החוקים הם פשוטים מאוד:
בכל שבוע אני אעלה לשרשור הזה את מחזור משחקים הקרוב במונדיאל שם אני ארשום את כל המשחקים שיערכו בין הקבוצות. על כל אחד מהמשתתפים במשחק יהיה להמר על תוצאת כל משחק ומשחק (1, 2 ו X). בכל שבוע אני אעלה גם את הניקוד השבועי והניקוד הכולל של כל אחד מהמשתתפים, ככה שנוכל לדעת את המיקום של כולנו. המנצח יהיה זה שבסוף המונדיאל יהיה בעל הניקוד הגבוה ביותר
עוד כמה דגשים:
-בכל מחזור חובה להמר על כל המשחקים (לא תהיה בחירה כמו שהייתה בטוטו הקודם)
-המנצח הוא זה שיזכה בכמות הגדולה ביותר של נקודות (למרות שאם יכנסו אנשים בדרך אני אנהל גם טוטו גביע)
-בשלב הבתים, ההימור יהיה על תיקו, ניצחון ביתי או ניצחון חוץ (X, 1, 2) ובשלב הנוקאאוט, ההימור יהיה על הקבוצה שעולה לשלב הבא (1,2)
-בגלל צמידות המשחקים בשלב הבתים, יהיה מצב שאני אעלה את המחזור הבא לפני שהמחזור הנוכחי יסתיים
-המשחק האחרון להימור בטוטו יהיה משחק הגמר שיערך בחודש הבא, בתאריך 11.07 (יום ראשון)
-המשחק פתוח לכל משתתפי הפורום (אין צורך להיות חבר מועדון
-אני אשתדל לעלות את המחזור השבועי כיומיים-שלושה לפני המועד האחרון להגשת ההימור. ככה יהיה לנו זמן לחשוב על ההימור שלנו
-מי שבטעות יאחר בהימור השבועי שלו, עדיין, יוכל לעלות אותו למעט, כמובן, המשחקים שכבר נערכו
-ההימורים של כולנו יכתבו על ידנו בשרשור הזה באופן גלוי, מה שיוסיף קצת פלפל ואסטרטגיה של העתקות למשחק
-בנוסף אלינו אני מצרף טור שבועי של חברנו 'הקוף'-הקוף הוא בעצם הימור שרירותי שאני אבצע עם קוביה כדי לראות כמה אנחנו טובים מסתאם ניחוש סטטיסטי
-בנוסף אני מצרף טור שבועי של 'המתמטיקאי'-המתמטיקאי (בטבלה הוא יסומן כ 'שוק' ) יהיה ההימור שאני אקח מהאתר הימורים מוביל בעולם שם אני אבחר לכל משחק בטוטו את התוצאה שהיא בעלת היחס עם הסיכוי הגבוה ביותר. ככה נוכל לראות איפה אנחנו ביחס "לשוק"
הפרס למנצח:
ארוחה על חשבון המשתתפים