E3 2010 - רשימת המשחקים המשתתפים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
כמו בכל שנה גם השנה ביוני, ליתר דיוק ב 15/6, תיערך תערכות המשחקים E3. בתערוכה יוצגו כל ההכרזות החשובות של התעשייה וישתתפו בה גורמים כגון מיקרוסופט עם הנאטאל, נינטנדו, סוני ורב מפתחות המשחקים המוכרות.
האתר IGN ערך רשימה מסודרת של המשחקים שיוצגו בוודאות ב E3. הרשימה לא כוללת את כל מה שיוצג בתערוכה אלא רק מה שלגביו התקבל אישור רישמי. הנה הרשימה:
http://games.ign.com/articles/108/1086456p1.html
מה שרוצה ללמוד עוד על E3 מוזמן להיכנס ולקרוא פה:
http://games.ign.com/articles/108/1086463p1.html
האתר IGN ערך רשימה מסודרת של המשחקים שיוצגו בוודאות ב E3. הרשימה לא כוללת את כל מה שיוצג בתערוכה אלא רק מה שלגביו התקבל אישור רישמי. הנה הרשימה:
http://games.ign.com/articles/108/1086456p1.html
מה שרוצה ללמוד עוד על E3 מוזמן להיכנס ולקרוא פה:
http://games.ign.com/articles/108/1086463p1.html
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הנה משהו שדלף לרשת לפני כמה שעות שאולי נראה ב E3
-
Huber
- חבר במועדון HT

עד שלא יהיה אישור רישמי, אני אשאר סקפטי. הם הכריזו קבל עם ועדה בכל הזדמנות אפשרית שאין תכנון להוציא קונסולה חדשה בקרוב, מה השתנה?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

קודם כל, הסרטון נראה מאוד משכנע ברמת ההפקה (זה רק אני או שהנסיין הוא דוגן מאבודים?). זה לא מונע את האפשרות שמישהו החליףאת השניות האחרונות המקוריות במשהו אחר. משהו מתוך הסרטון שתומך בטענה שלא מדובר ב PS4 אלא במשהו לדור הנוכחי - המסך נראה כמו מסך מתוך MW2, ממש לא משחק שיצא לדור הקונסולות הבא.
אבל אם נסתכל על השוק נראה שעכשיו זה הזמן הנכון בשביל סוני להוציא קונסולה חדשה - מצד אחד הם ישיגו את מיקרוסופט ויעשו להם את מה שמיקרוסופט עשו להם ב2005 עם האקסבוקס 360. מצד שני, אם הם ישלבו את ה Move בצורה אינטגרלית לתוך ה PS4 (כמו שהווימוט הוא חלק אינטגרלי מהווי, בניגוד לאיך שה Move הוא פשוט תוסף ל PS3) הם גם יבטלו את הרלוונטיות של נינטנדו. אם הם יחכו יותר מדי, נינטנדו יוציאו קונסולת HD (סביר להניח שגם עם בקר תנועה משופר).
כל זה היה נכון גם לפני שנה-שנתיים, אלא שאז סוני גם זכתה לביקורות שליליות ודי נחשבה לכישלון. עכשיו, עם ההתאוששות שלה במכירות ועם קו המשחקים המעולה שהיה להם בשנה שעברה שצפוי להמשיך גם בשנה הנוכחית, השוק יקבל קונסולה חדשה מהם בצורה הרבה יותר טובה.
בקיצור - אני בעצמי סקפטי, אבל זה לא שולל את העובדה שעכשיו זה הזמן הכי טוב לסוני להוציא קונסולה חדשה, וככל שהם יחכו הם רק יאבדו את המומנטום שצברו בחודשים האחרונים.
אבל אם נסתכל על השוק נראה שעכשיו זה הזמן הנכון בשביל סוני להוציא קונסולה חדשה - מצד אחד הם ישיגו את מיקרוסופט ויעשו להם את מה שמיקרוסופט עשו להם ב2005 עם האקסבוקס 360. מצד שני, אם הם ישלבו את ה Move בצורה אינטגרלית לתוך ה PS4 (כמו שהווימוט הוא חלק אינטגרלי מהווי, בניגוד לאיך שה Move הוא פשוט תוסף ל PS3) הם גם יבטלו את הרלוונטיות של נינטנדו. אם הם יחכו יותר מדי, נינטנדו יוציאו קונסולת HD (סביר להניח שגם עם בקר תנועה משופר).
כל זה היה נכון גם לפני שנה-שנתיים, אלא שאז סוני גם זכתה לביקורות שליליות ודי נחשבה לכישלון. עכשיו, עם ההתאוששות שלה במכירות ועם קו המשחקים המעולה שהיה להם בשנה שעברה שצפוי להמשיך גם בשנה הנוכחית, השוק יקבל קונסולה חדשה מהם בצורה הרבה יותר טובה.
בקיצור - אני בעצמי סקפטי, אבל זה לא שולל את העובדה שעכשיו זה הזמן הכי טוב לסוני להוציא קונסולה חדשה, וככל שהם יחכו הם רק יאבדו את המומנטום שצברו בחודשים האחרונים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

