אהלן,
בכוונתי להזמין מצלמת וידאו מאתר B.H מסוג Canon VIXIA HF M30 Dual Flash Memory Camcorder.
כאשר דיברתי עם נציג השרות הוא אמר שיש לי בעיה כיוון שמדובר במצלמה שאינה PAL ועל כן אני אצטרך להמיר את הוידאו (נראה לי שהכוונה לתכנים...) ל PAL באמצעות תוכנה שלישית.
רציתי לדעת האם זה נכון והאם באמת יש בעיה לרכוש מצלמה מדגם זה ולהשתמש בה בארץ.
תודה.
רכישת מצלמת וידאו שאינה PAL
לי יש מצלמה של canon HF100 שמצלמת NTSC ואין לי בעיה לצפות בסרטים על גבי SONY 32P3000 שנקנתה בארץ. אני חושב שכל טלויזיה שהיא מולטי סיסטם תראה לך את הסרטים וכיום ברוב הטלויזיות עם HDMI יש תמיכה גם ב-60p/i ולא רק ב- 50p/i. תברר עם יבואן הטלויזיה שלך.roybst כתב:אהלן,
בכוונתי להזמין מצלמת וידאו מאתר B.H מסוג Canon VIXIA HF M30 Dual Flash Memory Camcorder.
כאשר דיברתי עם נציג השרות הוא אמר שיש לי בעיה כיוון שמדובר במצלמה שאינה PAL ועל כן אני אצטרך להמיר את הוידאו (נראה לי שהכוונה לתכנים...) ל PAL באמצעות תוכנה שלישית.
רציתי לדעת האם זה נכון והאם באמת יש בעיה לרכוש מצלמה מדגם זה ולהשתמש בה בארץ.
תודה....
אם יש לך במקרה yesMaxHD בתפריטים ניתן להגיע לדיאגנוסטיקה ואז בדפדוף בנתונים ניתן לראות את כל הפורמטים שנתמכים עלידי הטלויזיה (נתונים אלה יורדים דרך ה-HDMI לממיר), אם תראה שם 1080p60 ו 1080i60 אז הסיכוי מאוד גבוה שתוכל לראות סרטים שצולמו על ידי המצלמה.roybst כתב:יש לי בבית את הפנסוניק pv 80 בגודל 50 אינצ'......
אגב מה שאני עשיתי לפני קניית המצלמה, שלחתי מייל לישפאר ושאלתי אם הטלויזיה תציג סרטים ממצלמה שנקנתה בארה"ב והתשובה היתה חיובית.