עריכת קבצי AVCHD ב- Pinnacle Studio
-
yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
בס"ד
שלום לכולם!
ביום יום אני עורך וידאו בפרמייר והכל טוב ויפה. (במערכת חזקה ונפרדת שהיא לא שלי פרטית).
לאחרונה קניתי מצלמת וידאו של Sony שמצלמת Full HD בפורמט AVCHD.
לעריכה ביתית מצאתי את התוכנה Pinnacle Studio 14 Ultimate Collection מאוד נחמדה.
כאשר אני מעלה את קבצי ה-AVCHD לתוכנה, היא אמנם קוראת אותם יפה אך העבודה איתם הופכת לבלתי נסבלת והעבודה בעריכה נהיית בלתי אפשרית בעליל.
המפרט שלי הוא:
Intel Core 2 Duo T7100 1.8GHZ
זכרון 2GB
כרטיס מסך Intel X3100.
זהו אמנם לא מפרט HD קלאסי אבל חשוב לי לציין כי:
מאז ומתמיד אני מנגן סרטי HD (במעטפת mkv) - גם 1080P - בצורה חלקה לגמרי, והמחשב מתמודד איתם מעולה!
גם את קבצי ה- AVCHD מהמצלמה המחשב מנגן חלק ויפה כמעט בכל תוכנה!
הבעיה עם הקבצים הללו קורית רק כשאני מוסיף אותם ל-Pinnacle Studio לעריכה.
האם לדעתכם יש פתרון לבעיה? (שכן המחשב כן מסוגל לנגן אותם).
ואם לא - אוכל להתפשר ולוותר על איכות ה- FullHD, ובלבד שאוכל לפחות לערוך את הקבצים!
שאלתי במקרה הזה היא - מהו הפורמט אליו אתם ממליצים לי להמיר את הקבצים מהמצלמה שיהיה האיכותי ביותר איתו אוכל להתמודד בעריכה??
וכמובן - באיזו תוכנה אוכל לעשות זאת היטב??
שאלה שניה שאולי תפתור לי את הבעיה לגמרי:
על איזה מפרט תוכלו להמליץ לי שיתאים לניגון מלא של תכני HD כולל סאונד בפורמטים המתקדמים וכמובן יאפשר גם עריכה חלקה של הקבצים הללו??
הרבה תודה מראש,
יקיר.
שלום לכולם!
ביום יום אני עורך וידאו בפרמייר והכל טוב ויפה. (במערכת חזקה ונפרדת שהיא לא שלי פרטית).
לאחרונה קניתי מצלמת וידאו של Sony שמצלמת Full HD בפורמט AVCHD.
לעריכה ביתית מצאתי את התוכנה Pinnacle Studio 14 Ultimate Collection מאוד נחמדה.
כאשר אני מעלה את קבצי ה-AVCHD לתוכנה, היא אמנם קוראת אותם יפה אך העבודה איתם הופכת לבלתי נסבלת והעבודה בעריכה נהיית בלתי אפשרית בעליל.
המפרט שלי הוא:
Intel Core 2 Duo T7100 1.8GHZ
זכרון 2GB
כרטיס מסך Intel X3100.
זהו אמנם לא מפרט HD קלאסי אבל חשוב לי לציין כי:
מאז ומתמיד אני מנגן סרטי HD (במעטפת mkv) - גם 1080P - בצורה חלקה לגמרי, והמחשב מתמודד איתם מעולה!
גם את קבצי ה- AVCHD מהמצלמה המחשב מנגן חלק ויפה כמעט בכל תוכנה!
הבעיה עם הקבצים הללו קורית רק כשאני מוסיף אותם ל-Pinnacle Studio לעריכה.
האם לדעתכם יש פתרון לבעיה? (שכן המחשב כן מסוגל לנגן אותם).
ואם לא - אוכל להתפשר ולוותר על איכות ה- FullHD, ובלבד שאוכל לפחות לערוך את הקבצים!
שאלתי במקרה הזה היא - מהו הפורמט אליו אתם ממליצים לי להמיר את הקבצים מהמצלמה שיהיה האיכותי ביותר איתו אוכל להתמודד בעריכה??
וכמובן - באיזו תוכנה אוכל לעשות זאת היטב??
שאלה שניה שאולי תפתור לי את הבעיה לגמרי:
על איזה מפרט תוכלו להמליץ לי שיתאים לניגון מלא של תכני HD כולל סאונד בפורמטים המתקדמים וכמובן יאפשר גם עריכה חלקה של הקבצים הללו??
הרבה תודה מראש,
יקיר.
Stay foolish
-
yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

בס"ד
הפרמייר מאפשרת זאת. אבל בפרמייר אני עורך במערכת נפרדת וחזקה מאוד שאין לי גישה אליה בבית (עם הסרטים הביתיים שלי).
העניין הוא שלסרטים הביתיים שלי ה- Pinnacle Studio נראתה לי חמודה מאוד וגם היא מאפשרת עריכה של AVCHD ללא בעיה, העניין הוא שהעריכה בקושי זזה וזה בלתי אפשרי לעבוד ככה (בגלל המפרט שכנראה לא מתאים).
לכן אני שואל האם להמיר את הקבצים ולאבד טיפה באיכות וכך לפחות אוכל לערוך את הקבצים (עדיף מאשר חומר גלם רב שרק זרוק בהארד דיסק) - אז אמנם האיכות תפגע אבל לפחות אוכל לערוך את הקטעים הללו!
לכן אני שואל - איזו המרה לבצע ולאבד הכי פחות איכות שאפשר ועדיין להיות מסוגל לערוך עם המפרט הזה בצורה נורמלית?
ובאיזו תוכנה להמיר?
הפרמייר מאפשרת זאת. אבל בפרמייר אני עורך במערכת נפרדת וחזקה מאוד שאין לי גישה אליה בבית (עם הסרטים הביתיים שלי).
העניין הוא שלסרטים הביתיים שלי ה- Pinnacle Studio נראתה לי חמודה מאוד וגם היא מאפשרת עריכה של AVCHD ללא בעיה, העניין הוא שהעריכה בקושי זזה וזה בלתי אפשרי לעבוד ככה (בגלל המפרט שכנראה לא מתאים).
לכן אני שואל האם להמיר את הקבצים ולאבד טיפה באיכות וכך לפחות אוכל לערוך את הקבצים (עדיף מאשר חומר גלם רב שרק זרוק בהארד דיסק) - אז אמנם האיכות תפגע אבל לפחות אוכל לערוך את הקטעים הללו!
לכן אני שואל - איזו המרה לבצע ולאבד הכי פחות איכות שאפשר ועדיין להיות מסוגל לערוך עם המפרט הזה בצורה נורמלית?
ובאיזו תוכנה להמיר?
Stay foolish
-
yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

יש לי התוכנה (ממיר איתה סרטים לאייפון - תוכנה מעולה)
השאלה לאיזה פורמט בדיוק להמיר? כדי לאבד כמה שפחות מהאיכות ועדיין לערוך בצורה זורמת ונורמלית??
דבר נוסף - אני רוצה להשאר באותו קצב של פריימים כדי לא למרוח את התמונה באפקט של speed (slow motion(
השאלה לאיזה פורמט בדיוק להמיר? כדי לאבד כמה שפחות מהאיכות ועדיין לערוך בצורה זורמת ונורמלית??
דבר נוסף - אני רוצה להשאר באותו קצב של פריימים כדי לא למרוח את התמונה באפקט של speed (slow motion(
Stay foolish