רסיברים של חברת פיוניר
שלום לכולם
הייתי רוצה לשמוע את דעתכם ולקבל את המלצתכם .
אני חושב על החלפת הרסיבר שלי DENON AVR-3300 לרסיבר מתקדם יותר .
עיקר השימוש שלי הוא סרטי קולנוע דרך סטרימר DVICO-6500 40% , כדורגל LIVE דרך YES-HD-MAX 30% , 20% מוסיקה.
הרסיבר שלי עונה היום על רוב הצרכים ונותן סאונד גם ל DTS .
מכיוון שיש לי בו תקלה קטנה ומעצבנת (צרצור השנאי , רעשי רקע ) ומכיוון שהוא לא תומך בפורמטים החדשים
של DTS HD MASTER ו DOLBY TRUE HD חשבתי אולי להחליפו .
אגב אני מעריך שתיקון שלו יעלה סביב 400-600 ש"ח לכל היותר .
יש לי מערכת רמקולים של ACUSTIC ENERGY הסט החזק שלהם ומעולם לא שמעתי כיצד הם נשמעים עם
הרסיברים של פיוניר .
מאידך עם הרסבירים של פיוניר אני קצת מבולבל ואשמח אם המומחים שבניכם יעשו לי קצת סדר לגבי ההבדלים
בין הדגמים השונים ..אני רואה ש באתר ZAP מוכרים את ה LX-51 ,LX-60 שכבר יצאו מהליין של פיוניר
ואילו ה LX-71 , LX-72 הם רסיברים יקרים מאד בארץ .
יש לי אפשרות אני מניח לרכוש את סדרת ה LX-5x סביב ה 5000 ש"ח אולי קצת יותר.
ואילו סדרת ה LX-7x המחיר שלה קופץ ל6500 -14000
למרות שיש באפשרותי להביא את ה SC-LX-72 מחו"ל סביב 6500 ש"ח אני מתלבט לגבי האחריות שלו בארץ
ובכלל האם אני בכלל חייב לקפוץ לסדרת ה 7X ..?
אגב אני מבין שאם ארצה לשמוע את הפורמטים החדשים אצטרך להעביר אותם דרך ממשק ה HDMI ולפצל אותם למקרן ולפלזמה לכן גם זהו שיקול .
אשמח אם תעשו לי סדר בדגמים ולקבל את ההמלצה לגבי הדגם המתאים לי ביותר .
אבי
הייתי רוצה לשמוע את דעתכם ולקבל את המלצתכם .
אני חושב על החלפת הרסיבר שלי DENON AVR-3300 לרסיבר מתקדם יותר .
עיקר השימוש שלי הוא סרטי קולנוע דרך סטרימר DVICO-6500 40% , כדורגל LIVE דרך YES-HD-MAX 30% , 20% מוסיקה.
הרסיבר שלי עונה היום על רוב הצרכים ונותן סאונד גם ל DTS .
מכיוון שיש לי בו תקלה קטנה ומעצבנת (צרצור השנאי , רעשי רקע ) ומכיוון שהוא לא תומך בפורמטים החדשים
של DTS HD MASTER ו DOLBY TRUE HD חשבתי אולי להחליפו .
אגב אני מעריך שתיקון שלו יעלה סביב 400-600 ש"ח לכל היותר .
יש לי מערכת רמקולים של ACUSTIC ENERGY הסט החזק שלהם ומעולם לא שמעתי כיצד הם נשמעים עם
הרסיברים של פיוניר .
מאידך עם הרסבירים של פיוניר אני קצת מבולבל ואשמח אם המומחים שבניכם יעשו לי קצת סדר לגבי ההבדלים
בין הדגמים השונים ..אני רואה ש באתר ZAP מוכרים את ה LX-51 ,LX-60 שכבר יצאו מהליין של פיוניר
ואילו ה LX-71 , LX-72 הם רסיברים יקרים מאד בארץ .
יש לי אפשרות אני מניח לרכוש את סדרת ה LX-5x סביב ה 5000 ש"ח אולי קצת יותר.
ואילו סדרת ה LX-7x המחיר שלה קופץ ל6500 -14000
למרות שיש באפשרותי להביא את ה SC-LX-72 מחו"ל סביב 6500 ש"ח אני מתלבט לגבי האחריות שלו בארץ
ובכלל האם אני בכלל חייב לקפוץ לסדרת ה 7X ..?
אגב אני מבין שאם ארצה לשמוע את הפורמטים החדשים אצטרך להעביר אותם דרך ממשק ה HDMI ולפצל אותם למקרן ולפלזמה לכן גם זהו שיקול .
אשמח אם תעשו לי סדר בדגמים ולקבל את ההמלצה לגבי הדגם המתאים לי ביותר .
אבי
היי
הסיבה היא שאני שומע הרבה המלצות על פיוניר ...ומשבחים את הסאונד שלהם.
