איך אני יכול לדעת איזה כבל כן יתאים לי?...
System Requirements
To install the software upgrade, you will need to purchase a standard RS-232 connection cable. Do not use a "null modem" cable, as it uses connection links that are not compatible with your AVR. If your computer is not equipped with a serial port, you may use one of the USB-to-serial-port adapters listed below that have been tested for interoperability with the AVRs.
* Gigaware™ Model 26-949
* StarTech.com Model ICUSB232
* IOGEAR Model Z-GUC232A
אלה שלושת הדגמים ש HK בדקו והם עובדים. לחלופין אתה מוזמן להשאיל את הכבל הסריאלי שלי (במידה ויש לך עדיין יציאה סריאלית במחשב), או לעשות מה ש istramini רשם ולשלוח את המכשיר לניופאן במידה ויש לו עדיין אחריות. (צריך לבדוק מה קורה אם כבר אין אחריות, הם עדיין יעדכנו??).
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
כן בדיוק.djr כתב:שמעתי על האפשרות, מה אני צריך לעשות? לקחת את המכשיר לנקודת איסוף של ניופאן באיזור שלי (ירושלים) ואז הם שולחים לניופאן לעדכון גירסא וכשמסיימים זה חוזר לנקודת איסוף, אני צודק?...
אתה נפרד ממנו לאיזה 10 ימים + אבל הולך על בטוח
אתה יודע במקרה אם הם מעדכנים גם אם האחריות כבר פגה?istarmini כתב:כן בדיוק.djr כתב:שמעתי על האפשרות, מה אני צריך לעשות? לקחת את המכשיר לנקודת איסוף של ניופאן באיזור שלי (ירושלים) ואז הם שולחים לניופאן לעדכון גירסא וכשמסיימים זה חוזר לנקודת איסוף, אני צודק?...
אתה נפרד ממנו לאיזה 10 ימים + אבל הולך על בטוח...
אני מניח שכן, אבל מדובר ביציאה ישנה יחסית. בדקת את האפשרות להעביר את היחידה לניופאן?djr כתב:תודה רבה eagle75, עזרת לי מאוד.
לגבי הכבל הסריאלי שאמרת, אין לי יציאה כזאת במחשב אבל יש אפשרות להוסיף? אולי כרטיס PCI שנותן את מה שאני צריך?...
כן, קצת מסובך זה לנסוע לנקודת האיסוף שלהם פה בירושלים ומשם הם לוקחים לעדכון בחברה, ועד 10 ימים הם מחזירים וצריך לאסוף את זה שוב.
הייתי מעדיף לא להיפרד מהמכשיר ולעשות את זה בעצמי אבל אין מה לעשות זאת הדרך הפשוטה יותר מלחפש כרטיס PCI מתאים עכשיו.
תודה רבה לכולם, יום ראשון אלך להשים את המכשיר אצלם.
הייתי מעדיף לא להיפרד מהמכשיר ולעשות את זה בעצמי אבל אין מה לעשות זאת הדרך הפשוטה יותר מלחפש כרטיס PCI מתאים עכשיו.
תודה רבה לכולם, יום ראשון אלך להשים את המכשיר אצלם.