שאלה לגבי הערוץ הראשון HD חבילות ואיכות הHD בהוט.
קיבלתי היום את הממיר..
לא נפלתי מאיכות הHD של NGHD או MOVIES HD.
ראיתי שבערוץ 511 רשום שישודר בערוץ מהדורת מבט...יש סיכוי שהיא משודרת בHD?
בנוסף, כמה עולה ערוץ ספורט 5 HD?
כי ראיתי שחבילת פלטינום שכוללת אותו ואת כל שאר הערוצים עולה 39 לחודש.
ושאלה, אם אני רוכש את החבילת פלטינום, אני יכול לבטל אותה אחרי חודש חודשיים? אפשרי לעשות את זה דרך הממיר?
לא נפלתי מאיכות הHD של NGHD או MOVIES HD.
ראיתי שבערוץ 511 רשום שישודר בערוץ מהדורת מבט...יש סיכוי שהיא משודרת בHD?
בנוסף, כמה עולה ערוץ ספורט 5 HD?
כי ראיתי שחבילת פלטינום שכוללת אותו ואת כל שאר הערוצים עולה 39 לחודש.
ושאלה, אם אני רוכש את החבילת פלטינום, אני יכול לבטל אותה אחרי חודש חודשיים? אפשרי לעשות את זה דרך הממיר?
נערך לאחרונה על ידי ShayGTi ב 11/06/2010 2:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
מוזר שלא נפלת מ NGNHD, בדרך כלל השידורים שם באיכות מצויינת. לגבי MOVIES HD, יכול להיות שנפלת על UPSCALE. או שיכול להיות שפשוט היו לך ציפיות גדולות מידי מ HD.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מה הקשר לזמן הפקת הסרט ? סרטים מצלמים על פילם והפריים מכיל כמות נתונים ברזולוציה גבוהה יותר מ 1080.dman23 כתב:לגבי הסרטים תסתכל מאיזה שנה הסרט ותחשוב הגיונית אם יתכן שהוא HD.
משדרים שם גם סרטים מתחילת שנות ה-90...
לכן, כל סרט אפשר להמיר לפורמט דיגיטלי ברזולוציה גבוה בהתאם למצב המאסטר ( הפילם המקורי ממנו יצרו את העותקים לבתי הקולנוע ). אם אני מבין נכון, היו מקרים שיצרו פורמטים דיגיטלים ברזולוציה גבוהה מעותקים שנמסרו לבתי הקולנוע מכיוון שהמסטר אבד או היה במצב לא טוב.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
לגבי האיכות, אין ספק שזה שיפור אדיר...אבל בוא נגיד זה לא כמו בלוריי 1080P שאני צופה בו דרך המחשב, גם הייתי אומר שלרוב האיכות פחות טובה מריפ ממוצע של קבוצת סצנה.
בנוגע לסרטים, מה שהספקתי לראות זה הנקוק ו16 רחובות,סרטים מהשנתיים האחרונות..
אולי באמת הציפיות היו גבוהות מדי, אני רק מחכה לראות איך יהיה המונדיאל.
אולי באמת הציפיות היו גבוהות מדי, אני רק מחכה לראות איך יהיה המונדיאל.
ועדיין, סרטים חדשים שצולמו ב HD נראים יותר טוב כמעט בכל המקרים.Lior_M כתב:מה הקשר לזמן הפקת הסרט ? סרטים מצלמים על פילם והפריים מכיל כמות נתונים ברזולוציה גבוהה יותר מ 1080.dman23 כתב:לגבי הסרטים תסתכל מאיזה שנה הסרט ותחשוב הגיונית אם יתכן שהוא HD.
לכן, כל סרט אפשר להמיר לפורמט דיגיטלי ברזולוציה גבוה בהתאם למצב המאסטר ( הפילם המקורי ממנו יצרו את העותקים לבתי הקולנוע ). אם אני מבין נכון, היו מקרים שיצרו פורמטים דיגיטלים ברזולוציה גבוהה מעותקים שנמסרו לבתי הקולנוע מכיוון שהמסטר אבד או היה במצב לא טוב.
