LED או LCD לסלון?
יצא לי לראות היום את הדיון הזה http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
בנוגע ל Sharp LED 46LE600
עכשיו יש טלוויזיה שאני רוצה לקנות את הפיליפס 8404 שכולם ממליצים עליה פה בחום.
השאלה היא, השארפ בגודל 40 עולה 5500 שזה ב300 ש''ח יותר מהפיליפס הנ''ל.
אז למה אנשים קונים את ה LCD ולא את ה LED שאמורה להיות מתקדמת יותר מבחינה טכנולוגית וכו'...?
מה אתם אומרים? ומה כדאי לי לקנות?
תודה !
בנוגע ל Sharp LED 46LE600
עכשיו יש טלוויזיה שאני רוצה לקנות את הפיליפס 8404 שכולם ממליצים עליה פה בחום.
השאלה היא, השארפ בגודל 40 עולה 5500 שזה ב300 ש''ח יותר מהפיליפס הנ''ל.
אז למה אנשים קונים את ה LCD ולא את ה LED שאמורה להיות מתקדמת יותר מבחינה טכנולוגית וכו'...?
מה אתם אומרים? ומה כדאי לי לקנות?
תודה !
3.5 מטר זה מרחק צפייהnils3373 כתב:PhobiA,
לפני הכל מה הדרישות שלך? מרחק צפיה? תקציב? סוגי תכנים?...
הטלוויזיה תהיה בסלון בממיר רגיל ותשדר רק תכניי SD
פיצ'ר נחמד שיוכל לעזור זה אם יהיה חיבור USN כדי שאוכל לראות שם סרטים מידיי פעם, תודה
ועדיין למה אתםאומרים שפלזמה עדיף על LED כשראיתי בעיניים שלי LED שנראה מדהים אין דברים כאלה מבחינת צבעים וחיות של התמונה
הקציב הוא 4500 - 5500 כשעדיפות למה שפחות
התקציב נמוך מידי ללד בגודל סביר למרחק הצפייה שלך.
לדעתי, חווית צפיה על מסך גדול יותר מחפה לפעמים (תלוי במסך) על איכות מעט פחותה של המסך.
הלד הכי זול בזאפ עולה 4500 שקל והוא 32'', הגודל חסר פרופורציה למרחק הצפיה.
בגודל הזה לא תוכל להנות מיתרונות המסך וגם התאורה היא edge led שמבחינת איכות תמונה לא הרבה יותר טובה מ LCD רגיל.
אז נשארנו עם LCD לעומת פלזמה.
ה LCD הכי גדול עד 5000 שהוא לא מדבקה הוא 42'' שגם זה גודל קטן לסלון.
מה עוד שברמת המחירים הזאת ברור שיש עדיפות לפלזמה HDR על LCD זול.
תזכור, אולי LCD ו LED נראים טוב אבל אלה שנראו לך טוב לא בטווח המחירים שלך.
ב5000 שקל אפשר להשיג אחלה פלזמה HDR חמישים אינטש' שתיתן לך חווית צפיה הרבה יותר טובה בסרטים.
זאת דעתי.
לדעתי, חווית צפיה על מסך גדול יותר מחפה לפעמים (תלוי במסך) על איכות מעט פחותה של המסך.
הלד הכי זול בזאפ עולה 4500 שקל והוא 32'', הגודל חסר פרופורציה למרחק הצפיה.
בגודל הזה לא תוכל להנות מיתרונות המסך וגם התאורה היא edge led שמבחינת איכות תמונה לא הרבה יותר טובה מ LCD רגיל.
אז נשארנו עם LCD לעומת פלזמה.
ה LCD הכי גדול עד 5000 שהוא לא מדבקה הוא 42'' שגם זה גודל קטן לסלון.
מה עוד שברמת המחירים הזאת ברור שיש עדיפות לפלזמה HDR על LCD זול.
תזכור, אולי LCD ו LED נראים טוב אבל אלה שנראו לך טוב לא בטווח המחירים שלך.
ב5000 שקל אפשר להשיג אחלה פלזמה HDR חמישים אינטש' שתיתן לך חווית צפיה הרבה יותר טובה בסרטים.
זאת דעתי.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אני כתבתי את השרשור שהזכרת.
