האם יש הבדל ב-LG בין 42PX4DV לבין 42PX4RV
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
במרבית המקרים מדובר על התאמות מקומיות מינמיליות.
שווקים שונים מקבלים אותיות שונות. אפקטיבית צריך להתייחס אל זה כאילו זה אותו מוצר.
שווקים שונים מקבלים אותיות שונות. אפקטיבית צריך להתייחס אל זה כאילו זה אותו מוצר.
מבחינת נתונים זה אותו מכשיר בדיוק מסך רזולוציה וכדומה השוני היחיד ביניהם הוא הכניסות בדגם האנגלי יש שני כניסות קומפוננט במקום אחת פה בארץ זה השינוי היחיד שראיתי פשוט הורדתי את החוברת הפעלה של המכשיר מאתר LG ושם אתה רואה את השינויים לעומת הדגם פה בארץ.
הביקורת האנגלית די מעריכה את המסך
אמנם זה לא ה-Pioneer שעולה כפול, אך בהחלט תמורה טובה לכסף.
ראיתי היום את המכשיר ליד פנסוניק PW8 בחנות.
מחירי סגירה לפני התמקחות אחרונה ל-LG מחיר של 13K כולל הכל. לפנסוניק 15.5K כולל הכל (רמקולים ו-HDMI).
אני צריך עוד להחליט על מי מאלה ללכת.
ראיתי היום את המכשיר ליד פנסוניק PW8 בחנות.
מחירי סגירה לפני התמקחות אחרונה ל-LG מחיר של 13K כולל הכל. לפנסוניק 15.5K כולל הכל (רמקולים ו-HDMI).
אני צריך עוד להחליט על מי מאלה ללכת.
החנות הנה Big Box במתחם של קניון איילון
שני המסכים נראים מצוין ודי קשה להחליט.
ליד הפנסוניק עמד גם ה-NEC שלא נראה מלהיב מבחינת איכות התמונה.
אני צריל לבצע סיבוב נוסף בכדי לגבש החלטה סופית.
אגב פרט חשוב מעניין הוא שה-LG בתצוגה היה ה-PX3 ולא ה-PX4 למרות שהמוכר התייחס (לבקשתי) מפורשות ל-PX4. עדיין התמונה נראתה מצוין בשני המסכים.
(התמונה שהוצגה אגב היתה שידור של ערוץ 10)
ליד הפנסוניק עמד גם ה-NEC שלא נראה מלהיב מבחינת איכות התמונה.
אני צריל לבצע סיבוב נוסף בכדי לגבש החלטה סופית.
אגב פרט חשוב מעניין הוא שה-LG בתצוגה היה ה-PX3 ולא ה-PX4 למרות שהמוכר התייחס (לבקשתי) מפורשות ל-PX4. עדיין התמונה נראתה מצוין בשני המסכים.
(התמונה שהוצגה אגב היתה שידור של ערוץ 10)
כן הדבר ידוע לי
לא התעקשתי מכיוון שאני עדיין לא סגור ב-100% על הרכישה ולא רציתי סתם לבלבל את המוח למוכר (הנחמד אגב).
שמעתי על כך שמסך ה-PX4 טוב יותר ולכן היה מעניין לראות שלפחות לטעמי גם ה-PX3 נראה מצוין ליד הפנסוניק, כך שה-PX4 בכלל...
שמעתי על כך שמסך ה-PX4 טוב יותר ולכן היה מעניין לראות שלפחות לטעמי גם ה-PX3 נראה מצוין ליד הפנסוניק, כך שה-PX4 בכלל...