יש לי חבר שקנה LX-51 וממש מרוצה מהסאונד שלו ..אחרי שהוא השווה אותו לדגמים של DENON .
אני מניח שלפני שאקנה אלך לשמוע אותו בעצמי ..
אגב אשמח לקבל המלצות על מקום שאשפר לשמוע דגמים שונים באיכות..אני יודע על סטריאו-סטאר בפתח -תקווה אבל אשמח לשמוע על מקומות נוספים.
לגבי תקציב אני מכוון את עצמי סביב ה 5000 ..אבל אם זה יגלוש ל 6000 או 6500 אני אשרוד.
אבי
הסיבה היא שאני שומע הרבה המלצות על פיוניר ...ומשבחים את הסאונד שלהם.
יש לי חבר שקנה LX-51 וממש מרוצה מהסאונד שלו ..אחרי שהוא השווה אותו לדגמים של DENON .
אני מניח שלפני שאקנה אלך לשמוע אותו בעצמי ..
אגב אשמח לקבל המלצות על מקום שאשפר לשמוע דגמים שונים באיכות..אני יודע על סטריאו-סטאר בפתח -תקווה אבל אשמח לשמוע על מקומות נוספים.
לגבי תקציב אני מכוון את עצמי סביב ה 5000 ..אבל אם זה יגלוש ל 6000 או 6500 אני אשרוד.
אבי
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לגבי ה"איפה" - יש לך רשימה בסרגל העליון של האתר "איפה קונים".
לגבי הדגם - אני לא הייתי קונה מחו"ל, גם בגלל שיקולי אחריות וגם עניין של מתחים (חייבים שנאי וכו').
אם אתה חושב על ה LX 70 ראיתי שמישהו פרסם אותו בלוחות - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=33501 , יכול להיות שתוכל להוריד עוד במחיר - מדובר ברסיבר מעולה, גם בתקציב גבוה יותר.
לגבי הדגם - אני לא הייתי קונה מחו"ל, גם בגלל שיקולי אחריות וגם עניין של מתחים (חייבים שנאי וכו').
אם אתה חושב על ה LX 70 ראיתי שמישהו פרסם אותו בלוחות - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=33501 , יכול להיות שתוכל להוריד עוד במחיר - מדובר ברסיבר מעולה, גם בתקציב גבוה יותר.
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אני שואל כי הדנון (לדעתי) לא שונה בהרבה מהפיוניר מבחינת צליל, טיפה יותר מתכתי. אני שמעתי את ה 4308 ואת ה LX81 (נדמה לי שזה היה 81)...
הייתי ממליץ לך לפני שאתה מגבש החלטות:
א. ללכת ולשמוע.
ב. לשמוע גפ דגמים של אונקיו - נראה לי שמבחינת צליל תאהב אותם אפילו יותר.
הייתי ממליץ לך לפני שאתה מגבש החלטות:
א. ללכת ולשמוע.
ב. לשמוע גפ דגמים של אונקיו - נראה לי שמבחינת צליל תאהב אותם אפילו יותר.
בעולם הדיגיטלי הייתה יחידה אחת של אונקיו 875 מתצוגה (THX ULTRA 2) , אם זה עדין אקטואלי לדעתי (למען הסר ספק) האופציה הזאת טובה יותר מכל רסיבר אחר בתקציב שלך.
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 09/06/2010 21:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
אין על אונקיוzeev78 כתב:בעולם הדיגיטלי הייתה יחידה אחת של אונקיו 875 מתצוגה (THX ULTRA 2) , אם זה עדין אקטואלי האופציה הזאת טובה יותר מכל רסיבר אחר בתקציב שלך....
אני מבין שכל שירשור רסיברים תחזור המנטרה הזו, אני חושב שאתה טועה ופיוניר עדיף אבל
אני לא נחרץ כמוך,כי לאנשים שונים טעם שונה.
לפחות תוסיף "לדעתי" או " אבל תשווה לעוד רסיברים..."
NIKO או איתן, ברור שאני מביע את דעתי ולרוב אני טורח לציין זאת אך הפעם באמת שכחתי ועל כך אני מתנצל אבל אף פעם לא תראה שירשור שבו כתבתי בצורה בוטה ומזלזלת על חוות דעת של חבר אחר ולכן אני מציע לך לבדוק קודם את עצמך לפני שאתה מחלק לי או למישהו אחר ציונים.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
זאב ,אתה מוזמן לעבור עלשירשורים שלי ואף פעם אני לא נוהג לזלזל או לפגוע בחברים, ממש לא אני, אבל לאחרונה כל שירשור על
הופך להמלצה גורפת שלך על אונקיו וממש אין לי משהו נגד אונקיו,אפילו המלצתי לשניים מחברי לרכוש אונקיו והם רכשו.
אני גם לא חילקתי ציונים, כל מה שאני אומר שאין להכליל ומה שאתה אוהב יכול לא להתאים לאחרים.