אם הצפיה היא רק בSD אני לא ממליץ על הטלוויזיה הזו לשימושים שלך
תקנה Panasonic THL42S10 זו הטלוויזיה לתקציב שלך ולשימושים שלך תהיה מעולה (זו פלסמה כמובן)
אם הצפיה היא רק בSD אני לא ממליץ על הטלוויזיה הזו לשימושים שלך
תקנה Panasonic THL42S10 זו הטלוויזיה לתקציב שלך ולשימושים שלך תהיה מעולה (זו פלסמה כמובן)
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
פלאזמה HDR בגודל 50 אינץ' תתאים לך כמו כפפה לתקציב למרחק ולסוגי התכנים ולך נשאר לבדוק ולבחור:PhobiA כתב:3.5 מטר זה מרחק צפייהnils3373 כתב:PhobiA,
פיצ'ר נחמד שיוכל לעזור זה אם יהיה חיבור USN כדי שאוכל לראות שם סרטים מידיי פעם, תודה
ועדיין למה אתםאומרים שפלזמה עדיף על LED כשראיתי בעיניים שלי LED שנראה מדהים אין דברים כאלה מבחינת צבעים וחיות של התמונה
הקציב הוא 4500 - 5500 כשעדיפות למה שפחות...
סמסונג 50B450
סמסונג 50C430
LG 50PJ350
קודם כל התבלבלתי והמרחק צפייה הוא 3 מטר למרחק המקסימאלי, ו2-2.5 מטר מהספות היותר קרובות.nils3373 כתב:פלאזמה HDR בגודל 50 אינץ' תתאים לך כמו כפפה לתקציב למרחק ולסוגי התכנים ולך נשאר לבדוק ולבחור:PhobiA כתב:3.5 מטר זה מרחק צפייהnils3373 כתב:PhobiA,
הקציב הוא 4500 - 5500 כשעדיפות למה שפחות...
סמסונג 50B450
סמסונג 50C430
LG 50PJ350...
דבר שני, איזה מהפלזמות הנ''ל היית מציע לי יותר?
מה ההבדל ומה עדיף מבין הסמסונגים שהבאת? כי אני רואה את ה C430 שהיא מסדרה יותר חדשה משנת 2010 ויותר זולה מה B450 היותר ישנה, וזה קצת מבלבל, והאם ה LG עדיף עליהם? תודה שוב !!!
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
מרחק הצפיה "המחודש" די משנה את התמונה.
אם ברוב הזמן ישבו מול המסך במרחק הקטן מ-2.5 מטרים אז גם פלאזמה בגודל 42 אינץ' תספיק וזאת לתכני SD בלבד.
אם אתה חושב על תכני HD לצפיה עתידית (אפילו את מבט לחדשות בערוץ 1 ישדרו ב-HD היום בערב - ניסיון) אז עדיף לך 50 אינץ':
אם יש באפשרותך לקבל את ה-C430 תוך זמן סביר אז זו הבחירה המועדפת.
ה-LG הוא מסך טוב ומעוצב בצורה יפה לדעתי אבל הוא רגיש לצבירות (צריבה זמנית) בתקופה הראשונית שלו.
אם ברוב הזמן ישבו מול המסך במרחק הקטן מ-2.5 מטרים אז גם פלאזמה בגודל 42 אינץ' תספיק וזאת לתכני SD בלבד.
אם אתה חושב על תכני HD לצפיה עתידית (אפילו את מבט לחדשות בערוץ 1 ישדרו ב-HD היום בערב - ניסיון) אז עדיף לך 50 אינץ':
ה-LG הוא מסך טוב ומעוצב בצורה יפה לדעתי אבל הוא רגיש לצבירות (צריבה זמנית) בתקופה הראשונית שלו.
ועדיין פלאזמה עדיפה על הלד שהבאתי או על LCD ממרחק צפייה מקסימאלי של 2.5 מטר ו2 מטר?nils3373 כתב:מרחק הצפיה "המחודש" די משנה את התמונה.
ה-LG הוא מסך טוב ומעוצב בצורה יפה לדעתי אבל הוא רגיש לצבירות (צריבה זמנית) בתקופה הראשונית שלו....
והבנתי שה LG יכול להציג קבציי DIVX, לא יהיה נורא אם אני אקח את ה LG על הC430?