טלHD
וה ariel-ro
תודה רבה לכם , זה מדהים שכל אחד ממכם יתייחס לרצונות שלי בצורה אישית וחשב עליי ..
שני האופציות שנתתם לי לפיתרון , מועילות לי , ariel טען שביקשתי צג נוסף בשביל לחסוך שעות נוראה ולמוזיקה וזה נכון ופותר לי בשניה אחת את הבעיה .
וטל נתתה לי אופציה , נוספת לצג נוסף , בשיטת חיבור , של hdmi (:
אני נתקל מול האתר
http://www.monoprice.com/home/index.asp עם ההזמנה , העברתי להם תשלום בעזרת paypal , קיבלתי מהם מייל שהם רוצים העתק של התעודה מזהה שלי .
עשיתי את זה , יש מועד חיוב למוצר , אבל אני לא רוצה שום עדכון סטטוס , זה לא נשלח ועדיין יש את ההודעה שאני רוצים תעודה מזהה , והם הפסיקו לענות ונותק הקשר פחות או יותר , לא עונים לי לאחר ששלחתי ההעתק של התעודת זהות .
In order for us to process your order, we would require a copy of your identification. This is only required for this first international purchase. It will not be required for any future purchases paid via paypal. You can either email it to me at
[email protected] or you can fax it to 909-989-0078 Attn: Vince. Your order will be cancelled if we do not hear back from you with the requested information by 06/15/10. I sincerely apologize for any inconvenience this may have caused you.
לא נתקלתי בכזה דבר בעבר , ברכישות שהסכום שלהם היה גדול יותר .
לא יודע נמתין בסבלנות עוד כמה ימים .