מעוניין לקנות Popcorn A200
היי
אני חדש בכל הקטע של מזרימי המדיה ולכן קראתי חלק מהמדריכים והסקירות שביצעתם.
לאחרונה קניתי טלויזיה 42 אינץ' LCD ואני מעוניין לקנות גם סטרימר שיעזור לי לצפות בתכני ה-HD שיש לי במחשב.
ה-popcorn A200 קוסם לי מהרבה בחינות. מחירו נוח מאוד (יחסית לסטרימרים אחרים עם אותן תכונות), מנגן הרבה פורמטים וכו'...
יש ל כמה שאלות בנוגע אליו לפני שאני קונה:
- האם אפשר לשלוט על מיקום וגודל הגופן בכתוביות? האם הוא תומך בכתוביות בעברית (או שצריך להפוך)?
- האם ניתן לחבר אליו כונן DVD (פנימי) ? או שצריך גם לקנות מכשיר DVD נפרד?
- ממי שהתנסה בו, האם הוא מספק את הסחורה?
- על מי אתם ממליצים, עליו או ה-Xtreamer ?
- האם שווה להשקיע עוד כסף עבור ה-C200 ?
אני יודע שחלק מהשאלות כבר נענו במדריכים שפרסמתם אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע את דעתם של אנשים שהתנסו במכשיר.
תודה רבה,
אבי[/list]
אני חדש בכל הקטע של מזרימי המדיה ולכן קראתי חלק מהמדריכים והסקירות שביצעתם.
לאחרונה קניתי טלויזיה 42 אינץ' LCD ואני מעוניין לקנות גם סטרימר שיעזור לי לצפות בתכני ה-HD שיש לי במחשב.
ה-popcorn A200 קוסם לי מהרבה בחינות. מחירו נוח מאוד (יחסית לסטרימרים אחרים עם אותן תכונות), מנגן הרבה פורמטים וכו'...
יש ל כמה שאלות בנוגע אליו לפני שאני קונה:
- האם אפשר לשלוט על מיקום וגודל הגופן בכתוביות? האם הוא תומך בכתוביות בעברית (או שצריך להפוך)?
- האם ניתן לחבר אליו כונן DVD (פנימי) ? או שצריך גם לקנות מכשיר DVD נפרד?
- ממי שהתנסה בו, האם הוא מספק את הסחורה?
- על מי אתם ממליצים, עליו או ה-Xtreamer ?
- האם שווה להשקיע עוד כסף עבור ה-C200 ?
אני יודע שחלק מהשאלות כבר נענו במדריכים שפרסמתם אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע את דעתם של אנשים שהתנסו במכשיר.
תודה רבה,
אבי[/list]
תודה על התגובה אבל...
תודה על התגובה אבל הייתי שמח לשמוע מדוע ה-A200 עדיף על פני ה-Xtreamer (אני מבין שמבחינת פורמטים וכתוביות זה די דומה).
בנוסף האם ל-C200 של פופקורן אפשר לחבר כונן DVD כדי שהמכשיר ישמש גם כמכשיר DVD?
בנוגע להתחממות, הרעשה (מהמאוורר): האם יש הבדל משמעותי בין הדגמים השונים?
שאלה שלא ממש קשורה לסטרימרים הספיציפיים אלא שאלה כללית: אם אני מחבר את הסטרימר לרשת הביתית באמצעות כבל ETHERNET, האם יהיה אפשר לצפות בתכני FULL HD באמצעות הזרמה (מבלי להעתיק את הקובץ לדיסק של הסטרימר) או שזה יקרטע?
שאלה אחרונה, האם לסטרימרים: C200, A200 ו-Xtreamer יש יכולת להקליט גם שידורי טלויזיה?
אם לא האם יש סטרימרים בטווח המחירים הזה (עד 1500 ש"ח מקסימום ועדיף שיהיה יותר נמוך לכיוון ה-1000) שכן מסוגלים לעשות את זה (וכמובן מנגנים מגוון פורמטים רחב ותומכים בכתוביות בעברית)?
סליחה על הבורות, אבל זה הסטרימר הראשון שאני קונה ולכן רציתי לברר קצת לפני.
שוב, המון תודה
אבי
בנוסף האם ל-C200 של פופקורן אפשר לחבר כונן DVD כדי שהמכשיר ישמש גם כמכשיר DVD?
בנוגע להתחממות, הרעשה (מהמאוורר): האם יש הבדל משמעותי בין הדגמים השונים?
שאלה שלא ממש קשורה לסטרימרים הספיציפיים אלא שאלה כללית: אם אני מחבר את הסטרימר לרשת הביתית באמצעות כבל ETHERNET, האם יהיה אפשר לצפות בתכני FULL HD באמצעות הזרמה (מבלי להעתיק את הקובץ לדיסק של הסטרימר) או שזה יקרטע?
שאלה אחרונה, האם לסטרימרים: C200, A200 ו-Xtreamer יש יכולת להקליט גם שידורי טלויזיה?
אם לא האם יש סטרימרים בטווח המחירים הזה (עד 1500 ש"ח מקסימום ועדיף שיהיה יותר נמוך לכיוון ה-1000) שכן מסוגלים לעשות את זה (וכמובן מנגנים מגוון פורמטים רחב ותומכים בכתוביות בעברית)?
סליחה על הבורות, אבל זה הסטרימר הראשון שאני קונה ולכן רציתי לברר קצת לפני.
שוב, המון תודה
אבי
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ל-A200 יש מספר יתרונות, קודם כל הוא תומך בפורמטי האודיו החדשים (בניגוד לאקסטרימר), הוא מזרים טוב יותר, יש לו מספר פתרונות JB, כולל אחד פנימי (לאקסטרימר כרגע אין בכלל), ניתן להתקין עליו תוכנות ותוספים מצד שלישי, ובעתיד הקרוב תהיה לו תמיכה בתכני 3D בסיסיים.
