ביקורת ראשונית:PANASONIC THP42G10M
לאחר שהשתכנעתי מהעצות של אנשי הפורום וקניתי את מסך הפלזמה להלן ביקורת ראשונית:
אתמול חיברו אותי לממיר YES TOTAL HD.שידורי SD:איכות טובה עד טובה מאוד ברב הערוצים,למעט ערוץ 11,רואים גרוע,הרבה פחות טוב מקודם שהייתי מחובר לYES MAX.מה שמעניין הוא שאתמול בזמן שידור "ערב חדש" במקביל בערוץ 23,ראו בערוץ 23 יותר טוב.
לסיכום יש אפילו שיפור בSD לעומת הצפייה ב YES MAX ,למעט ערוץ 1.
שידורי HD:מדהים.אתמול שודר בEUROSPORT HD במקביל לשידור בערוץ EUROSPORT הרגיל משחק טניס וההבדל באיכות גדול מאוד.כמה חבל שאין מספיק ערוצים בHD.
האיכות כל כך טובה שפתאום התחלתי לראות גולף בFOX HD.....
ערוצי YES השונים כמו ACTION ואחרים:איכות טובה יותר מהSD אבל לא מושלמת.ערוצי הסרטים:איכות טובה מאוד עד מצויינת.
לגבי הVOD: עדיין לא השתמשתי אבל עושה רושם שהרבה תכנים עולים כסף,בעיקר אלה שאני מעוניין.
2 שאלות:
האם ידוע לכם מתי יהיו עוד ערוצי HD בקרוב ואיזה?
הפלזמה שלי בבית 4 ימים ויש לי הרושם כשאני צופה בשידורי SD שבהתחלה התמונה פחות טובה ואז תוך דקה או שתיים יש שיפור באיכות התמונה.
אתמול חיברו אותי לממיר YES TOTAL HD.שידורי SD:איכות טובה עד טובה מאוד ברב הערוצים,למעט ערוץ 11,רואים גרוע,הרבה פחות טוב מקודם שהייתי מחובר לYES MAX.מה שמעניין הוא שאתמול בזמן שידור "ערב חדש" במקביל בערוץ 23,ראו בערוץ 23 יותר טוב.
לסיכום יש אפילו שיפור בSD לעומת הצפייה ב YES MAX ,למעט ערוץ 1.
שידורי HD:מדהים.אתמול שודר בEUROSPORT HD במקביל לשידור בערוץ EUROSPORT הרגיל משחק טניס וההבדל באיכות גדול מאוד.כמה חבל שאין מספיק ערוצים בHD.
האיכות כל כך טובה שפתאום התחלתי לראות גולף בFOX HD.....
ערוצי YES השונים כמו ACTION ואחרים:איכות טובה יותר מהSD אבל לא מושלמת.ערוצי הסרטים:איכות טובה מאוד עד מצויינת.
לגבי הVOD: עדיין לא השתמשתי אבל עושה רושם שהרבה תכנים עולים כסף,בעיקר אלה שאני מעוניין.
2 שאלות:
האם ידוע לכם מתי יהיו עוד ערוצי HD בקרוב ואיזה?
הפלזמה שלי בבית 4 ימים ויש לי הרושם כשאני צופה בשידורי SD שבהתחלה התמונה פחות טובה ואז תוך דקה או שתיים יש שיפור באיכות התמונה.
הפלזמה ממוקמת כמטר וחצי מחלון גדול,מצד ימין
בגדול רואים טוב מאוד ביום,כמובן שבלילה,בחושך התמונה מושלמת.
האם יש למישהו תשובה לשתי השאלות שלי?
תודה לכל המפרגנים.
בקשר לתמונה,חבל על הזמן,אישתי יותר יפה..
האם יש למישהו תשובה לשתי השאלות שלי?
תודה לכל המפרגנים.
בקשר לתמונה,חבל על הזמן,אישתי יותר יפה..