מתלבט בין ה- Xtreamer ל- Popcorn A110/A200
אני מחפש מזרים מדייה בתקציב של עד 500-700 ש''ח לחדר שינה
המעומדים הם: Xtreamer , Popcorn A100
אני לא מתכוון להשקיע הרבה כסף מכיוון שבסלון יש לי מפלצת HTPC ולכן חשבתי לרכוש בתקציב נמוך וכנראה ביד שנייה
את המזרים המיוחל
הדרישות שלי מהמזרים מדייה הם שהוא ידע להתמודד בצורה הטובה ביותר (אלחוטי / קווי) עם כתוביות SRT וקבצי MKV
כולל תכנים ב- FULL HD, זמינות עדכוני קושחה - האם גם בעוד שנתיים-שלוש יש סבירות שלמכשירים אלה יהיו עדכונים ?
במבחן התוצאה מי מהשניים עדיף?
תודה מראש
איציק
המעומדים הם: Xtreamer , Popcorn A100
אני לא מתכוון להשקיע הרבה כסף מכיוון שבסלון יש לי מפלצת HTPC ולכן חשבתי לרכוש בתקציב נמוך וכנראה ביד שנייה
את המזרים המיוחל
הדרישות שלי מהמזרים מדייה הם שהוא ידע להתמודד בצורה הטובה ביותר (אלחוטי / קווי) עם כתוביות SRT וקבצי MKV
כולל תכנים ב- FULL HD, זמינות עדכוני קושחה - האם גם בעוד שנתיים-שלוש יש סבירות שלמכשירים אלה יהיו עדכונים ?
במבחן התוצאה מי מהשניים עדיף?
תודה מראש
איציק
נערך לאחרונה על ידי itzik_vip ב 07/06/2010 12:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני מעדיף את POP - מהרבה סיבות שאפשר לראות בהרבה הודעות באתר.
מה שכן - הצעה מעניינת
http://www.popcornhour.com/onlinestore/ ... urbished_1
POP A110 אמנם REFURB - אבל הם מוכרים אותו ב-105$ - תוסיף משלוח - ולדעתי תהיה עדיין במסגרת המחיר שלך - או קרוב מאוד לכך.
מצד שני - אולי עדיף לך להוסיף עוד מעט כסף, וכבר לרכוש A200 חדש בארץ עם אחריות.
אני פשוט בכל מקרה הייתי מעדיף לרכוש כבר מכשיר שתומך בפורמטים חדשים.
מה שכן - הצעה מעניינת
http://www.popcornhour.com/onlinestore/ ... urbished_1
POP A110 אמנם REFURB - אבל הם מוכרים אותו ב-105$ - תוסיף משלוח - ולדעתי תהיה עדיין במסגרת המחיר שלך - או קרוב מאוד לכך.
מצד שני - אולי עדיף לך להוסיף עוד מעט כסף, וכבר לרכוש A200 חדש בארץ עם אחריות.
אני פשוט בכל מקרה הייתי מעדיף לרכוש כבר מכשיר שתומך בפורמטים חדשים.
תודה איתי,
הבנתי שיש בעיות של יציבות עם הפופקורן והאקסטרימר יותר יציב עם פחות נפילות האומנם ?
כמו כן נושא התמיכה בעברית מאוד חשוב לי האם הפופקורן A200/A100 תומך בכתוביות בעברית בצורה אופטימלית (כנ''ל כתוביות הפוכות)
כמו כן הפופקורן לא תומך בשמות של קבצים בעברית, העברית הפוכה ובאקסטרימר התמיכה ממש טובה
ועוד שיקול נוסף הוא שאפשר להשיג את האקסטרימר מיד שנייה במחיר של 400-450 ש''ח
מה ההבדלים בין הפופקורן A100 ל- A200 ?
הבנתי שיש בעיות של יציבות עם הפופקורן והאקסטרימר יותר יציב עם פחות נפילות האומנם ?