ליאור...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
עדיין כמעט כל הסרטים מצולמים על פילם. בודדים מצולמים בציוד דיגיטאלי. מבחינת אנשי המקצוע, צילום בפילם הוא חלק מאומנות הקולנוע. השימוש בסוגים השונים של פילם ובחשיפות שונות לאור מייצר עבורם אפקט ששום מכשיר הקלטה דיגיטלי לא יכול לייצר נכון להיום.ds123 כתב:ועדיין, סרטים חדשים שצולמו ב HD נראים יותר טוב כמעט בכל המקרים.Lior_M כתב:מה הקשר לזמן הפקת הסרט ? סרטים מצלמים על פילם והפריים מכיל כמות נתונים ברזולוציה גבוהה יותר מ 1080.dman23 כתב:לגבי הסרטים תסתכל מאיזה שנה הסרט ותחשוב הגיונית אם יתכן שהוא HD.
ליאור......
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
בסרטים ישנים מלפני שנות ה-2000 התמונה נקייה אבל רואים שהמקור זה פילם, למשל הבוקר אני ואח שלי לפני שיצאנו מהבית ראינו בYES HD1 את הסרט הישן של בילבי ואפשר לראות את ה"ליכלוכי סיגריה" בתמונה וכל הליכלוכים שרואים בסרטי פילם (למשל כמו שרואים בסרטים בגלובוס גרופ), אבל זה לא הופך את זה שה לא HD - ההפך, האיכות מעולה!
אתה משווה מסך 42 אינץ' למסך 17 אינץ' אולי LED ,ברור שבקטן יראו יותר טוב במסך גדולShayGTi כתב:לגבי האיכות, אין ספק שזה שיפור אדיר...אבל בוא נגיד זה לא כמו בלוריי 1080P שאני צופה בו דרך המחשב, גם הייתי אומר שלרוב האיכות פחות טובה מריפ ממוצע של קבוצת סצנה.
אולי באמת הציפיות היו גבוהות מדי, אני רק מחכה לראות איך יהיה המונדיאל....
כל הפרטים גדולים יותר .
כך את הבלו ריי חבר אותו למסך ואז תשווה.
מאיפה קיבלת את הרושם שאני רואה במסך 17?!NEW_WAVE כתב:אתה משווה מסך 42 אינץ' למסך 17 אינץ' אולי LED ,ברור שבקטן יראו יותר טוב במסך גדולShayGTi כתב:לגבי האיכות, אין ספק שזה שיפור אדיר...אבל בוא נגיד זה לא כמו בלוריי 1080P שאני צופה בו דרך המחשב, גם הייתי אומר שלרוב האיכות פחות טובה מריפ ממוצע של קבוצת סצנה.
אולי באמת הציפיות היו גבוהות מדי, אני רק מחכה לראות איך יהיה המונדיאל....
כל הפרטים גדולים יותר .
כך את הבלו ריי חבר אותו למסך ואז תשווה....
המחשב מחובר למסך ישירות בHDMI.
אני אומר לכם, זה ניראה כמו HD בביטרייט מאוד נמוך, אין חדות גבוהה כמו שציפיתי..חבל שאין לי איך להשוות.
מישהו יודע באיזה ביטרייט הערוצים משודרים? זה ניתן למדידה?
גם אני השוותי סרט HD 1080 P או 720P בקצב של 7-8 מגה בנפח של 4 ג'יגה ,נכון שרואים יותר טוב ,ל
HOT/YES יש הגבלה , הם משדרים 8 ערוצים ועדיין רואים NG פנטסטי או ערוץ הספורט HD או MTV כולל AC3 .
אני ראיתי את ערוץ 511 גם בפלאזמה ,גם ב LCD עם 2 ממירי HD HOT בדגמים שונים ,
פשוט רואים יוצא מן הכלל .
תנסה לכייל מה שאפשר לדעתי בסוף תהייה מרוצה .
