שאלות על הC-200
שלום יש לי כמה שאלות על הפופקורן C200
1) ישנה הגבלה לנפח ההרד דיסק הפנימי שניתן לשים 3.5"? ואיזה הייתם ממליצים
2) במידה ואני מחבר את הסטרימר לרשת הביתית האם ישנה אפשרות להעתיק קבצים מהמחשב לתוך הסטרימר דרך המחשב (לשבת על המחשב ודרך הויינדוס להעתיק קבצים להרד דיסק הפנימי של הסטרימר)
3) אם אני רוצה לקרוא את הקבצים שנמצאים על הסטרימר במחשבים שונים המחוברים לרשת צריך תוכנה מסויימת?
4) ראיתי פה כמה סרטונים על MOVIEJUEBOX אפשר לעשות זאת עם הקבצים נמצאים על הסטרימר ואיך?
תודה רבה
1) ישנה הגבלה לנפח ההרד דיסק הפנימי שניתן לשים 3.5"? ואיזה הייתם ממליצים
2) במידה ואני מחבר את הסטרימר לרשת הביתית האם ישנה אפשרות להעתיק קבצים מהמחשב לתוך הסטרימר דרך המחשב (לשבת על המחשב ודרך הויינדוס להעתיק קבצים להרד דיסק הפנימי של הסטרימר)
3) אם אני רוצה לקרוא את הקבצים שנמצאים על הסטרימר במחשבים שונים המחוברים לרשת צריך תוכנה מסויימת?
4) ראיתי פה כמה סרטונים על MOVIEJUEBOX אפשר לעשות זאת עם הקבצים נמצאים על הסטרימר ואיך?
תודה רבה
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
1. דיסק של 2 ט"ב של WD GREEN עובד כראוי.
2. כן. יש להתקין NMT APPS עבור כך על הדיסק הפנימי ב C-200.
3. לא, זה שיתוף SMB רגיל (כמו שיתוף כונן במערכת הפעלה מיקרוסופטית. לידיעה: שם המשתמש nmt והסיסמה: 1234.
4. קרא את הדביק בפורום מזרימי מדיה וחזור עם שאלות.
2. כן. יש להתקין NMT APPS עבור כך על הדיסק הפנימי ב C-200.
3. לא, זה שיתוף SMB רגיל (כמו שיתוף כונן במערכת הפעלה מיקרוסופטית. לידיעה: שם המשתמש nmt והסיסמה: 1234.
4. קרא את הדביק בפורום מזרימי מדיה וחזור עם שאלות.
תודה ארז
עוד מספר שאלות
כיום נמצאים לי על המחשב 450 ג'יגה של מדיה בקרוב אני יקנה את הפופקורן השאלה שלי מה הדרך הכי טובה להעביר את המידע?
דרך הרשת? או דרך אחרת ?
עריכה: לגבי צפיה בתכני HD דרך הרשת (מהסטרימר למחשבים) עובד חלק בלי תקיעות?
תודה
עוד מספר שאלות
כיום נמצאים לי על המחשב 450 ג'יגה של מדיה בקרוב אני יקנה את הפופקורן השאלה שלי מה הדרך הכי טובה להעביר את המידע?
דרך הרשת? או דרך אחרת ?
עריכה: לגבי צפיה בתכני HD דרך הרשת (מהסטרימר למחשבים) עובד חלק בלי תקיעות?
תודה
- esloan
- חבר ותיק