כמו כן נושא התמיכה בעברית מאוד חשוב לי האם הפופקורן A200/A100 תומך בכתוביות בעברית בצורה אופטימלית (כנ''ל כתוביות הפוכות)
כמו כן הפופקורן לא תומך בשמות של קבצים בעברית, העברית הפוכה ובאקסטרימר התמיכה ממש טובה
ועוד שיקול נוסף הוא שאפשר להשיג את האקסטרימר מיד שנייה במחיר של 400-450 ש''ח
מה ההבדלים בין הפופקורן A100 ל- A200 ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אני מציע שתקרא פה בפורום יש המון חומר
במיוחד כדאי לקרוא ביקורות
לא כדאי לגעת בA100 - הוא לא תומך בפורמטים החדשים בכלל. אם כבר - לך רק על הA110.
לגבי הXT - יש אנשים שאומרים שזה עובד להם מצויין ויש שלא.
בכלל כל התנהלות החברה הזו תמוהה.
לגבי הA200 תומך בכתוביות בעברית ללא שום בעייה. יש לו כמובן גם MOVIE JUKEBOX מגניב.
במיוחד כדאי לקרוא ביקורות
לא כדאי לגעת בA100 - הוא לא תומך בפורמטים החדשים בכלל. אם כבר - לך רק על הA110.
לגבי הXT - יש אנשים שאומרים שזה עובד להם מצויין ויש שלא.
בכלל כל התנהלות החברה הזו תמוהה.
לגבי הA200 תומך בכתוביות בעברית ללא שום בעייה. יש לו כמובן גם MOVIE JUKEBOX מגניב.
ה-X מצויין, יש לי אותו.
רק חבל לי שאין בו את הפורמטים החדשים.
אם הייתי קונה סטרימר היום, הייתי לוקח את ה-A200.
כי הוא יציב כמו הX ועולה עליו בפורמטים החדשים, וברשת GIGA(שזה הכי משמעותי בשבילי שני הדברים האלה)
רק חבל לי שאין בו את הפורמטים החדשים.
אם הייתי קונה סטרימר היום, הייתי לוקח את ה-A200.
כי הוא יציב כמו הX ועולה עליו בפורמטים החדשים, וברשת GIGA(שזה הכי משמעותי בשבילי שני הדברים האלה)
אוקי תודה
אני יורד מה- A100 ואולי גם מ- A110
בוא נשים רגע בצד את האקסטרימר
האם ה- A200 תומך גם בשמות קבצים בעברית ?
האם יש הבדלים מהותיים בין A110 ל- A200 ?
שווה להוסיף עוד 400-500 שקל ולקחת את ה- A200 ?
תודה
בוא נשים רגע בצד את האקסטרימר
האם ה- A200 תומך גם בשמות קבצים בעברית ?
האם יש הבדלים מהותיים בין A110 ל- A200 ?
שווה להוסיף עוד 400-500 שקל ולקחת את ה- A200 ?
תודה
לדעתי אין צורך דחוף להתרגש מסיסמאות:
פורמטים חדשים זו נחמד וטוב לאולפנים אבל בשטח גם A100 ישן וטוב מעביר DTS COER ואיכותו לא ממש ניתנת להבדלה.
ב MKV עדיין שולט DTS ללא עוררין ובהיותו פורמט מוביל וחסכוני ובעל איכות וידאו מעולה חבל ברוב הסרטים (בהם הבינוניות שולטת) לטרוח על 40 ג'יגה למול 10-12 ש NKV מציע.
כתוביות בעברית עובדות לחלוטין ב A100 והיציבות בצרוף יכולות הניגון ברשת של HD כולל ריפ של BD מצויינות ויציבות.
ב 400 ש לערך לךעל A100 משומש אתה מקבל תמורה מלאה לבטח כשמדובר במכשיר מישני.
אקסטרימר לא נותן יותר מלבד מחיצות בעברית ואחריות (שווה משהו) ו A200 ממתין לא מעט זמן למימוש מלא הפוטנציאל שלו.
פורמטים חדשים זו נחמד וטוב לאולפנים אבל בשטח גם A100 ישן וטוב מעביר DTS COER ואיכותו לא ממש ניתנת להבדלה.
