עזרה בהגדרת שיתוף ברשת בייתית בין WIN7 לWIN XP
שלום חברים,
לאחר נסיונות רבים ולא מוצלחים אני פונה לעזרתכם בהגדרה מחדש של הרשת הבייתית שלי...
אני משתמש במודם\נתב סטנדרטי של בזק סימנס SL2-141 .
המחשבים מחוברים כולם בכבלי רשת והאלחוטי מנותק.
מחשב הHTPC דלוק כל הזמן ועליו נמצאות ספריות המדיה.
עד לאחרונה כל המחשבים היו WINXP והוגדרו על אותה "workgroup" ולא הייתה לי בעיה לשתף ספריות בניהם - הם ראו אחד את השני בלי בעיה.
לאחרונה הHTPC שודרג לWIN7 ואני פשוט לא מצליח להגדיר שוב שיתוף כפי שצריך.
שאר המחשבים עדיין WINXP .
ניסיתי בהמון דרכים אך אני לא מצליח "לראות" את המחשבים על הרשת - ובוודאי שלא לשתף ספריות (באופן ספציפי ספריות על הHTPC עם הWIN7 שיקבלו גישה ממחשבי הWINXP).
בכולם מאופשר UPNP ובכל מקום שיש "Allow Network discovery", "Allow File sharing" בחרתי לאפשר אך נאדה...
הFIREWALL של המחשבים בינתיים מנוטרל (של הנתב פועל) ובנתב לא שיניתי כלום כך שהוא אמור לאפשר שיתוף קבצים ותעבורה חופשית ברשת המקומית (UPNP וכו' פעילים).
האם תוכלו לכוון אותי לפיתרון?
תודה,
גל
לאחר נסיונות רבים ולא מוצלחים אני פונה לעזרתכם בהגדרה מחדש של הרשת הבייתית שלי...
אני משתמש במודם\נתב סטנדרטי של בזק סימנס SL2-141 .
המחשבים מחוברים כולם בכבלי רשת והאלחוטי מנותק.
מחשב הHTPC דלוק כל הזמן ועליו נמצאות ספריות המדיה.
עד לאחרונה כל המחשבים היו WINXP והוגדרו על אותה "workgroup" ולא הייתה לי בעיה לשתף ספריות בניהם - הם ראו אחד את השני בלי בעיה.
לאחרונה הHTPC שודרג לWIN7 ואני פשוט לא מצליח להגדיר שוב שיתוף כפי שצריך.
שאר המחשבים עדיין WINXP .
ניסיתי בהמון דרכים אך אני לא מצליח "לראות" את המחשבים על הרשת - ובוודאי שלא לשתף ספריות (באופן ספציפי ספריות על הHTPC עם הWIN7 שיקבלו גישה ממחשבי הWINXP).
בכולם מאופשר UPNP ובכל מקום שיש "Allow Network discovery", "Allow File sharing" בחרתי לאפשר אך נאדה...
הFIREWALL של המחשבים בינתיים מנוטרל (של הנתב פועל) ובנתב לא שיניתי כלום כך שהוא אמור לאפשר שיתוף קבצים ותעבורה חופשית ברשת המקומית (UPNP וכו' פעילים).
האם תוכלו לכוון אותי לפיתרון?
תודה,
גל