עזרה בקשר לאחריות של PHILIPS 8404 וחוות דעת . . . . . .
שלום לכולם!
אני מעוניין לקנות את ה- PHILIPS 8404 , והשאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי בין אחריות לשנתיים VIP של אלקטרה לבין אחריות לשנתיים של רטפון ?
ההבדל במחירים בזאפ הוא כמעט 600 שקל . האם שווה לי לשלם 600 שקל יותר עבור אחריות של אלקטרה?
תודה מראש לכל העוזרים.
אני מעוניין לקנות את ה- PHILIPS 8404 , והשאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי בין אחריות לשנתיים VIP של אלקטרה לבין אחריות לשנתיים של רטפון ?
ההבדל במחירים בזאפ הוא כמעט 600 שקל . האם שווה לי לשלם 600 שקל יותר עבור אחריות של אלקטרה?
תודה מראש לכל העוזרים.
ממש לא קשה להסביר את פער המחירים.
יבואן רישמי צריך להשקיע בפרסום לבנות שם למוצר, חייב להחזיק חלפים, להסמיך טכנאים, ליבא מספר רב של דגמים, להתאים את המכשיר לארץ (תפריטים, ספרון הדרכה וכו').
פרללי מיבא רק את הדגמים שהולכים ומעתיק הכל.
האם בטוח? לא באותה מידה כמו יבואן רישמי.
אם כי במקרה של שני היבואנים הללו יש סיפורים לא מעודדים לכאן ולכאן..
תסתכל על זה מנק' ראות אחרת, רטפון הם נותני השירות של היבואן הרישמי של סמסונג - סימיליין. לכן גם הרבה לא מחזיקים מסמליין כיבואן רישמי.
בארץ שלנו לא הייתי מחזיק יותר מדי משירות ורק מחזיק אצבעות שהכל יהיה בסדר, עצוב אבל זה מה יש.
האמת שמהמותגים בארץ רק על פנסוניק (יורוקום), ו-LG (ח.י.) הם היבואנים שאני פחות שם לב לתלונות כלפיהם.
למרות שבהחלט יתכן שגם אחרים בסדר.
יבואן רישמי צריך להשקיע בפרסום לבנות שם למוצר, חייב להחזיק חלפים, להסמיך טכנאים, ליבא מספר רב של דגמים, להתאים את המכשיר לארץ (תפריטים, ספרון הדרכה וכו').
פרללי מיבא רק את הדגמים שהולכים ומעתיק הכל.
האם בטוח? לא באותה מידה כמו יבואן רישמי.
אם כי במקרה של שני היבואנים הללו יש סיפורים לא מעודדים לכאן ולכאן..
תסתכל על זה מנק' ראות אחרת, רטפון הם נותני השירות של היבואן הרישמי של סמסונג - סימיליין. לכן גם הרבה לא מחזיקים מסמליין כיבואן רישמי.
בארץ שלנו לא הייתי מחזיק יותר מדי משירות ורק מחזיק אצבעות שהכל יהיה בסדר, עצוב אבל זה מה יש.
האמת שמהמותגים בארץ רק על פנסוניק (יורוקום), ו-LG (ח.י.) הם היבואנים שאני פחות שם לב לתלונות כלפיהם.
למרות שבהחלט יתכן שגם אחרים בסדר.
אם אתה רוצה לשמוע לי, אני לא מתקרב לשום מוצר שבאחריות אלקטרה מלבד מזגנים.
בכל מקרה כאשר אתה מחייג אליהם, אתה יכול להקיש 1 לשירות מזגנים ו- 2 לשירות שאר המוצרים.
במשך עשרות שיחות שבוצעו במהלך החודשים האחרונים לשירות שאר המוצרים, תמיד הגעתי לשירות מזגנים כי כל הנציגים במחלקה של שירות הטלוויזיה תפוסים (יש לי בדיוק טלוויזיה כמו שאתה מעוניין לקנות).
כדי לקבל שירות, תיאלץ להמתין שיחזרו אליך. והשירות עצמו? לא מספק, בלשון המעטה.
