לאור ההתפתחויות הטריות ב-DTT... עזרה עם DTT בפיליפס 8404

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Leorio פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אוקיי, אז אני בטוח שכולכם ראיתם וקראתם את החדשות הטריות שממשיכות להתעדכן כל חצי שעה בערך, וכולם מחזיקים אצבעות חזק חזק שיהיה שידור DTT HD במונדיאל...
אולי בעלי הפיליפסים יעזרו לי קצת להבין את הממיר הפנימי ב8404, כי נראה לי שאני מפספס משהו.
קודם כל, אני בטוח שעונים לי עכשיו בשלושה שרשורים אחרים, אבל לדעת בוודאות שהממיר ב8404 יקבל שידור DTT HD?
עכשיו, עשיתי סריקה חדשה (כיוונתי על אזור OTHER) מחוסר ברירה, וקיבלתי 2 ערוצים אנלוגיים, 8 דיגיטליים.
האנלוגים (101 ו102) הם ערוץ 1 ו2 באיכות נוראית. הסתרתי אותם מרשימת הערוצים (את זה הצלחתי לעשות).
אח"כ יש לי שני ערוצים (103 ו104) עם מוזיקה קלאסית ותו לא...
פעמיים (105, 106) את ערוץ הכנסת...
ערוץ 1 בערבית...
ערוץ 10
ערוץ 2
ערוץ 1 בעברית.

כשאני לוחץ על INFO על ערוץ מסוים, אני מקבל רק מידע כללי, וכשאני לוחץ על GUIDE לא קורה כלום...
אני יודע שהEPG הוא רק באנגלית ולכן אראה ג'יבריש, אבל לפחות אראה משהו, את שם הערוץ... אולי אני אמצא שם את הTEST2 או משהו מעניין אחר?

עזרה?
תודה!

Leorio פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

עדכון מהיר...
מתוך שעמום הרצתי שוב את הסריקה, הפעם על UK, וזה מצא המון ערוצי רדיו, את הערוצים הרגילים, EPG שעובד חלקית (רק שעכשיו כשאני לוחץ INFO אני לא רואה את רמת הקליטה) ואפילו את TEST2 , שכרגע עדיין מראה לי מסך שחור... אבל מה... הסאונד בכל הערוצים עמום/מעוות/משהו ממש לא בסדר איתו.
אני מניח שהגדרות שונות לאיזורים שונים ועכשיו בזמן שאני אריץ את כל הסריקות בכל המדינות אחת אחת (מה שיקח בערך... 4 שעות) , אני שואל אותכם... לפי איזו מדינה הגדרתם את הפיליפס שלכם? האם TEST2 הציג משהו בדקות האחרונות אצלכם? אני מניח שאתם צופים עם סאונד תקין...

תודה שוב!

orlupo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

ה-TEST2 לא כל הזמן משדר. אין לי בבית DTT HD, אבל לפני שיצאתי מסבתא שלי בערך בשעה 4 **לא** היה שידור. אגב, אני קולט עם טלוויזית 32BX300.

Leorio פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

אוקיי, אחרי שסרקתי חלק ממדינות אירופה וקיבלתי תוצאות שונות כל פעם, חזרתי רגע לבדיקה לUK... הסאונד היה תקין, התחנות נראו בסדר (אולי דמיינתי DELAY קטן בין הסאונד לתמונה) , ורוב תחנות הרדיו שנמצאו היו ריקות משידורים. נראה לי שאני נשאר עם זה בינתיים... עד שמישהו עם מסך פיליפס יספר לי על איזו מדינה באמת צריכים לכוון...

orlupo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

ב-UK הצלחת למצוא את הערוץ המדובר?

Leorio פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

בUK מצאתי את TEST2 , אבל כנראה שבאותו הזמן הוא לא שידר...
אני נשאר בינתיים שם.. ומתחיל לחשוב על אנטנה יותר נורמלית

orlupo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

לא קשור.. הם הפסיקו גם את השידורים. אצלי בבית כשהיו שידורים וניסיתי לצפות בשידורים הממיר רשם שלא ניתן לצפות בשידור..

Leorio פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

בינתיים השארתי את המסך על הערוץ הזה, אם יחזרו שידורים אני מקווה שאראה אותם, ואודיע פה

elisar
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #9 

Leorio כתב:(אולי דמיינתי DELAY קטן בין הסאונד לתמונה)
...
לא דמיינת - הממיר של philips לא יודע לשמור על תאום בין הקול והתמונה. הוא מסתנכרן מחדש רק בהחלפת ערוצים, וזה מחזיק רק כמה דקות בודדות.

Leorio פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

כן, עליתי על זה אחרי כמה זמן...
נראה מה נסגר עם כל הDTT HD הזה, ואם זה יראה מבטיח אני אשקיע קצת באנטנה נורמלית...
אם לא... בשביל 1, 2 , 10 אין לי בעיה להישאר עם האקטיבית הפנימית, ולפעמים לקבל קצת רעשים...

Badi_Mami
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30

שליחה #11 

שעה לפני המשחק פתיחה,אני מבין שאי אפשר לקלוט עם DTT בפיליפס 8404? :מבולבל:

Leorio פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

חס וחלילה... ערוץ 1 משדר את כל המשחקים... והוא, ערוץ 2 , 10, 33, ו99 (שני האחרונים כמובן מאוד חשובים...) , מתקבלים יפה מאוד בפיליפס 8404 ואני בטוח שגם בדגמי פיליפס האחרים עם ממיר DVB-T פנימי שמחובר לאנטנה כלשהי.
מדי פעם אני בודק את ערוץ IDAN TEST 2 , אבל הוא כרגע ריק.
כמו שאמרו פה, אם יהיה... סבבה... אני לא אתנגד.

Badi_Mami
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30

שליחה #13 

אבל אתה קולט את הערוץ באיכות HD ?
יש לי את הטלויזיה הנל אבל בלי אנטנה כלשהי,האם אני יצליח לקלוט?

Leorio פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #14 

אני קולט את הערוץ, אין בו כרגע שידורים. כשהיו שידורי נסיון הוא עדיין לא היה ברשימת הערוצים שלי אז אני לא יכול לדעת אם זה עבד, אבל זה אמור לעבוד.
אני לא חושב שתצליח לקלוט בלי אנטנה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”