גם אני כשקניתי את הרמקולים שלי הייתי בטוח שהם הטובים ביותר ! והמלצתי עליהם "על עיוור", היום אני ממליץ אבל מוסיף שכדי
לשמוע מס' רמקולים.
אם נפגעת, אני מתנצל, זו לא הייתה הכוונה
הופך להמלצה גורפת שלך על אונקיו וממש אין לי משהו נגד אונקיו,אפילו המלצתי לשניים מחברי לרכוש אונקיו והם רכשו.
אני גם לא חילקתי ציונים, כל מה שאני אומר שאין להכליל ומה שאתה אוהב יכול לא להתאים לאחרים.
גם אני כשקניתי את הרמקולים שלי הייתי בטוח שהם הטובים ביותר ! והמלצתי עליהם "על עיוור", היום אני ממליץ אבל מוסיף שכדי
לשמוע מס' רמקולים.
אם נפגעת, אני מתנצל, זו לא הייתה הכוונה
שלום חברים
ראשית אני שמח שאני מעורר כאן סיעור מוחות ..הרי בשביל זה נועד הפורום..
להמליץ , לתת חוות דעת חיובית או שלילית מנסיון וכו'...
אפרופו מה דעתכם על הרסיבירים שתומכים ב HDMI-1.4 ?
האם תהיה לי מגבלה לחבר את הציוד הקיים שלי כמו מקרן , סטרימר וכו'???
אבי
אבי
AVI1961 כתב:שלום חברים
אבי...
אם אתה שואל אני מניח שאין לך כרגע מקרן או טלוויזיה שתומכת בפורמט של ה3D ואם אין לך תוכניות לשלם כרגע את הפרימיום (אני מניח שיקח קצת זמן עד שהמחירים ירדו בצורה משמעותית) אז אין לך צורך בזה.
שלום זאבzeev78 כתב:אם כבר נכנסו לנושא במה אתה חושב שהLX70 טוב יותר מהאונקיו 875 ? הרי מדובר בדגם שבזמנו היה בדרגה אחת מעל הLX70 ....
במבחן הרסיברים הגדול שפורסם פה בזמנו, ניתן היה להבין שהפיוניר והאונקיו ממוצבים באותה רמה.
קראתי לעומק את המבחן ההוא וממנו ניתן להבין שהפיוניר עדיף מהאונקיו בעיקר בק''ב.
http://www.hometheater.co.il/article011 ... 7%95%D7%9D
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ל 1.4 יש תאימות אחורה, אין שום בעיה לחבר רסיבר בעל תמיכה ב 1.4 להתקנים התומכים ב 1.3 (לראיה - הביקורת שעשינו על ה Onkyo 308).AVI1961 כתב:היי שוב
השאלה שלי היא ..אם כבר אני רוכש רסיבר שיש לו ממשק HDMI 1.4 האם המחבר שונה ..יש צורך להחליף כבלים?
או שפשוט החיבור הוא כמו כל חיבור HDMI שיש .
אבי...
Rainbow כתב:שלום זאבzeev78 כתב:אם כבר נכנסו לנושא במה אתה חושב שהLX70 טוב יותר מהאונקיו 875 ? הרי מדובר בדגם שבזמנו היה בדרגה אחת מעל הLX70 ....
במבחן הרסיברים הגדול שפורסם פה בזמנו, ניתן היה להבין שהפיוניר והאונקיו ממוצבים באותה רמה.
קראתי לעומק את המבחן ההוא וממנו ניתן להבין שהפיוניר עדיף מהאונקיו בעיקר בק''ב.
http://www.hometheater.co.il/article011 ... 7%95%D7%9D...
אבי צ´צ´שוילי עשה עלי רושם של בן אדם שמבין עניין והכתבה שלו מאוד יפה ורצינית אבל כנראה שהטעם שלו ושלי שונים, אישית מאוד התאכזבתי מהימאהה 3800 בעוד שהוא נתן לו ציונים יותר גבוהים מהאונקיו 875, הLX70 הוא רסיבר לא רע בכלל ושקלתי לקנות אותו אבל לאחר שמיעה ובדיקה אישית הגעתי למסקנה שהוא לא מתאים לי בגלל שהסאונד שלו טיפה קליני לטעמי ויותר מדי בהיר בשביל הרמקולים שלי (JBL STUDIO) ובגלל זה העדפתי את האונקיו 875 שיש לו סאונד חם ובשרני יותר. המסקנה היא אל תתבסס בצורה חד משמעית על חוות דעת של אחרים (כולל חוות הדעת שלי) ותבדוק בעצמך מה מתאים לך ולשאר רכיבי המערכת שלך אחרת התוצאות יהיו שוות ערך לרולטה בקזינו. יכול להיות שתפגע בול ורוב הסיכויים שתתאכזב.