ל-C200 ניתן להוסיף כונן DVD\BD בנוסף לדיסק פנימי, וליהנות מכל סוגי התכנים (הוא גדול יותר ומתחמם פחות).
ברגע שאתה מחובר קווית, אין בעיה להזרים FHD (מכשירי ה-NMT, והפופקורנים ביניהם, מזרימים טוב מאחרים).
לדגמים ששאלת עליהם אין יכולת הקלטה.
ל-C200 ניתן להוסיף כונן DVD\BD בנוסף לדיסק פנימי, וליהנות מכל סוגי התכנים (הוא גדול יותר ומתחמם פחות).
ברגע שאתה מחובר קווית, אין בעיה להזרים FHD (מכשירי ה-NMT, והפופקורנים ביניהם, מזרימים טוב מאחרים).
לדגמים ששאלת עליהם אין יכולת הקלטה.
בדקתי קצת בפורום ולדעתי באמת סדרת ה-popcorn טובה יותר מה-Xtreamer.
הבנתי של-Popcorn A-200 יש מאוורר בעוד של-C200 אין מאוורר. בננוסף הבנתי שהמאוורר של ה-A200 מרעיש ושהמכשיר מתחמם מהר (מה שיכול להוביל למותו בטרם עת).
שאלה כללית לגבי ה-C-200. אם אני מחבר כונן DVD למכשיר האם הוא יהיה מולטיזון וללא הגבלות? או שזה תלוי בדגם שאני בוחר?
לפי רשימת התאימות מצאתי שהדגם הזה: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=rl1olPloFWyycy7T מתאים ושיש ממנו בחנות שממנה כולם קונים. אם אתקין את ה-DVD הזה למעשה אני אקבל במכשיר גם יכולות של מכשיר DVD לכל דבר, נכון?
אז האם לדעתכם ומנסיונכם שווה להוציא עוד 500 ש"ח אבל לקבל מכשיר שמאוורר בצורה טובה יותר ולא מרעיש ובנוסף אקבל מכשיר שקורא דיסקים של סרטי DVD שיש ברשותי?
ושוב סליחה על הבורות
הבנתי של-Popcorn A-200 יש מאוורר בעוד של-C200 אין מאוורר. בננוסף הבנתי שהמאוורר של ה-A200 מרעיש ושהמכשיר מתחמם מהר (מה שיכול להוביל למותו בטרם עת).
שאלה כללית לגבי ה-C-200. אם אני מחבר כונן DVD למכשיר האם הוא יהיה מולטיזון וללא הגבלות? או שזה תלוי בדגם שאני בוחר?
לפי רשימת התאימות מצאתי שהדגם הזה: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=rl1olPloFWyycy7T מתאים ושיש ממנו בחנות שממנה כולם קונים. אם אתקין את ה-DVD הזה למעשה אני אקבל במכשיר גם יכולות של מכשיר DVD לכל דבר, נכון?
אז האם לדעתכם ומנסיונכם שווה להוציא עוד 500 ש"ח אבל לקבל מכשיר שמאוורר בצורה טובה יותר ולא מרעיש ובנוסף אקבל מכשיר שקורא דיסקים של סרטי DVD שיש ברשותי?
ושוב סליחה על הבורות
קניתי A200 במתנה לאחי, בשבועיים שהוא היה אצלי ללמידה, כוונונים ומשחקים הוא לא הרעיש בכלל.poao כתב:בדקתי קצת בפורום ולדעתי באמת סדרת ה-popcorn טובה יותר מה-Xtreamer.
הבנתי של-Popcorn A-200 יש מאוורר בעוד ש+
ל-C200 אין מאוורר. בננוסף הבנתי שהמאוורר של ה-A200 מרעיש ושהמכשיר מתחמם מהר (מה שיכול להוביל למותו בטרם עת).
ושוב סליחה על הבורות...
מבחינת חום - שמתי לו WD 500GB GREEN SERIES. נראה לי שהחום בתחום הסביר.
שים לב כמובן שאם אתה מתכוון לשים לו HD פנימי (למרות ששאלת על הזרמה ברשת) אז אין יתרון בXTREAMER מכיוון שהמחיר מתקזז (בגלל הפרשי המחירים בHD בגודל 2.5 לעומת 3.5).
- Irus
- חבר מביא חבר

במידה ואתה מעוניין להתקין כונן BD\DVD, ולצפות בתכני BD מלא (כולל תפריטים ואקסטרות), קח את ה-C200. במידה ולא, קח את ה-A200, הוא זול יותר משמעותית מה-N1, יש לו מקום לדיסק פנימי, הוא מזרים תוכן טוב יותר, ויש לו מספר פתרונות JB, כולל אחד פנימי (בניגוד ל-N1).
- Irus
- חבר מביא חבר

אתה צודק בקשר לדיסק.
יהיו לך מספר יתרונות ברגע שתתקין דיסק פנימי.
אתה יכול לראות פה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 83#1119783
יהיו לך מספר יתרונות ברגע שתתקין דיסק פנימי.
אתה יכול לראות פה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 83#1119783
עוד משהו בקשר לדיסק הפנימי
אם אתה קונה דיסק פנימי מהסדרה הירוקה של WD,
תדאג שהוא יהיה מסדרת EADS ולא מסדרת EARS.
זה חשוב מאוד...
זה חשוב מאוד...
Re: עוד משהו בקשר לדיסק הפנימי
למה?w98765 כתב:אם אתה קונה דיסק פנימי מהסדרה הירוקה של WD,
זה חשוב מאוד......