מחקר: מריחואנה לא פוגעת בנהיגה
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3899699,00.html
מחקר חדש בארה"ב קובע: נהיגה תחת השפעת מריחואנה אינה מסוכנת, שכן אינה פוגעת ביכולת מוטורית הנדרשת מהנהג. כן התגלה כי נהגים תחת השפעת הסם, האטו את מהירות נסיעתם
מחקר חדש בארה"ב קובע: נהיגה תחת השפעת מריחואנה אינה מסוכנת, שכן אינה פוגעת ביכולת מוטורית הנדרשת מהנהג. כן התגלה כי נהגים תחת השפעת הסם, האטו את מהירות נסיעתם
-
Huber
- חבר במועדון HT

אנשים על קנאביס הרבה הרבה יותר רגועים - מניסיון, נראה לך דבר שלילי נהג ישראלי רגוע?
בכל מקרה אני לא בעד נהיגה תחת כל השפעה שהיא, אבל לשלול ישר מחקר שמגיע ממקור די אמין זה גם לא דבר חכם.
בכל מקרה אני לא בעד נהיגה תחת כל השפעה שהיא, אבל לשלול ישר מחקר שמגיע ממקור די אמין זה גם לא דבר חכם.
איך שהוא לא בא לי להיות הנסיין שרוכב על אופניים ביום שבת ב 6:00 בבוקר כאשר אחריו נוסע נהג תחת השפעה של קנאביס שבדיוק חזר מבילוי של שישי. לא מתאים לי להיות זה שיסתור את המחקר הזה, ולא בא לי אחרי ההידרסות לפגוש נהג זחוח עם חיוך על הפרצוף!! (לפחות הוא לא יהרוג אותי בגלל המהירות האיטית בה הוא נסע
)
גם בהולנד עשו מחקר כזה. חשוב להדגיש כמה דברים אבל - במבדק נבדקו סיגריות המכילות 2.9% של THC, בניגוד למריחואנה היום שיש לה 5-20%, חשיש ושמן חשיש שיש להם הרבה יותר.
לא כל מריחואנה זהה. יש כאלה שמכניסות לפרנויות קלות ויש כאלה שמרגיעות, תלוי בזן המסויים. המסקנות היו שההשפעות היו מאוד קטנות בסופו של דבר. מעניין יהיה לבדוק מה ההשפעה של יותר THC ובדיקה של זנים שונים עם השפעות שונות.
מריחואנה תהפוך לחוקית בזמן הלא רחוק - פשוט כי זה משתלם יותר מידי (תחשבו שכל הכסף השחור הזה יגיע לממשלה בצורה של מיסים דרקוניים שכולם ישלמו כי הם כבר רגילים למחירים אסטרונומיים) וכי מגלים שאין ממש סיבה שהיא תהיה לא חוקית. הרבה מהאגדות מושרשות בחברה שלנו אבל אחרי הסברה הרבה אנשים מבינים כמה דימוניזציה עשו לצמח לא מזיק.
ואפשר לבדוק ולראות שזה לא משנה יותר מידי את יכולת הנהיגה. אבל אני ממליץ בחום לא לעשות את זה.
לא כל מריחואנה זהה. יש כאלה שמכניסות לפרנויות קלות ויש כאלה שמרגיעות, תלוי בזן המסויים. המסקנות היו שההשפעות היו מאוד קטנות בסופו של דבר. מעניין יהיה לבדוק מה ההשפעה של יותר THC ובדיקה של זנים שונים עם השפעות שונות.
מריחואנה תהפוך לחוקית בזמן הלא רחוק - פשוט כי זה משתלם יותר מידי (תחשבו שכל הכסף השחור הזה יגיע לממשלה בצורה של מיסים דרקוניים שכולם ישלמו כי הם כבר רגילים למחירים אסטרונומיים) וכי מגלים שאין ממש סיבה שהיא תהיה לא חוקית. הרבה מהאגדות מושרשות בחברה שלנו אבל אחרי הסברה הרבה אנשים מבינים כמה דימוניזציה עשו לצמח לא מזיק.
ואפשר לבדוק ולראות שזה לא משנה יותר מידי את יכולת הנהיגה. אבל אני ממליץ בחום לא לעשות את זה.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3864
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
בנוגע לקנביס, הכל תלוי במינון והיחס בין THC: CBD
Cannabidio=CBD
בקרוב אולי תגיע לארץ התרופה בשם SATIVEX® שם היחס הוא 1:1
קנביס שיכיל במינון גבוה את 2 המרכיבים במיוחד את THC יתרום יותר להרגשת HIGH
כמה דברים בסיסיים על הנושא
http://www.a1b2c3.com/drugs/mj028.htm
Cannabidio=CBD
בקרוב אולי תגיע לארץ התרופה בשם SATIVEX® שם היחס הוא 1:1
קנביס שיכיל במינון גבוה את 2 המרכיבים במיוחד את THC יתרום יותר להרגשת HIGH
כמה דברים בסיסיים על הנושא
http://www.a1b2c3.com/drugs/mj028.htm
And the meek shall inherit the earth
...
...
-
Huber
- חבר במועדון HT

Pavelz כתב:הסכנה היחידה שאני מכיר במריחואנה זה צריכה מוגברת של חטיפים וקולה...