התלבטות קשה וארוכה לגבי מסך דק

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
theDuke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לפורום שלום, לאחר שקריאה בפורום הביאה אותי כבר ל 3 החלטות שונות לגבי מסך דק ואני כבר ממש מבולבל, אשמח מאוד להמלצות ישירות ומפורשות ממוחי הפורום.

אתחיל בנתוני הצפייה אצלי בסלון ( כרגע קיימת טלוויזית CRT 33 )

מרחק הצפייה הוא בין 3.3 מטר עד ל 3.7 מטר ויש גם צפיה בזוית שאינה ישירה מול הטלויזיה.
בסלון 32 חלונות גדולים + יציאה למרפסת אך כולם מאחורי או מצדדי המסך ולא מולו.
עיקר הצפייה תהיה בטלויזיה דרך ממיר YESMAX HD כאשר בעתיד הקרוב אני מתכן לרכוש גם סטרימר.

ולשאלותיי :

1. גודל המסך : במאמר שלך בפורום מצוין כי למרחק הצפייה שלי מספיק מסך של 42 אך בפורום עצמו כל הזמן
אני קורא כי דרוש מסך בגודל 50 ואף יותר, נטיית הלב שלי היא ללכת על מסך 50 אך לצערי אשתי היקרה חושבת
שזה גדול מדי - אשמח לשמוע את דעתך.

2. פלאזמה או LCD - מכל הנתונים שקראתי,איכות התמונה בצפייה בשידורים רגילים ( שכרגע ובעתיד הקרוב תהיה
רוב הצפייה שלי ) איכותית יותר במסך פלאזמה, אך מצד שני כמות האור בסלון די גבוהה ולכן אני קצת חושש
ממסך פלאזמה ( למרות שרוב הצפייה היא בשעות הערב ).

חשבתי על תקציב באזור ה 6,500 ש"ח אך אפשר גם להגדילו במידה ולא ימצא משהו ראוי בסדר גודל זה.

כמעט וכבר החלטתי ללכת על פלאזמה 50 של LG ( PK550R) אך כעת אני שוב לא סגור.

אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתכם בנושא, אני יודע שמומלץ לגשת לחנויות ולראות, עשיתי את זה אך לצערי כל חנות מבליטה את המסך שהיא רוצה למכור ואין לי יותר מדי זמן לסבב חנויות ארוך.

בתודה מרארש

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

1. אכן 50" יהיה מתאים. תצטערו אם תקנו קטן יותר. קח את אשתך לחנות, שתעמוד ממרחק 3.7 מטר (תביא איתך מטר...) ותסתכל על מסך "50...אחרי זה מאותו המרחק שתסתכל על מסך "42. זה כבר ישכנע אותה שזה לא קטן.

2. ישנם מסכי פלאזמה שמתמודדים באופן טוב עם השתקפות

המלצה שלי -
פלאזמה Samsung PS50B550

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”