קיבלתי פלזמה חדשה היום!!!!
-
Andrey13
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
שלום לחברי הפורום.
היום קיבלתי פלזמה 50 אינץ' חדשה של PANASONIC.
דגם טלוויזיה - TH-P50C10.
קודם כל, איכות התמונה משגעת!!!!
זה המקום להודות לחברי הפורום שהמליצו לי ללכת על פלזמה 50 אינץ',
זה נראה פשוט מדהים (באמת הרבה יותר יפה לעומת ה LCD שראיתי).
אני גם מצרף תמונה.
שוב תודה.
היום קיבלתי פלזמה 50 אינץ' חדשה של PANASONIC.
דגם טלוויזיה - TH-P50C10.
קודם כל, איכות התמונה משגעת!!!!
זה המקום להודות לחברי הפורום שהמליצו לי ללכת על פלזמה 50 אינץ',
זה נראה פשוט מדהים (באמת הרבה יותר יפה לעומת ה LCD שראיתי).
אני גם מצרף תמונה.
שוב תודה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. תתחדש ותהנה.
ב. תזהר לא לצרוב אותו (בגלל השימוש במחשב)
ב. תזהר לא לצרוב אותו (בגלל השימוש במחשב)
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אני בספק אם קיים סלון בישראל ללא חלון כלשהו - ועובדה זו ממש לא אמורה להסיר בצורה אוטומטית מחשבה על רכישת מסך פלאזמה...שי-כ כתב:תתחדש ותהנה![]()
אולי תוכל להפריך כמה סטיגמות - אני עובר בית עוד חודשיים, עם מבנה סלון כמו שלך (דלתות זכוכית לצד המערכת), ושוקל לקנות פלאזמה. האם בעיית ההשתקפויות כל כך גרועה?...
בשעות האור - כל עוד קיים חלון בצד המסך והצופים ממוקמים פחות או יותר ממול למסך אז לא אמורה להיות בעיית השתקפות. מה גם שמגוון רחב של מסכי LCD כבר מיוצרים עם מסכים מבריקים.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
תודה nils3373, הדברים הנ"ל ידועים לי. והם לא מה שיכריע בין LCD לפלאזמה...nils3373 כתב:אני בספק אם קיים סלון בישראל ללא חלון כלשהו - ועובדה זו ממש לא אמורה להסיר בצורה אוטומטית מחשבה על רכישת מסך פלאזמה...
בשעות האור - כל עוד קיים חלון בצד המסך והצופים ממוקמים פחות או יותר ממול למסך אז לא אמורה להיות בעיית השתקפות. מה גם שמגוון רחב של מסכי LCD כבר מיוצרים עם מסכים מבריקים....
השאלה היא כמה זה מעיב על איכות הצפיה, אם בכלל? כי במקרה הנ"ל, לא מדובר בחלון בסלון, אלא על קיר של 4.5 מטר רוחב, על 3 מטר גובה (!), אשר 90% ממנו זכוכית.
-
Andrey13
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
קודם כל תודה.שי-כ כתב:תתחדש ותהנה![]()
אולי תוכל להפריך כמה סטיגמות - אני עובר בית עוד חודשיים, עם מבנה סלון כמו שלך (דלתות זכוכית לצד המערכת), ושוקל לקנות פלאזמה. האם בעיית ההשתקפויות כל כך גרועה?...
לגבי שאלתך - לפני כן היה לי בסלון LCD 37 של שארפ. להגיד לך את האמת, אני לא כל כך מרגיש את ההבדל מבחינת השתקפות. יש השתקפות בפלזמה, אבל רמה דומה של השתקפות הייתה לי גם ב LCD (הטלוויזיה הייתה יחסית מהדגמים החדשים).
בכל אופן, הבעיה אצלי בסלון לא כל כך משמעותית - אצלי החלון פונה לצד הצפוני, כך שכמעט אין לי שמש ברוב שעות היום מהחלון.
מה שכן, היום, אחרי שהיה לי את 2 המוצרים, אני יכול להגיד שההבדל מבחינת איכות התמונה (גם בשידורי טלוויזיה וגם בסרטים) הוא בגדול לטובת פלזמה - אין בכלל מה להשוות. אפילו אישתי, שבדרך כלל די עדישה לדברים האלה - לא מפסיקה להתפאל מאיכות התמונה
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אני הייתי שם את הציטוט הזה בדביק, אתה לא יודע כמה פעמים ביום צריך להסביר את העובדה הזאת לאנשים.Andrey13 כתב:קודם כל תודה.שי-כ כתב:תתחדש ותהנה![]()
לגבי שאלתך - לפני כן היה לי בסלון LCD 37 של שארפ. להגיד לך את האמת, אני לא כל כך מרגיש את ההבדל מבחינת השתקפות. יש השתקפות בפלזמה, אבל רמה דומה של השתקפות הייתה לי גם ב LCD (הטלוויזיה הייתה יחסית מהדגמים החדשים).
בכל אופן, הבעיה אצלי בסלון לא כל כך משמעותית - אצלי החלון פונה לצד הצפוני, כך שכמעט אין לי שמש ברוב שעות היום מהחלון.
מה שכן, היום, אחרי שהיה לי את 2 המוצרים, אני יכול להגיד שההבדל מבחינת איכות התמונה (גם בשידורי טלוויזיה וגם בסרטים) הוא בגדול לטובת פלזמה - אין בכלל מה להשוות. אפילו אישתי, שבדרך כלל די עדישה לדברים האלה - לא מפסיקה להתפאל מאיכות התמונה...
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
תודה Andrey13, זה הכל! רציתי להבין על מה כל ה'באז', ואני מהבין שאין באזAndrey13 כתב:קודם כל תודה.
מה שכן, היום, אחרי שהיה לי את 2 המוצרים, אני יכול להגיד שההבדל מבחינת איכות התמונה (גם בשידורי טלוויזיה וגם בסרטים) הוא בגדול לטובת פלזמה - אין בכלל מה להשוות. אפילו אישתי, שבדרך כלל די עדישה לדברים האלה - לא מפסיקה להתפאל מאיכות התמונה...
ותודה nils3373, שירטטת את זה במחיוחד עבורי או שהיה לך משהוא מוכן?....