ערוץ 1 ישדר בHD שני פרקים מסדרת הטבע Life של הBBC
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ברור טכנית...
נניח לוויני - הם היו יכולים להעזר ביס ו/או - למעשה הם כבר מעלים שידור ללווין לבד.
אבל DTT - הם צריכים למעשה לרכוש ציוד חדש שיגיע עד הDTT שיהיה תומך בHD.
זה מה שאני מבין לפחות.
נניח לוויני - הם היו יכולים להעזר ביס ו/או - למעשה הם כבר מעלים שידור ללווין לבד.
זה מה שאני מבין לפחות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כל עוד יס והוט עושים את כל העבודה הקשה, אז סבבה.
אני ממש מקווה שזה ימשך בדיוק ככה. יש לערוץ זכויות על דברים טובים ולדעתי גירסאת HD של הערוץ בהחלט תעשה טוב ותחזיר לערוץ טיפה משמחת החיים.
בכל מקרה, כמו בערוצים אחרים, אני מקווה מאוד שיס והוט ישלמו להם על כל זה בכדי שזה יהיה להם כלכלי.
אני ממש מקווה שזה ימשך בדיוק ככה. יש לערוץ זכויות על דברים טובים ולדעתי גירסאת HD של הערוץ בהחלט תעשה טוב ותחזיר לערוץ טיפה משמחת החיים.
בכל מקרה, כמו בערוצים אחרים, אני מקווה מאוד שיס והוט ישלמו להם על כל זה בכדי שזה יהיה להם כלכלי.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ראשית .......... יש כבר התקדמות די ניכרת בכל הקשור לשידורי HD . בערוץ הראשון .
מקווה מאוד שכל הסדרה תשודר באיכות HD . ולא עדיך שלא ישדרו אותה בכלל .
מקווה מאוד שכל הסדרה תשודר באיכות HD . ולא עדיך שלא ישדרו אותה בכלל .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
בדיעבד טעית ,לדעתי וכידוע לכולם הציוד קיים ,צריך לתת לתוכנה והציוד לפעול.Itay_Pollak כתב:ברור טכנית...
זה מה שאני מבין לפחות....
HD אפשר לשדר גם פחות מ 4M ,לשידור HD צריך רישיון מוסדר וזה לא יקרה עד אחרי המונדיאל.
יכול להיות ששידורי ה HD הם הכנה לשידורי האינטרנט באיכות גבוהה ???.
הציוד הוא של הרשות השניה, יש לה את כל הרישיונות שצריך, הקושי הוא שאם יש רוחב פס לHD, מייד יעלו עליו את הערוץ הרוסי וערוץ 24. הכל פוליטיקה. השאלה אם כל זה שווה בשביל ערוץ 1. הרי ה HD שלו זה ישראבלוף. הוא שכר ניידת, ומשתמש בפידים של אחרים. אין לו יכולת קבועה, ולא תהיה לו עד אחרי הרפורמה. והרפורמה, או הרפורמה. אולי שישדרו את המונדיאל ואח"כ יעלו את הרוסי והמוזיקה. ואז אפשר לסגור את הרשות סוף סוף, יש ארבעה שנים להתארגן למשהו ראוי.
ושידור HD פחות מ4 מגה ביט שניה? זה HD כמו שהמשקפיים של ערוץ 10 זה 3D. זו בדיחה מצערת. חבל על הסדרה היפה של הBBC בביט רייט כזה. לשם ההשוואה, ה BBC משתמש בביטרייט של 15 לפחות. לעומת שידור ה YOUTUBE הרגיל של הערוץ הראשון בהחט יהיה שיפור. אבל HD? הם התרגלו לסובב את הציבור ("יש תמורה") במשך שנים, אז הם ממשיכים. עובדים עלינו.
ושידור HD פחות מ4 מגה ביט שניה? זה HD כמו שהמשקפיים של ערוץ 10 זה 3D. זו בדיחה מצערת. חבל על הסדרה היפה של הBBC בביט רייט כזה. לשם ההשוואה, ה BBC משתמש בביטרייט של 15 לפחות. לעומת שידור ה YOUTUBE הרגיל של הערוץ הראשון בהחט יהיה שיפור. אבל HD? הם התרגלו לסובב את הציבור ("יש תמורה") במשך שנים, אז הם ממשיכים. עובדים עלינו.
נו ולערוץ הספורט יש ציוד, לערוץ 10 יש ציוד משלו? הרי כולם שוכרים בתי הפקה חיצוניים. רק מה יש הרבה יותר סיכוי שערוץ 1 יעברו ל-HD ולא הקפיטלסטים של 10 ו-2, שלא יוציאו שקל לשדרג ללא הבטחה ל"הקלות ברגולציה" וקשקושים מהסוג הזה. מאחר וצריך להחליף את הציוד שקיים כיום בערוץ 1, רוב הסיכויים שהציוד הבא שיקנה יהיה HD.
4M עבור DTT ,לא ב YES\HOT , שם זה הרבה יותר .drixie כתב:הציוד הוא של הרשות השניה, יש לה את כל הרישיונות שצריך, הקושי הוא שאם יש רוחב פס לHD, מייד יעלו עליו את הערוץ הרוסי וערוץ 24. הכל פוליטיקה. השאלה אם כל זה שווה בשביל ערוץ 1. הרי ה HD שלו זה ישראבלוף. הוא שכר ניידת, ומשתמש בפידים של אחרים. אין לו יכולת קבועה, ולא תהיה לו עד אחרי הרפורמה. והרפורמה, או הרפורמה. אולי שישדרו את המונדיאל ואח"כ יעלו את הרוסי והמוזיקה. ואז אפשר לסגור את הרשות סוף סוף, יש ארבעה שנים להתארגן למשהו ראוי.
ושידור HD פחות מ4 מגה ביט שניה? זה HD כמו שהמשקפיים של ערוץ 10 זה 3D. זו בדיחה מצערת. חבל על הסדרה היפה של הBBC בביט רייט כזה. לשם ההשוואה, ה BBC משתמש בביטרייט של 15 לפחות. לעומת שידור ה YOUTUBE הרגיל של הערוץ הראשון בהחט יהיה שיפור. אבל HD? הם התרגלו לסובב את הציבור ("יש תמורה") במשך שנים, אז הם ממשיכים. עובדים עלינו....
הבשורה משמחת : אתה היחיד שמקטר בפורום ולא מוכן להודות שטעית ,אז הנה רעיון לגיטימי:
אל תצפה בכלל ,אל תזמין ממיר ,שהרי זה לא HD בשבילך ,תספק בשידור SD .