כולם יודעים שערוץ ה-HD של ספורט 5 מזלזל בלקוחות...שעות שידור מעטות, בעיקר שידורים חוזרים, והאיכות לפעמים לא HD כמו בערוצים אחרים.
כולם יודעים גם שספורט 5 מפעילה 4 ערוצים בשביל 3 ליגות. לא נדיר לראות 5 שידורים חוזרים ברצף של חדשות הספורט. או אותו שידור בשני ערוצים בו זמנית.
עכשיו משדר הערוץ את גמר ה-NBA (רק ב- SD, גם משהו) אך ספורט 5 עשתה טריק מלוכלך. ערוץ 55 משדר רק את השידור החי. והשידורים הנוספים בערוץ 58, אפילו לא ב-56. וכך יוצא שמי שלא ער ב5 בבוקר לא יראה את המשחק. אך טכנית הערוץ קיים את מחוייבותיו. שימו לב שבערב שלאחר המשחק, לוח השידורים היה כך- 3 שידורים חוזרים ברצף של חדשות הספורט
כל זמן שיש פה פרייארים שישלמו - ויש לצערי הרבה כאלה - זה מה שנקבל.
המלצה שלי, למי שיכול? בעונה הבאה לעשות מנוי ל-NBA PASS באינטרנט. איכות מעולה (גם ב-HD, עולה קצת יותר), וכל המשחקים.
כולם יודעים שערוץ ה-HD של ספורט 5 מזלזל בלקוחות...שעות שידור מעטות, בעיקר שידורים חוזרים, והאיכות לפעמים לא HD כמו בערוצים אחרים.
כולם יודעים גם שספורט 5 מפעילה 4 ערוצים בשביל 3 ליגות. לא נדיר לראות 5 שידורים חוזרים ברצף של חדשות הספורט. או אותו שידור בשני ערוצים בו זמנית.
עכשיו משדר הערוץ את גמר ה-NBA (רק ב- SD, גם משהו) אך ספורט 5 עשתה טריק מלוכלך. ערוץ 55 משדר רק את השידור החי. והשידורים הנוספים בערוץ 58, אפילו לא ב-56. וכך יוצא שמי שלא ער ב5 בבוקר לא יראה את המשחק. אך טכנית הערוץ קיים את מחוייבותיו. שימו לב שבערב שלאחר המשחק, לוח השידורים היה כך- 3 שידורים חוזרים ברצף של חדשות הספורט
...
זה מרתיח!!!
הערוץ הזה עבר כבר מזמן את גבול הטעם הטוב.
והטריק הזה הוא פשוט בזיוני
מסכים בלי קשר נקודתי ל NBA או למשחק מסויים שהערוצים שלהם והדרך בה הם מתנהלים זה פשוט גועל נפש.
אני מראש ויתרתי על התענוג של שלל הערוצים שלהם,
זה פשוט יוצא מוגזם לשלם על הכל ואין לזה בכלל פרופורציה ביחס לתמורה העלובה.
נ.ב - מישהו יכול להסביר לי איך זה הגיוני שללקוחות HOT שיש להם HD ערוץ ספורט 5HD פתוח אוטומטית
ואילו לקוחות YES (כמוני) צריכים לשלם על זה סכום אבסורדי נוסף של 35 ש"ח לחודש.
אני בחרתי שלא לפתוח אותו כי המחיר נראה לי מוגזם בעליל ואני פשוט נוסע לחבר לראות ביחד אם יש משחק ששווה את זה..
dman23 כתב:ללקוחות HOT זה לא פתוח חינם.
אולי דיברת עם מישהו שכעיסקה סגר על איזה חודש שיהיה פתוח חינם.
הערוץ הזה הוא מוכרז כתשלום וזה לא תלוי בכלל ב HOT או YES.
...
הוא התכוון שבהוט זה חלק מהחבילה . ובYES זה ערוץ פרימיום.
בדיוק כמו שהוא אמר - אז הם לא מנויים על חבילת HD. פשוט יש להם ממיר HD.
אני מנוי על חבילת HD ב YES וערוץ 5HD זה כביכול ערוץ פרימיום שצריך לשלם עליו אקסטרא - בהוט זה לא.
sam22 כתב:גם אני ביס ושילמתי על 5HD
מרתיחה אותי הרמאות שלהם
...
אבל ביס לעומת הוט אתה מקבל 9 ערוצים בחינם (אם לא מכלילים את הערוץ שישדר את המונדיאל), בהוט אתה מקבל רק MOVIES וNG (שוב לא כולל את הערוץ שישדר את המונדיאל) ובשביל לראות את כולם אתה צריך לשלם על חבילת HD, מי זועק ליותר כסף כאן?