מה שאני חוויתי זה בזבוז זמן, היתקלות בקירות אטומים, המתנה לטכנאים לשווא, מספר פעמים (!!!), עגמת נפש בל תתואר ובסופו של דבר (לאחר מס' חודשים של פניות חוזרות ונשנות, מס' טכנאים, הרבה המתנות על הקו והמתנות שיחזרו אליי, ניסוח ושליחת פקסים שלא עזרו ועוד פעולות מגוונות בניסיון נואש לקבל מעט יחס הולם) - עדיין לא נגמר הסיפור.
מחודש ינואר, החודש בו רכשתי את הטלוויזיה.
בממוצע אני מתקשר פעם אחת ביום (כולל חישוב של יום שבת).
באופן עקרוני אני לא מתכוון לרכוש שום מוצר אלקטרה מלבד מזגן, ואם כשאצטרך מזגן אתקל בחלופה הולמת, לא אחשוב פעמיים וגם מזגן לא ארכוש מחברת אלקטרה.
מוכרח אני לציין כי קיים גם שירות פיליפס ישראל, שם נתקלתי דווקא באדיבות ואמפתיה יוצאת דופן וברצון עז לעזור, אך מכיוון שכל הטיפול התנהל בחברת אלקטרה, הדבר היחיד שיכלו לעשות בפיליפס ישראל זה רק לעזור לי ללחוץ על אלקטרה, מה שעדיין לא עזר.
אז... לשיקולך - היכן לקנות.
בכל מקרה כאשר אתה מחייג אליהם, אתה יכול להקיש 1 לשירות מזגנים ו- 2 לשירות שאר המוצרים.
במשך עשרות שיחות שבוצעו במהלך החודשים האחרונים לשירות שאר המוצרים, תמיד הגעתי לשירות מזגנים כי כל הנציגים במחלקה של שירות הטלוויזיה תפוסים (יש לי בדיוק טלוויזיה כמו שאתה מעוניין לקנות).
כדי לקבל שירות, תיאלץ להמתין שיחזרו אליך. והשירות עצמו? לא מספק, בלשון המעטה.
מה שאני חוויתי זה בזבוז זמן, היתקלות בקירות אטומים, המתנה לטכנאים לשווא, מספר פעמים (!!!), עגמת נפש בל תתואר ובסופו של דבר (לאחר מס' חודשים של פניות חוזרות ונשנות, מס' טכנאים, הרבה המתנות על הקו והמתנות שיחזרו אליי, ניסוח ושליחת פקסים שלא עזרו ועוד פעולות מגוונות בניסיון נואש לקבל מעט יחס הולם) - עדיין לא נגמר הסיפור.
מחודש ינואר, החודש בו רכשתי את הטלוויזיה.
בממוצע אני מתקשר פעם אחת ביום (כולל חישוב של יום שבת).
באופן עקרוני אני לא מתכוון לרכוש שום מוצר אלקטרה מלבד מזגן, ואם כשאצטרך מזגן אתקל בחלופה הולמת, לא אחשוב פעמיים וגם מזגן לא ארכוש מחברת אלקטרה.
מוכרח אני לציין כי קיים גם שירות פיליפס ישראל, שם נתקלתי דווקא באדיבות ואמפתיה יוצאת דופן וברצון עז לעזור, אך מכיוון שכל הטיפול התנהל בחברת אלקטרה, הדבר היחיד שיכלו לעשות בפיליפס ישראל זה רק לעזור לי ללחוץ על אלקטרה, מה שעדיין לא עזר.
אז... לשיקולך - היכן לקנות.
נערך לאחרונה על ידי 0r3n ב 27/02/2013 12:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
האמת במזגנים יש לאלקטרה שירות טוב - מבחינת שליחת טכנאים. אבל הצרה היא הטכנאים עצמם, נראה לי ממש חובבניים ולא מקצועיים. בסופו של דבר במחלקת המזגנים הם אדיבים ועונים מהר ואפילו הסכימו להחליף לי מזגן מ 4 כ"ס ל 5 כ"ס (מעבה + מאייד) וזאת ללא תוספת תשלום מצידי. (לאחר שהוכחתי להם שהיועץ שלהם טעה בגדול..).0r3n כתב: באופן עקרוני אני לא מתכוון לרכוש שום מוצר אלקטרה מלבד מזגן...
