סמסונג גאלאקסי לא מזוהה מול המחשב
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73246
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
הי חברים.
אני מעוניין להעביר שירים ותמונות לכרטיס זיכרון שבמכשיר (מכשיר מסוג סמסונג גאלטקסי אנדרואיד 1.5), חיברתי את המכשיר למחשב עם הכבל USB שהגיע עימו (ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט) והמחשב "צועק" USB DEVICE NOT RECOGNIZED. אני יודע שלא צריך דרייברים כי בויסטה המכשיר זוה היטב, יש למישהו רעיון איך פותרים את הבעייה?
אני מעוניין להעביר שירים ותמונות לכרטיס זיכרון שבמכשיר (מכשיר מסוג סמסונג גאלטקסי אנדרואיד 1.5), חיברתי את המכשיר למחשב עם הכבל USB שהגיע עימו (ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט) והמחשב "צועק" USB DEVICE NOT RECOGNIZED. אני יודע שלא צריך דרייברים כי בויסטה המכשיר זוה היטב, יש למישהו רעיון איך פותרים את הבעייה?
-
Huber
- חבר במועדון HT

מצאתי PDF של המכשיר, אם מישהו מוצא משהו בהגדרות שאני מפספס, אשמח לעזרה:
http://mobilereviews.o2.co.uk/devices/d ... =594&tab=6
http://mobilereviews.o2.co.uk/devices/d ... =594&tab=6
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא. הווינדוס 7 צועק "USB DEVICE NOT RECOGNIZED" והמכשיר לא מאפשר חיבור. כשהיה לי ויסטה המכשיר היה מזוהה ובסרגל משימות במכשיר למעלה היה אפשרות להתחבר ב USB. כיום האופציה הזו לא מופיעה במכשיר כנראה בגלל שהווינדוס לא מזהה אותו ולא מתממשק מולו. מוזר שהויסטה כן זיהתה היטב וה 7 לא 
כנס להגדרות במכשיר:
Settings->Application->Development ושם תסיר את הסימון מהשדה שנקרא USB debugging
עכשיו נסה לשוב לחבר את המכשיר בחיבור USB
(ייתכן שבגירסת האנדרואיד אצלך השדה זה נמצא במקום קצת שונה)
Settings->Application->Development ושם תסיר את הסימון מהשדה שנקרא USB debugging
עכשיו נסה לשוב לחבר את המכשיר בחיבור USB
(ייתכן שבגירסת האנדרואיד אצלך השדה זה נמצא במקום קצת שונה)
-
Huber
- חבר במועדון HT

תיאורטית אתה צודק - וזה מה שהיה קורה לי בויסטה, אבל ב 7 כנראה בגלל הודעת שגיאה אין זיהוי הדדי בנהם והאופציה הזו לא מופיעה בשורת ההודעות גם כשהיא פתוחה לגמרי.iakovl כתב:אני מדבר על הסמסונג... אמורה להיות בשורת הודעות אופציה לעשות MOUNT (פתח אותה לגמרי אחרי שאתה מחבר את הפלאפון למחשב)...
osherov, נכנסתי לשם, אין V באופציה הזו.
-
Huber
- חבר במועדון HT

מצאתי את הבעייה!!!
הכבל לא היה תקין. החלפתי כבל והבעייה נפתרה. מה שמוביל לשאלה הבאה, באיזה סיפרייה שמים תמונות ובאיזו סיפרייה שמים מוזיקה?
הכבל לא היה תקין. החלפתי כבל והבעייה נפתרה. מה שמוביל לשאלה הבאה, באיזה סיפרייה שמים תמונות ובאיזו סיפרייה שמים מוזיקה?
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
Huber,
כמו שציין קודמי, אין צורך להתאים את המוסיקה שלך לתיקיות ספציפיות, פשוט צור תקיית מוסיקה חדשה, בכול שם שבא לך, והמכשיר ידע לאכן את המוסיקה בצורה אוטו'.
בנוסף, אתה יכול להוריד אפליקציית סייר קבצים בכדי להקל בפעולת הניווט דרך הנגן עצמו.
כמו שציין קודמי, אין צורך להתאים את המוסיקה שלך לתיקיות ספציפיות, פשוט צור תקיית מוסיקה חדשה, בכול שם שבא לך, והמכשיר ידע לאכן את המוסיקה בצורה אוטו'.
בנוסף, אתה יכול להוריד אפליקציית סייר קבצים בכדי להקל בפעולת הניווט דרך הנגן עצמו.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money