נ.ב הממיר עם השעון הכחול הוא צעד לפני ממיר מושלם ,הוא לא נתקע בכלל!!! ואני מדבר על תקופה של חצי שנה
ה VOD חלק לגמרי ,מראה את כל התוכניות העכשוויות ב INFO .
מראה כמעט את כל התוכניות ב EPG כ 90% ואני מדבר על 4-5 ימים קדימה ,צריך לחכות מעט אחרי שעון החול
ואז מופיעים כל התוכניות ,כלומר יש מקרים ש 5 ימים קדימה ב EPG בפעם השנייה אחרי יצאה\כניסה זה מצליח.
היום אני ינסה לחבר את שני הממירים לפלאזמה/LCD במקביל ויראה אם יש הבדלים בתמונה .
HOT/YES יש הגבלה , הם משדרים 8 ערוצים ועדיין רואים NG פנטסטי או ערוץ הספורט HD או MTV כולל AC3 .
אני ראיתי את ערוץ 511 גם בפלאזמה ,גם ב LCD עם 2 ממירי HD HOT בדגמים שונים ,
פשוט רואים יוצא מן הכלל .
תנסה לכייל מה שאפשר לדעתי בסוף תהייה מרוצה .
נ.ב הממיר עם השעון הכחול הוא צעד לפני ממיר מושלם ,הוא לא נתקע בכלל!!! ואני מדבר על תקופה של חצי שנה
ה VOD חלק לגמרי ,מראה את כל התוכניות העכשוויות ב INFO .
מראה כמעט את כל התוכניות ב EPG כ 90% ואני מדבר על 4-5 ימים קדימה ,צריך לחכות מעט אחרי שעון החול
ואז מופיעים כל התוכניות ,כלומר יש מקרים ש 5 ימים קדימה ב EPG בפעם השנייה אחרי יצאה\כניסה זה מצליח.
היום אני ינסה לחבר את שני הממירים לפלאזמה/LCD במקביל ויראה אם יש הבדלים בתמונה .
הממיר עם השעון הירוק של THOMSON נחשב יותר חדש/מוצלח?
ולגבי האיכות זה ניראה למשל כמו הריפים של הבלוריי ל480P.
כיילתי כל מה שאפשרי, ההגדרה של הHD על AUTO וניסיתי גם אחרות.
לא יודע, אולי התרגלתי לתוכן איכותי ישירות מהמחשב. אבל ללא ספק השידורים משודרים בביטרייט נמוך מדי, זה ניראה כמו בין 3 ל4MB.
לא יודע, אולי התרגלתי לתוכן איכותי ישירות מהמחשב. אבל ללא ספק השידורים משודרים בביטרייט נמוך מדי, זה ניראה כמו בין 3 ל4MB.
ShayGTi כתב:הממיר עם השעון הירוק של THOMSON נחשב יותר חדש/מוצלח?![]()
לא יודע, אולי התרגלתי לתוכן איכותי ישירות מהמחשב. אבל ללא ספק השידורים משודרים בביטרייט נמוך מדי, זה ניראה כמו בין 3 ל4MB....
אתה צודק בין 4-5 MB לשידור HD.
טוב ככה בדקתי,לפי ראות עיניי בחיבור מקביל של 2 ממירים פעם בLCD פעם בפלאזמה .
ב FULL HD LCD דווקא הממיר הכחול מוציא תמונה טובה יותר ובכללי הקול הרבה יותר טוב(מלא בשר) .
בפלאזמה 720P הממיר הירוק מתאים יותר ,יש לו תמונה רכה יותר .
אתה מדבר על השידור אתמול בערוץ 1? לי יש פלזמה 720P , ולדעתי השידור היה מעולה. הרבה יותר טוב מהשידורים שהתרגלנו אליהם בספורט 5HD.ShayGTi כתב:הממיר עם השעון הירוק של THOMSON נחשב יותר חדש/מוצלח?![]()
לא יודע, אולי התרגלתי לתוכן איכותי ישירות מהמחשב. אבל ללא ספק השידורים משודרים בביטרייט נמוך מדי, זה ניראה כמו בין 3 ל4MB....