חיבור מסך LED לאינטרנט.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
איזו סוגיה על מה אתה מדבר ??? אתה מצפה לתשובה out of the blue מבלי לפרט על איזה מסך מדובר , מה הדגם , כניסת USB לאיזו מטרה ? דונגל ייעודי או רכיב WIFI מובנה ?
לאיזו רשת ? ביתית מקומית ? עם אפשרות יציאה החוצה ?
תפרט ואולי אז נוכל להבין איך ניתן לעזור
לאיזו רשת ? ביתית מקומית ? עם אפשרות יציאה החוצה ?
תפרט ואולי אז נוכל להבין איך ניתן לעזור
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
dor8,
מדובר במסך חדש מאוד בשוק שאני בספק אם יש אותו ליותר מ-5 אנשים נכון לעכשיו.
אני מאמין שבמדריך למשתמש קיים הסבר איך לחבר אותו לרשת הביתית אבל דע לך שלא תוכל לגלוש סתם ככה כמו באמצעות המחשב.
מדובר במסך חדש מאוד בשוק שאני בספק אם יש אותו ליותר מ-5 אנשים נכון לעכשיו.
אני מאמין שבמדריך למשתמש קיים הסבר איך לחבר אותו לרשת הביתית אבל דע לך שלא תוכל לגלוש סתם ככה כמו באמצעות המחשב.
וואי איזה מסך תותח..
בד"כ אם הראוטר נוח לחיבור קווי אז עדיף (כבל רשת)ואם לא אז הראוטר האלחוטי יעשה את העבודה..(תקן תואם )
ללא מערכת הפעלה עם דפדפן אתה יכול להכנס רק לרשת ש סמסונג הכינה (תכנים מוגבלים.. בד"כ YOUTUBE וכו'...)
לגלישה מלאה - חיבור דרך מחשב..
בד"כ אם הראוטר נוח לחיבור קווי אז עדיף (כבל רשת)ואם לא אז הראוטר האלחוטי יעשה את העבודה..(תקן תואם )
ללא מערכת הפעלה עם דפדפן אתה יכול להכנס רק לרשת ש סמסונג הכינה (תכנים מוגבלים.. בד"כ YOUTUBE וכו'...)
לגלישה מלאה - חיבור דרך מחשב..
נערך לאחרונה על ידי maya1 ב 11/06/2010 21:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
ע"פ חוברת ההפעלה באנגלית ניתן לחבר לרשת ביתית (בלי נקודת יציאה החוצה) או מקומית עם גישה לרשת (פורטלים ספציפיים לא גלישה חופשית בעזרת דפדפן) בחיבור חוטי 3 דרכים : ישירות מהנקודה בקיר אל כניסת LAN במסך , אותו כנ"ל עם מודם בדרך ומהמודם למסך , אותו כנ"ל בשילוב מודם ונתב . בחיבור אלחוטי אתה חייב את הדונגל (נרכש בנפרד ע"פ החוברת) מחובר למסך ונתב אלחוטי שיתן כתובת למסך . אחרי שלב החיבורים יש להתחיל את הגדרות הרשת דרך המסך בשלב ראשון לקבוע האם מדובר ברשת חוטית או אלחוטית ולאחר מכן להריץ את הסט אפ האוטומטי או הידני .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
תודה !Analizer כתב:ע"פ חוברת ההפעלה באנגלית ניתן לחבר לרשת ביתית (בלי נקודת יציאה החוצה) או מקומית עם גישה לרשת (פורטלים ספציפיים לא גלישה חופשית בעזרת דפדפן) בחיבור חוטי 3 דרכים : ישירות מהנקודה בקיר אל כניסת LAN במסך , אותו כנ"ל עם מודם בדרך ומהמודם למסך , אותו כנ"ל בשילוב מודם ונתב . בחיבור אלחוטי אתה חייב את הדונגל (נרכש בנפרד ע"פ החוברת) מחובר למסך ונתב אלחוטי שיתן כתובת למסך . אחרי שלב החיבורים יש להתחיל את הגדרות הרשת דרך המסך בשלב ראשון לקבוע האם מדובר ברשת חוטית או אלחוטית ולאחר מכן להריץ את הסט אפ האוטומטי או הידני ....
הדונגל חייב להיות מתוצרת סמסונג או שניתן לחבר כל דונגל תואם ?
היכן ניתן לקנות דונגל כזה ?