הפעלת ir blaster שמגיע עם PVR-150
יש לי PVR-150 עם עינית, והוא עובד אחלה. לאחרונה שמתי לב כי מגיע עימו נצנץ נוסף, לשליטה על הממיר של הכבלים, וכן באחורי העינית יש כניסות ל- 2 נצנצים.
מטרתי:
להשתמש בעינית של PVR-150 כקולט בילעדי של אותות IR, ולהעבירם דרך הנצנץ לרסיבר, ומכשירים נוספים, אליהם יודבק הנצנץ.
הבעיה:
בפועל זה לא עובד!
האם צריך להגדיר משהו ביזה שהיא תוכנה?
האם העינית מוגבלת לאותות מסוג מסויים?
האם הנצנץ יחודי ל- PVR-150 או שניתן להשתמש בנצנצים גנריים של המתחרים?
תודה לעונים!
מטרתי:
להשתמש בעינית של PVR-150 כקולט בילעדי של אותות IR, ולהעבירם דרך הנצנץ לרסיבר, ומכשירים נוספים, אליהם יודבק הנצנץ.
הבעיה:
בפועל זה לא עובד!
האם צריך להגדיר משהו ביזה שהיא תוכנה?
האם העינית מוגבלת לאותות מסוג מסויים?
האם הנצנץ יחודי ל- PVR-150 או שניתן להשתמש בנצנצים גנריים של המתחרים?
תודה לעונים!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אפשר לעשות את זה עם IR Server Suite. הוא יודע ללמוד (LEARN) קודים של מכשירים, בעזרת התוכנה Translator שנמצאת בו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה לכם על תשובותיכם!
אני לא מנסה לגרום לשלט שהיגיע עם ה- PVR-150 להפעיל מכשירים אחרים.
אני כן מנסה להעביר הסיגנל שקולטת העינית של ה- PVR-150 למכשירים אחרים, דרך חיבור נצנץ אחורי, הקיים ממילא בעינית זו.
הסיבה:
כל המכשירים הללו אמורים להכנס לתוך מזנון, ללא קליטה ישירה לשלט, אלא דרך עינית מעליו.
כך, במקום לרכוש רכזת עם עינית יקרה, רציתי לעשות שימוש בעינית הקיימת ממילא!
PIXIES: לכן אינני רואה את הסיבה לעשות שימוש בתוכנה שתלמד את השלט, כיוון שהשלטים המקוריים הם שיתנו את הסיגנל.
השאלה שלי, האם העינית של ה- PVR-150 הינה יחודית, ואינה מעבירה כל סוג של סיגנל אותו היא קולטת משלטים אחרים, דרך החיבורים האחוריים שלה ל-2 נצנצים, אלא מסוגלת רק להעביר דרכם פקודות שהתקבלו מהשלט שלה.
תודה לעונים!
אני לא מנסה לגרום לשלט שהיגיע עם ה- PVR-150 להפעיל מכשירים אחרים.
אני כן מנסה להעביר הסיגנל שקולטת העינית של ה- PVR-150 למכשירים אחרים, דרך חיבור נצנץ אחורי, הקיים ממילא בעינית זו.
הסיבה:
כל המכשירים הללו אמורים להכנס לתוך מזנון, ללא קליטה ישירה לשלט, אלא דרך עינית מעליו.
כך, במקום לרכוש רכזת עם עינית יקרה, רציתי לעשות שימוש בעינית הקיימת ממילא!
PIXIES: לכן אינני רואה את הסיבה לעשות שימוש בתוכנה שתלמד את השלט, כיוון שהשלטים המקוריים הם שיתנו את הסיגנל.
השאלה שלי, האם העינית של ה- PVR-150 הינה יחודית, ואינה מעבירה כל סוג של סיגנל אותו היא קולטת משלטים אחרים, דרך החיבורים האחוריים שלה ל-2 נצנצים, אלא מסוגלת רק להעביר דרכם פקודות שהתקבלו מהשלט שלה.
תודה לעונים!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי TIVAN התשובה לשאלה האחרונה שלך היא לא ולא
כלומר - העינית מחובר למחשב - שקורא את האות שנתקבל, ומחליט מה להוציא לנצנצים. יש מצב - שהתוכנה של PIXIES או תוכנה אחרת - תעשה מה שאתה תבקש - תוציא שוב את אותו האות במדויק - כך שתוכל להשתמש בשלטים המקוריים. משהו כמו IR REPEATER.
כלומר - העינית מחובר למחשב - שקורא את האות שנתקבל, ומחליט מה להוציא לנצנצים. יש מצב - שהתוכנה של PIXIES או תוכנה אחרת - תעשה מה שאתה תבקש - תוציא שוב את אותו האות במדויק - כך שתוכל להשתמש בשלטים המקוריים. משהו כמו IR REPEATER.