מחפש תשובות על דגמים 32LH23UR ו-32LD460 של LG (חיבור USB)
1. מה גודל הקובץ המרבי אותו ניתן לקרוא מחיבור ה-USB? יש לי DVD של LG והוא לא יודע לקרוא קבצים גדולים מ-2GB. האם יש מגבלה דומה באחד מהדגמים הנ"ל? הרי כל קובץ MKV הוא בגודל של 4-9 ג'יגה בייט בממוצע לכן מגבלה זו, אם קיימת, הופכת את חיבור ה-USB ללא רלוונטי.
2. תמיכה בכתוביות: הבנתי שכתוביות בקובץ נפרד נתמכות. השאלה שלי האם הכתוביות נורמליות לקריאה מבחינת גופן וגודל? האם מדובר באותן כתוביות כמו במכשירי DVD של LG?
3. האם חיבור ה-USB תומך בקריאה מתוך דיסק און קי או כונן נייד עם מערכת קבצים NTFS? מערכת קבצים זו היא היחידה שתומכת בקבצים מעל 4GB. במידה וחיבור ה-USB לא תומך במערכת קבצים זו, אין כל אפשרות להריץ סרטי MKV בגלל גודלם.
4. מישהו יודע אם קבצים של BRRIP עובדים? ב-DVD של LG ניתן להריץ אותם רק אחרי פיצול (בגלל המגבלה של ה-2GB) ואז רק 480p עובד. איך זה הולך בטלויזיה?
2. תמיכה בכתוביות: הבנתי שכתוביות בקובץ נפרד נתמכות. השאלה שלי האם הכתוביות נורמליות לקריאה מבחינת גופן וגודל? האם מדובר באותן כתוביות כמו במכשירי DVD של LG?
3. האם חיבור ה-USB תומך בקריאה מתוך דיסק און קי או כונן נייד עם מערכת קבצים NTFS? מערכת קבצים זו היא היחידה שתומכת בקבצים מעל 4GB. במידה וחיבור ה-USB לא תומך במערכת קבצים זו, אין כל אפשרות להריץ סרטי MKV בגלל גודלם.
4. מישהו יודע אם קבצים של BRRIP עובדים? ב-DVD של LG ניתן להריץ אותם רק אחרי פיצול (בגלל המגבלה של ה-2GB) ואז רק 480p עובד. איך זה הולך בטלויזיה?
roietrip
תכנס לאתר י.ח ותוריד את המדריך למשתמש של הטלויזיה 32ld460 .
רשום שם שטלויזיה זו תומכת בקבצי mkv עם כתוביות עבריות בקובץ ניפרד.
כמו כן, קבצי mkv יכולים להיות מאוחסנים על דיסק און קי או על דיסק נייד שמחובר
עם כבל חשמלי.כששניהם מפורמטים במערכת קבצים ntfs .
דיסק און קי בגודל עד 32gb ,ודיסק נייד עד 1TB .
למעשה אין מגבלה של 2gb .
טלויזיה 32LH23UR אינה תומכת בקבצי mkv .
תכנס לאתר י.ח ותוריד את המדריך למשתמש של הטלויזיה 32ld460 .
רשום שם שטלויזיה זו תומכת בקבצי mkv עם כתוביות עבריות בקובץ ניפרד.
כמו כן, קבצי mkv יכולים להיות מאוחסנים על דיסק און קי או על דיסק נייד שמחובר
עם כבל חשמלי.כששניהם מפורמטים במערכת קבצים ntfs .
דיסק און קי בגודל עד 32gb ,ודיסק נייד עד 1TB .
למעשה אין מגבלה של 2gb .
טלויזיה 32LH23UR אינה תומכת בקבצי mkv .
האם תוכל לבדוק כי יש תמיכה לכניסת ה-USB בקבצי MKV עם תרגום נפרד? לדוגמא פרק של LOST או 24 או סרט שהרזולוציה שלו 1080P ?flash כתב:יש לי את ה 460 וחיברתי אליה הארד דיסק חיצוני אז כן יש תמיכה גם ב ntfs...
תודה,ערן
ענית לי על שאלה אחת
אז מצויין.flash כתב:יש לי את ה 460 וחיברתי אליה הארד דיסק חיצוני אז כן יש תמיכה גם ב ntfs...
יש לי עוד 3 אם תוכל לענות זה יהיה טוב:
1. ההארד דיסק שלך עם חשמל או כבל USB בלבד? לפי החוברת כתוב שתיתכן בעיה בזיהוי הארד דיסק ללא מקור חשמל נפרד.
2. ניסית להפעיל קבצי BRRip (קובץ AVI בקידוד xvid) ששוקלים מעל 2 ג'יגה? זה עובד?
3. הכתוביות נורמליות? פונט ברור? גודל תקין?
האמת שההארד דיסק מחובר ביחד עם חשמל
אבל גם הפעלתי דרך דיסק און קי של 16 גיגה ב NTFS ועבד בסדר
כן היו כמה MKV ב 1080P שלא עבדו אבל מעט.
הכתוביות לא מיושרות לימין זאת אומרת סימני פיסוק וכ"ו מופיעים בתחילת השורה
לא כזה נורא אולי יסדרו את זה אם ישחררו עידכון
לפעמים הסרט מאבד מהסינכרון באיזה שניה ושמפעילים מחדש אפשר לחזור לאותו נקודה וזה מסתדר
אבל גם הפעלתי דרך דיסק און קי של 16 גיגה ב NTFS ועבד בסדר
כן היו כמה MKV ב 1080P שלא עבדו אבל מעט.
הכתוביות לא מיושרות לימין זאת אומרת סימני פיסוק וכ"ו מופיעים בתחילת השורה
לא כזה נורא אולי יסדרו את זה אם ישחררו עידכון
לפעמים הסרט מאבד מהסינכרון באיזה שניה ושמפעילים מחדש אפשר לחזור לאותו נקודה וזה מסתדר
היי, יש לי גם 32LD460 ומלא סרטים באיכות מעולה ובפורמט MKV. אני רואה את הוידאו, אך לא שומעת SOUND, ויש לי הודעה על המסך של SOUND NOT SUPPORTED. אני מניחה שהקבצים שהורדתי הם בפורמט של SOUND שלא נתמך ע"י הטלוויזיה שלי, אבל איך אוכל לשנות אותם עכישו ואיזה פורמטים של SOUND בתוך MKV כן מתאימים לטלוויזיה, שאני אדע להבא? גם איזה תוכנות להמרה אתם יכולים להמליץ?
תודה, אירנה
תודה, אירנה
איך את מסבירה את זה שהסאונד שרוב הסיכויים הוא DTS לא נתמך בטלוויזיה 460 שרשום במפורש כאן שהוא נתמך :
http://www.hye.co.il/download/files/%D7 ... d_divx.pdf
אני לא מבין כלום , רשום שכן וזה לא עובד לא לאמין למה שרשום באתר י.ח?
צריך עזרה.
http://www.hye.co.il/download/files/%D7 ... d_divx.pdf
אני לא מבין כלום , רשום שכן וזה לא עובד לא לאמין למה שרשום באתר י.ח?
צריך עזרה.