בעיה רצינית עם מערכת סטאליטים של CANTON !
אז ככה יש לי רסיבר : pioneer vsx-517s
ומערכת סטאליטים של : canton movie 60cx
יש לי בעיה עם הסאבוופר אני שומע אותו אבל מאוד חלש! הגברתי בסאב את הווליום עד הסוף ועדיין שומעים חלש.
בנוסף הגדרתי ברסיבר שישמעו את הסאב חזק ועדיין שומעים אותו ממש חלש.
מה אפשר לעשות ? איזה בעיה או תקלה יכולות לגרום לסאב וופר להישמע חלש?
תודה רבה,
גיא.
ומערכת סטאליטים של : canton movie 60cx
יש לי בעיה עם הסאבוופר אני שומע אותו אבל מאוד חלש! הגברתי בסאב את הווליום עד הסוף ועדיין שומעים חלש.
בנוסף הגדרתי ברסיבר שישמעו את הסאב חזק ועדיין שומעים אותו ממש חלש.
מה אפשר לעשות ? איזה בעיה או תקלה יכולות לגרום לסאב וופר להישמע חלש?
תודה רבה,
גיא.
יש לי את הסט משהו כמו שנתיים . ואני חושב שבחודשיים האחרונים זה קרה.
אני מחבר את הסאב לרסיבר כך : RCA מהרסיבר למפצל Y ומהמפצל לסאב ככה שהסאב מקבל 2 RCA .
אולי יש אפשרות לעשות איזה RESET לרסיבר לא יודע כבר מה לעשות .
אני מחבר את הסאב לרסיבר כך : RCA מהרסיבר למפצל Y ומהמפצל לסאב ככה שהסאב מקבל 2 RCA .
אולי יש אפשרות לעשות איזה RESET לרסיבר לא יודע כבר מה לעשות .
לי נראה שעוצמת הDB של הסאב שלך נמוכה......
העלה את ערוץ הסאב בשלט או במפרט הרסיוור לפלוס את הערך שלו
תלוי לפי הערכים בDB של הקדמיים
העלה את ערוץ הסאב בשלט או במפרט הרסיוור לפלוס את הערך שלו
תלוי לפי הערכים בDB של הקדמיים
תנטרל את הקרוס בסאב, כלומר תסובב את הסקלה של ההרצים עד הסוף לערך הגבוההSINBETI כתב:לכוון ל120 ברסיבר או בסאב וופר ?...
אם אני לא טועה זה 200HZ.
ותקבע ברסיבר קרוס באיזור ה 140-160HZ,
ואז תנסה לבצע מה ש ADICT אמר,
לשחק בעוצמה של יציאת הסאב בריסיבר/סאב .
הבעייה יכולה להיות ביציאה מהרסיבר, בחוט המחבר, בכניסת האות לסאב, או במגבר הסאב. צריך להתחיל לבדוק כל נקודה. הכי קל להתחיל עם החלפה של הסאב עם הסאב של הלוג'יטק ולשמוע מה קורה. האם הו מנגן כמו במחשב?
דרך אגב - לפני הכל תוודא שהחיבורים ביציאה מהרסיבר ובכניסה לסאב מהודקים פנימה כמו שצריך...
דרך אגב - לפני הכל תוודא שהחיבורים ביציאה מהרסיבר ובכניסה לסאב מהודקים פנימה כמו שצריך...
נמלי, קודם כל תודה על העזרה.
דבר שני, בהתחלה חשבתי שזה בעיה של כבל כי לא היה לי כבל איכותי אז קניתי כבל חדש של MONSTER עלה לי 160 שקל וזה כולל מפצל Y לסאב. כל הכניסות מהודקות היטב. אי אפשר לחבר את הסאב של לוג'יטק משום שיש לו כניסה מיוחדת והוא לא יכול להתחבר לרסיבר. השאלה שלי איך אני בודק אם יש בעיה ביציאה מהרסיבר? או בכניסת האות לסאב, או במגבר הסאב ? איך בודקים בעיות כאלו ? עוד שאלה היא האם הקרוס בסאב אמור להיות באמת על הכי גבוה כמו שאיציק אמר ?
דבר שני, בהתחלה חשבתי שזה בעיה של כבל כי לא היה לי כבל איכותי אז קניתי כבל חדש של MONSTER עלה לי 160 שקל וזה כולל מפצל Y לסאב. כל הכניסות מהודקות היטב. אי אפשר לחבר את הסאב של לוג'יטק משום שיש לו כניסה מיוחדת והוא לא יכול להתחבר לרסיבר. השאלה שלי איך אני בודק אם יש בעיה ביציאה מהרסיבר? או בכניסת האות לסאב, או במגבר הסאב ? איך בודקים בעיות כאלו ? עוד שאלה היא האם הקרוס בסאב אמור להיות באמת על הכי גבוה כמו שאיציק אמר ?