העברת חומר, הכי יעיל - דרך הרשת.
לגבי השאלה השניה שלך, אני מתחיל קצת לחשוש (בעקבות השאלות שלך בפוסט הקודם).
אתה מבין שהכיוון הנכון הוא בדיוק הפוך? מהמחשב - דרך הסטרימר - לטלוויזיה.
מה שאתה מתאר כאן הוא שימוש בסטרימר כ NAS, שאולי אפשרי, אך קצת מיותר.
אגב, כל התשובות לעיל נכונות בהנתן רשת 100 מ"ב (לפחות) עובדת באופן תקין.
לגבי השאלה השניה שלך, אני מתחיל קצת לחשוש (בעקבות השאלות שלך בפוסט הקודם).
אתה מבין שהכיוון הנכון הוא בדיוק הפוך? מהמחשב - דרך הסטרימר - לטלוויזיה.
מה שאתה מתאר כאן הוא שימוש בסטרימר כ NAS, שאולי אפשרי, אך קצת מיותר.
אגב, כל התשובות לעיל נכונות בהנתן רשת 100 מ"ב (לפחות) עובדת באופן תקין.
אני לא יודע עם הבנת אותי נכון
כיום כל החומר נמצא על המחשב שלי כשאני יקנה את הפופקורן אני קונה איתו הרד דיסק 2 טרה ומעביר לשם את כל המדיה השאלה שלי התכוונה להעברה הראשונית כיצד לעשות אותה?
אחרי שכל המדיה תהיה בסטרימר שמומקם בסלון נתין יהיה לראות בטלויזיה את התכנים
עכשיו בנפרד ישנן כמה מחשבים המחוברים לרשת השאלה שלי התכוונה האם ניתן יהיה להפעיל תכני HD בצורה חלקה על גבי מחשבים עלו (סרטי הHD יהיו על הסטרימר)
עריכה :מה זה NAS?
תודה
כיום כל החומר נמצא על המחשב שלי כשאני יקנה את הפופקורן אני קונה איתו הרד דיסק 2 טרה ומעביר לשם את כל המדיה השאלה שלי התכוונה להעברה הראשונית כיצד לעשות אותה?
אחרי שכל המדיה תהיה בסטרימר שמומקם בסלון נתין יהיה לראות בטלויזיה את התכנים
עכשיו בנפרד ישנן כמה מחשבים המחוברים לרשת השאלה שלי התכוונה האם ניתן יהיה להפעיל תכני HD בצורה חלקה על גבי מחשבים עלו (סרטי הHD יהיו על הסטרימר)
עריכה :מה זה NAS?
תודה
- esloan
- חבר ותיק

אם זאת הדרישה, אז הכי נכון להשאיר את כל התכנים על המחשב (להתקין את הכונן החדש עליו ולא על הסטרימר), כך שכל הנגנים (הסטרימר והמחשבים האחרים) ימשכו מהמחשב הראשי את החומר.
כך, גם לא תצטרך להעביר את החומר לסטרימר.
נ.ב. NAS=Network Attached Storage
כך, גם לא תצטרך להעביר את החומר לסטרימר.
נ.ב. NAS=Network Attached Storage
תודה ארז אשקול שאת כאופציה
מה היתרונות והחסרונות בהתקנת ההרד דיסק על גבי הסטרימר?
אני חושב גם כן שבמידה והדיסק לא יהיה מותקן בתוך הC200 אז חבל ואין ניצול מלא של התכונות של המכשיר ומה שגם המחשבים אינם פועלים 24 שעות ביממה לכן הייתי מעדיף את ההרד דיסק בתוך הסטרימר (אם זה לא מהווה בעיה להשאריר אותו דולק קבוע ) והאם זה מסבך את כל העסק(ההתקנה הפנימית והעברת המדיה הראשונית)?
מה היתרונות והחסרונות בהתקנת ההרד דיסק על גבי הסטרימר?
אני חושב גם כן שבמידה והדיסק לא יהיה מותקן בתוך הC200 אז חבל ואין ניצול מלא של התכונות של המכשיר ומה שגם המחשבים אינם פועלים 24 שעות ביממה לכן הייתי מעדיף את ההרד דיסק בתוך הסטרימר (אם זה לא מהווה בעיה להשאריר אותו דולק קבוע ) והאם זה מסבך את כל העסק(ההתקנה הפנימית והעברת המדיה הראשונית)?
- esloan
- חבר ותיק

דיסק מקומי על הסטרימר - בד"כ כאשר אין לך רשת בין הסטרימר למחשב. לחילופין, אם הרשת לא יציבה או מספיק מהירה (נאמר אלחוטית).
על המחשב - נגיש בקלות משאר המחשבים בבית ולסטרימר. אין צורך בהעברת החומר מהמחשב. לאחר הורדה - החומר מוכן לצפייה.
על המחשב - נגיש בקלות משאר המחשבים בבית ולסטרימר. אין צורך בהעברת החומר מהמחשב. לאחר הורדה - החומר מוכן לצפייה.