יש אפשרות לחבר את האקסטרימר למחשב?
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אם תחבר אותו בכבל רשת מוצלב תוכל לגרור אליו סרטים מהמחשב. לחלופין, תוכל להשתמש בפתרון שגרתי והגיוני יותר ולחבר את האקסטרימר ואת המחשב לאותה רשת באמצעות ראוטר.
למיטב ידיעתי אי אפשר לחבר בכבל USB שני הוסטים (לצורך העניין מחשב ואקסטרימר) מבלי לגרום נזק.
למיטב ידיעתי אי אפשר לחבר בכבל USB שני הוסטים (לצורך העניין מחשב ואקסטרימר) מבלי לגרום נזק.
- avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אין שום בעיה. באם יש לך כונן קשיח מותקן באקסטרימר, תוכל לחברו למחשב בעזרת כבל USB ותראה אותו ככונן לכל דבר.
התנאי היחידי הוא, שאורך כבל ה-USB לא יעלה על 5 מ'. כל מרחק או אורך מעל 5 מ', תצתרך כבל USB מיוחד עם מאיץ בקצהו להגברת האות.
בהצלחה.
התנאי היחידי הוא, שאורך כבל ה-USB לא יעלה על 5 מ'. כל מרחק או אורך מעל 5 מ', תצתרך כבל USB מיוחד עם מאיץ בקצהו להגברת האות.
בהצלחה.
לאקסטרימר גם כניסת Slave, ולכן אם מותקן בו כונן קשיח ניתן לחברו למחשב כדיסק USB חיצוני לכל דבר.boren כתב:אם תחבר אותו בכבל רשת מוצלב תוכל לגרור אליו סרטים מהמחשב. לחלופין, תוכל להשתמש בפתרון שגרתי והגיוני יותר ולחבר את האקסטרימר ואת המחשב לאותה רשת באמצעות ראוטר.
למיטב ידיעתי אי אפשר לחבר בכבל USB שני הוסטים (לצורך העניין מחשב ואקסטרימר) מבלי לגרום נזק....
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
אין לו דיסק פנימי.
אני משתמש בדיסק חיצוני.
הפתרון של כבל רשת מוצלב יכול לעבוד מבלי להשתמש בדיסק החיצוני?
שאלה,לאן אני מחבר את הכבל רשת המוצלב במחשב.
יש רק כניסה אחת והיא מחוברת לראוטר.
בקשר לפתרון לחיבור לראוטר,אז הראוור נמצא במחרחק של יותר מ10 מטר מהסלון
ומפרידים בינהם 2 חדרים ככה שזה יהיה מסובך מדי.
אני משתמש בדיסק חיצוני.
הפתרון של כבל רשת מוצלב יכול לעבוד מבלי להשתמש בדיסק החיצוני?
שאלה,לאן אני מחבר את הכבל רשת המוצלב במחשב.
יש רק כניסה אחת והיא מחוברת לראוטר.
בקשר לפתרון לחיבור לראוטר,אז הראוור נמצא במחרחק של יותר מ10 מטר מהסלון
ומפרידים בינהם 2 חדרים ככה שזה יהיה מסובך מדי.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אתה מחבר את הכבל המוצלב לכרטיס רשת נוסף (הוצאה של כ-30 ש"ח), אבל אם יש לך ראוטר אז זה מיותר. כמו כן, כדאי לך לבדוק את האופציה של חיבור USB סלייב כפי שהציעו מעלי. אם האקסטרימר תומך בזה אז זה יכול לתת לך פתרון פשוט.jepe כתב:הפתרון של כבל רשת מוצלב יכול לעבוד מבלי להשתמש בדיסק החיצוני?
שאלה,לאן אני מחבר את הכבל רשת המוצלב במחשב....
נו, אז מה הבעיה? אם המחשב והסטרימר מחוברים שניהם לראוטר, אז פשוט תעביר את הקבצים דרך הרשת.יש רק כניסה אחת והיא מחוברת לראוטר....
למה זה מסובך? אתה לא צריך להעביר קבצים בריל-טיים. אם מדובר בתוכנת P2P (כמו uTorrent) אז אתה יכול פשוט להגדיר שהתוכנה תשמור אוטומטית את הקובץ על הדיסק של הסטרימר כשההורדה נגמרת. בד"כ כשתרצה להשתמש בקובץ הוא כבר ייחכה לך על הדיסק. זה שההעתקה שלו לשם הייתה איטית זה לא דבר שצריך להפריע לך (אלא אם אתה ממהר, ואז הפתרון הכי פשוט הוא לנתק את הדיסק ולחבר אותו זמנית ישירות למחשב לצורך ההעתקה).בקשר לפתרון לחיבור לראוטר,אז הראוור נמצא במחרחק של יותר מ10 מטר מהסלון
ומפרידים בינהם 2 חדרים ככה שזה יהיה מסובך מדי....