ב MKV עדיין שולט DTS ללא עוררין ובהיותו פורמט מוביל וחסכוני ובעל איכות וידאו מעולה חבל ברוב הסרטים (בהם הבינוניות שולטת) לטרוח על 40 ג'יגה למול 10-12 ש NKV מציע.
כתוביות בעברית עובדות לחלוטין ב A100 והיציבות בצרוף יכולות הניגון ברשת של HD כולל ריפ של BD מצויינות ויציבות.
אקסטרימר לא נותן יותר מלבד מחיצות בעברית ואחריות (שווה משהו) ו A200 ממתין לא מעט זמן למימוש מלא הפוטנציאל שלו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תשימו לב שלפני כמה ימים הC200 קבל עדכון וכנראה גם הA200 יקבל תיקון. אומרים שהתיקון הזה מוסיף המון יציבות ופתרון בעיות.
בנוגע לשמות קבצים בעברית - הם ייראו הפוך - אם זה קריטי - תשאל את עצמך. תכלס זה בעיקר קריטי למוזיקה - כי סרטים מי שרוצה יכול לשים את הMOVIE JUKEBOX בעברית ולסגור עניין.
בנוגע לשמות קבצים בעברית - הם ייראו הפוך - אם זה קריטי - תשאל את עצמך. תכלס זה בעיקר קריטי למוזיקה - כי סרטים מי שרוצה יכול לשים את הMOVIE JUKEBOX בעברית ולסגור עניין.
תראה, אני לא מבין למה לקנות מוצר מיושן לעומת מוצר חדש?mika כתב:לדעתי אין צורך דחוף להתרגש מסיסמאות:
אקסטרימר לא נותן יותר מלבד מחיצות בעברית ואחריות (שווה משהו) ו A200 ממתין לא מעט זמן למימוש מלא הפוטנציאל שלו....
הרי אתה לא רוצה להחליף כל שנה.
אז ברגע שאתה קונה משהו תוסיף עוד 200ש"ח ותקנה משהו איכותי.(A-200)
נכון שבMKV שולט עדיין הDTS אבל אם הזמן אני רואה שהפורמטים החדשים נכנסים גם לMKV.
האקסטרימר סטרימר מצויין, למי שלא צריך פורמטים חדשים, פשוט, זול ויציב.
חברים תודה על התגובות
אולי בגלל שזה לחדר שינה נראה לי שהאקסטרימר יספק אותי גם ככה יש לי בסלון רסיבר שהוא לא כל כך חדש ולא תומך בפורמטי האודיו העדכניים אז גם אם במידה ואני אעביר את הרסיבר הישן בעתיד לחדר שינה הוא עדיין לא יתמוך בפורמטים העדכניים אז אני לא רואה סיבה למה עליי להשקיע עוד 500 ש''ח מיותרים
לגבי ה- MOVIE JUKEBOX זה נחמד שיש אבל לחדר שינה נראה לי שרשימה של סרטים בתוך תיקיות תספק אותי
יש לי תוכנת מדייה סנטר בסלון שמוצגת על גבי ה- HTPC
בחישוב כל הפרמטרים שנחוצים לי נראה לי שהאופצייה המעודפת כרגע היא אקסטרימר
אולי בגלל שזה לחדר שינה נראה לי שהאקסטרימר יספק אותי גם ככה יש לי בסלון רסיבר שהוא לא כל כך חדש ולא תומך בפורמטי האודיו העדכניים אז גם אם במידה ואני אעביר את הרסיבר הישן בעתיד לחדר שינה הוא עדיין לא יתמוך בפורמטים העדכניים אז אני לא רואה סיבה למה עליי להשקיע עוד 500 ש''ח מיותרים
לגבי ה- MOVIE JUKEBOX זה נחמד שיש אבל לחדר שינה נראה לי שרשימה של סרטים בתוך תיקיות תספק אותי
יש לי תוכנת מדייה סנטר בסלון שמוצגת על גבי ה- HTPC
בחישוב כל הפרמטרים שנחוצים לי נראה לי שהאופצייה המעודפת כרגע היא אקסטרימר
גם אני מחפש בדיוק אותו הדבר: סטרימר די בסיסי, רצוי זול, שיותקן בחדר שינה.