קודם כל, לא ברור לי למה אתה חושב שאתה קונה משהו מרטפון...Arik123 כתב:לפי מה שהבנתי משירשורים קודמים השירות של אלקטרה בכלל לא משהו , אבל מפחיד אותי לקנות ממעבדות רטפון בגלל שקשה להסביר את פער המחירים .
מישהו יודע להגיד לי אם זה בטוח לקנות מרטפון ?
תודה....
כשאתה קונה מאלקטרה, אתה באמת קונה מחברת אלקטרה, שהיא היבואן של המוצרים, ומקבל אחריות שלהם.
"שירותי רטפון" זאת בסה"כ חברה שנותנת שירות תיקונים למוצרי חשמל, מקבוצת פל.
ראה קישור כאן:
http://www.pl-ltd.co.il/article.aspx?Ca ... ticleID=11
כלומר כשאתה רואה מוצר שכתוב עליו "אחריות/שירות רטפון", אין לך מושג מי היבואן בפועל, וממי אתה באמת קונה...
ובקשר לשירות של רטפון: תיקנתי אצלם במסגרת אחריות של סקאל מכשיר DVD מקליט שהפסיק לקרוא דיסקים.
במסגרת התיקון הם החליפו את כונן ה-DVD במכשיר. לאחר פחות משנה, חזרה אותה תקלה בדיוק...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
רטפון גרועים לא פחות מהמתואר לעי"ל בנוגע לאלקטרה (אני לא מכיר את אלקטרה בשירות אבל את רטפון בפירוש כן.)Arik123 כתב:מישהו יכול להגיד לי אם השירות של "רטפון" בסדר ולא עלוב כמו של "אלקטרה" ?
אני נעול על הטלוויזיה הזאת ולא אכפת לי לשלם יותר רק שיתנו לי שירות כמו בני-אדם ולא כמו ש-0r3n מתאר.
תודה....
אז הנה נסיון לעזור: אני קניתי 46PFL9704 של אלקטרהArik123 כתב:עכשיו באמת בלבלתם אותי.
אין לי מושג מה אני עושה עכשיו , המונדיאל בפתח ואין לי טלוויזיה . לעשות סקר שוק על טלוויזיה אחרת יקח לי לפחות שבוע.
בכל אופן תודה רבה לכם התגובות.
תודה....
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
אני לא מכיר אישית את איכות השירות של אלקטרה,
אבל אני יודע שבאמת במזגנים הם בסדר,
לגבי טלויזיות, יש לי חבר שלמד איתי בעבר, וכרגע עובד שם והוא המהנדס אלקטרוניקה שלהם,
ואני יודע שהעסק שם דיי רציני, כולל השתלמויות שהם עוברים בחו"ל, והם משתמשים בחלפים אורגינליים.
600 ש"ח, לא הבדל עצום, לשיקולך כמובן.
אין לי משהו רע לומר על רטפון, אבל אני אם הייתי צריך לרכוש מוצר ברמה כזאת, לא הייתי מתלבט ורוכש מהיבואן הרשמי.
לא כל יום רוכשים כזה מסך!
אבל אני יודע שבאמת במזגנים הם בסדר,
לגבי טלויזיות, יש לי חבר שלמד איתי בעבר, וכרגע עובד שם והוא המהנדס אלקטרוניקה שלהם,
ואני יודע שהעסק שם דיי רציני, כולל השתלמויות שהם עוברים בחו"ל, והם משתמשים בחלפים אורגינליים.
600 ש"ח, לא הבדל עצום, לשיקולך כמובן.
אין לי משהו רע לומר על רטפון, אבל אני אם הייתי צריך לרכוש מוצר ברמה כזאת, לא הייתי מתלבט ורוכש מהיבואן הרשמי.
לא כל יום רוכשים כזה מסך!
תסתכל בזאפ אחי, כל התוצאות שמתחת ל-5900 שקל הם באחריות "רטפון" (שזה לא מומלץ), ומ- 5900 שקל אפשר למצוא חנויות שמוכרות את הטלוויזיה הזו עם אחריות VIP לשנתיים של "אלקטרה".tzahi כתב:אני גם מעוניין במסך הזה.
אפשר לשאול איפה קנית ?...
רק תברר על החנות לפני שאתה קונה.
מקווה שעזרתי .
בהצלחה.