בדיוק על זה חשבתי, פרומו לתלת מימד/MOVE שהחליפו לו את הסיומת. אני לא מאמין שזה PS4 מכיוון שאם היו תוכניות להוציא PS4 הם לא היו יכולים לשמור על זה בסוד, סוני לא טובים בזה
בייצור קונסולה מעורבים יותר מידיי גורמים (החברה שמתכננת את ה CPU, החברה שמתכננת את ה GPU, החברה שמייצרת את כל המכשיר וכו) על מנת שזה ישמר בסוד עד הדקה האחרונה. בדור הקודם למשל דלפו פרטים הרבה לפני ההכרזה הרישמית. בין זה לבין ההכרזה שלהם על אורך חיים ארוך לבין העובדה שהם עוד לא כיסו הפסדים על הדור הנוכחי, אני עדיין סקפטי ומעדיף להמתין ל E3 לפני שאתלהב מהטיזר.
הכל מקרה, עצם העובדה שה PS3 שלי שוב שבק חיים ושאשמח לעבור ישירות ל PS4 גורם לי לרצות שזה יהיה נכון
בייצור קונסולה מעורבים יותר מידיי גורמים (החברה שמתכננת את ה CPU, החברה שמתכננת את ה GPU, החברה שמייצרת את כל המכשיר וכו) על מנת שזה ישמר בסוד עד הדקה האחרונה. בדור הקודם למשל דלפו פרטים הרבה לפני ההכרזה הרישמית. בין זה לבין ההכרזה שלהם על אורך חיים ארוך לבין העובדה שהם עוד לא כיסו הפסדים על הדור הנוכחי, אני עדיין סקפטי ומעדיף להמתין ל E3 לפני שאתלהב מהטיזר.
הכל מקרה, עצם העובדה שה PS3 שלי שוב שבק חיים ושאשמח לעבור ישירות ל PS4 גורם לי לרצות שזה יהיה נכון
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

ברור לך שגם אם הסרט אמיתי, לא תראה PS4 על מדפי החנויות בשנה הקרובה בערך 
-
Huber
- חבר במועדון HT

ברור לחלוטין, אבל אני לא ארכוש שוב PS3 בשביל שנה. מקסימום אני אשאיל את המכשיר שיושב וצובר אבק אצל בן דודה שלי להשלים את 5-6 המשחקים שעדיין לא יצא לי להגיע אליהם ואח"כ אמכור את הכל (משחקים, ציוד היקפי וכו). לא רוכשים מכשיר בשביל שנה.
בכל מקרה, תראה מה קורה לי, אני מתכנן איזה מכשיר לרכוש ומתי על סמך טיזר, בגלל זה אמרתי - אני אמתין ל E3
בכל מקרה, תראה מה קורה לי, אני מתכנן איזה מכשיר לרכוש ומתי על סמך טיזר, בגלל זה אמרתי - אני אמתין ל E3
חבר'ה אתם יכולים להיות רגועים, סוני הודיעה רישמית שהסרטונים שמופצים ב UTUBE לגבי PS4 - הם זיוף.
HUBER - אתה יכול לרכוש PS3 חדש
Sony hardware PR representative Al de Leon broke it down for us in the simplest way possible: "I can confirm that this video is not from SCE [Sony Computer Entertainment]."
מקור: http://gameinformer.com/b/news/archive/ ... -fake.aspx
HUBER - אתה יכול לרכוש PS3 חדש
Sony hardware PR representative Al de Leon broke it down for us in the simplest way possible: "I can confirm that this video is not from SCE [Sony Computer Entertainment]."
מקור: http://gameinformer.com/b/news/archive/ ... -fake.aspx
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אגב, זה בדיוק מה שהם אמרו גם שדלפו צילומים ראשוניים ב YouTube ותמונות באתרים שונים של ה PS3 SLIM.
כידוע לכולם - אלו אכן היו תמונות אמיתיות וכשרות למהדרין.
אחרי שכל זה נאמר, אני לא מאמין שיש בכלל PS4 שמתוכנן באופק.
יתחילו לדבר בכיוון הזה רק עוד כמה שנים.
כידוע לכולם - אלו אכן היו תמונות אמיתיות וכשרות למהדרין.
אחרי שכל זה נאמר, אני לא מאמין שיש בכלל PS4 שמתוכנן באופק.
יתחילו לדבר בכיוון הזה רק עוד כמה שנים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.gametrailers.com/episode/gam ... &ch=1&sd=1
gametrailers מציגים אירוע "השקה" ל E3 עם לא מעט מידע ודמואים בלעדיים כגון דמו חדש ל FALLOUT3, DEAD SPACE 2 ועוד. שווה צפייה.
gametrailers מציגים אירוע "השקה" ל E3 עם לא מעט מידע ודמואים בלעדיים כגון דמו חדש ל FALLOUT3, DEAD SPACE 2 ועוד. שווה צפייה.