כל הדיון פה על פורמטי אודיו עדכניים ממש לא משנה לי, פורמטים חדשים/עתידיים הם רלבנטיים רק למערכות היי-אנד בעוד שכעת אני מרכיב מערכת משנית בבית. האיכות מונחת הרחק מאחור ומה שחשוב זה נוחות ופשטות... לכן ג'וקבוקס עלול לבלוט בהיעדרו
כמו שהוזכר פה גם אני התלבטתי בין האקסטרימר לבין A110 והחיסרון היחיד שאני רואה עכשיו הוא שלאקסטרימר אין Jukebox
האם זה נכון? אין תוסף ג'וקבוקס כלשהו לאקסטרימר והניווט היחיד שאפשרי הוא בתיקיות?
כל הדיון פה על פורמטי אודיו עדכניים ממש לא משנה לי, פורמטים חדשים/עתידיים הם רלבנטיים רק למערכות היי-אנד בעוד שכעת אני מרכיב מערכת משנית בבית. האיכות מונחת הרחק מאחור ומה שחשוב זה נוחות ופשטות... לכן ג'וקבוקס עלול לבלוט בהיעדרו
כמו שהוזכר פה גם אני התלבטתי בין האקסטרימר לבין A110 והחיסרון היחיד שאני רואה עכשיו הוא שלאקסטרימר אין Jukebox
האם זה נכון? אין תוסף ג'וקבוקס כלשהו לאקסטרימר והניווט היחיד שאפשרי הוא בתיקיות?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אם אתם מהצפון - תסתכלו בחתימה שלי 
אם לא אפשר לחכות לקורס במרכז.
אם לא אפשר לחכות לקורס במרכז.
ה C200 לא קיבל שום עדכון, אין שום גרסא שאפשר להוריד מהרשת. יש גרסאת בטא שלא ברור מתי תשוחרר, ולא ברור עד כמה היא יציבה, מכיוון שהיא ניתנה רק למתי מעט.Itay_Pollak כתב:תשימו לב שלפני כמה ימים הC200 קבל עדכון וכנראה גם הA200 יקבל תיקון. אומרים שהתיקון הזה מוסיף המון יציבות ופתרון בעיות.
בנוגע לשמות קבצים בעברית - הם ייראו הפוך - אם זה קריטי - תשאל את עצמך. תכלס זה בעיקר קריטי למוזיקה - כי סרטים מי שרוצה יכול לשים את הMOVIE JUKEBOX בעברית ולסגור עניין....
בתור סטרימר לחדר שינה, ה X הרבה יותר מתאים, אין כאן עניי ןשל פורמאטים חדשים, אין כאן עניין של רשת גיגה - כי רשת ה גיגה, לפחות ב C200, ואני מניח שגם ב A200 (אם כי לא בדקתי ויתכן שאני טועה), לא עובדת במהירות גיגה.
ה X הרבה יותר יציב, מבחינת פיצרים לשני המכשירים יש תכונות מעט שונות, מבחינת פיצ'רים, לדעתי ההבדל לא משמעותי.
מה כן משמעותי? אולי ההבדל במחיר. מחירו של ה ש-200 יקר יותר ב 40% (!) מזה של ה XT.
תודה
אני ממש מרוצה מהמכשיר אחת הקניות היותר מוצלחות שלי לאחרונה
יש חסרון שהשלט לא מואר והטווח שלא ממש לא טוב, אולי אני ארכוש שלט אוניברסלי
יש לכם אולי המלצה לשלט לומד ומואר שעובד טוב עם האקסטרימר ? אני מחפש שלט זול ואיכותי
אני ממש מרוצה מהמכשיר אחת הקניות היותר מוצלחות שלי לאחרונה
יש חסרון שהשלט לא מואר והטווח שלא ממש לא טוב, אולי אני ארכוש שלט אוניברסלי
יש לכם אולי המלצה לשלט לומד ומואר שעובד טוב עם האקסטרימר ? אני מחפש שלט זול ואיכותי