כמה בעיות עם POPCORN A110

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
winer-r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1652
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #1 

שלום,
יש לי מספר בעיות עם מכשיר חדש אשר התקנתי לו HD פנימי, מקווה לעזרה:
1-העברתי דרך הSLAVE סרטים וגם כתוביות. חילקתי אותם לתיקיות כך שבכל תיקייה יש סרט והכתובית שלו. כל כתובית בסיומת srt. אני מצליח לראות את הסרט אך ללא כתובית למרות שהיא "מאופשרת" בתפריט. אני גם לא רואה אותה ( אני לא יודע אם צריך לראות אותה ) ברשימת תוכן בטלוויזיה, אני רואה רק את הסרט.
2- הורדתי את התוכנה NMT COMMUNITY INSTALLER והתקנתי אותה על המחשב הביתי. קודם כל היא נתקעת כל הזמן באמצע ההעברה אך הבעיה היא שכאשר אני מעביר או themes או custom menu ל A110 אני רואה את ה HD כריק ולא מופיע בו שום תוכן.......אולי אני צריך להתקין משהו על ה A110?? או משהו חסר?
3- התקנתי גם במחשב הביתי את myiHome server דרכה אני רואה את התוכן של הספרייה המשותפת לA110: זהו? זה כל משהתוכנה עושה?
תודה (b)

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

האם השם של קובץ הכתוביות זהה לשם הסרט

שליחה #2 

פרט לסיומת כמובן? ללא תוספות כמו .HEB למשל?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #3 

winer-r כתב:שלום,
יש לי מספר בעיות עם מכשיר חדש אשר התקנתי לו HD פנימי, מקווה לעזרה:
1-העברתי דרך הSLAVE סרטים וגם כתוביות. חילקתי אותם לתיקיות כך שבכל תיקייה יש סרט והכתובית שלו. כל כתובית בסיומת srt. אני מצליח לראות את הסרט אך ללא כתובית למרות שהיא "מאופשרת" בתפריט. אני גם לא רואה אותה ( אני לא יודע אם צריך לראות אותה ) ברשימת תוכן בטלוויזיה, אני רואה רק את הסרט.
2- הורדתי את התוכנה NMT COMMUNITY INSTALLER והתקנתי אותה על המחשב הביתי. קודם כל היא נתקעת כל הזמן באמצע ההעברה אך הבעיה היא שכאשר אני מעביר או themes או custom menu ל A110 אני רואה את ה HD כריק ולא מופיע בו שום תוכן.......אולי אני צריך להתקין משהו על ה A110?? או משהו חסר?
3- התקנתי גם במחשב הביתי את myiHome server דרכה אני רואה את התוכן של הספרייה המשותפת לA110: זהו? זה כל משהתוכנה עושה?
תודה (b)
...
לגבי 1 האם שם קובץ התרגום זהה בדיוק לשם קובץ הסרט?
לגבי 2 אין לי מושג
לגבי 3 התוכנה מאפשרת לך להזרים את תוכן הספריות שאתה רואה מהמחשב שלך לסטרימר. מה עוד אתה מצפה שהיא תעשה? זו בדיוק המטרה שלה.

winer-r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

תודה על התגובה המהירה!
opv:
אין heb רק srt.

istarmini:
1-השמות זהים בדיוק.
3- אני לא רואה אפשרות להזרים.....אני כן רואה את התוכן בתקיית השיתוף....

תודה (b)

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

האם הבעיה בתרגום קורית בכל הסרטים, או בסרט ספציפי?

שליחה #5 

אני נתקלתי בסרט אחד שלא הסכים להציג כתוביות בשום אופן למרות שבד"כ אצלי אין בעיה.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #6 

winer-r כתב:תודה על התגובה המהירה!
opv:
אין heb רק srt.

istarmini:
1-השמות זהים בדיוק.

תודה (b)
...
בהנחה שהשמות זהים בדיוק (כולל רווחים בין המילים ) פתח את תקיית הסרט כנס תחת TOOLS ל folder options , כנס ל view ותבדוק האם האופציה Hide extentions for known file type מסומן. במידה וכן תבטל את הסימון ואז תחזור לבדוק האם שם קובץ התרגום זהה לשם קובץ הסרט.

לגבי ההזרמה ,במידה ואתה רואה את הספריה ואתה נכנס אליה אתה לא יכול להפעיל את התכנים שבפנים?

winer-r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

istarmini כתב:
winer-r כתב:תודה על התגובה המהירה!
opv:
אין heb רק srt.

istarmini:
1-השמות זהים בדיוק.

תודה (b)
...
בהנחה שהשמות זהים בדיוק (כולל רווחים בין המילים ) פתח את תקיית הסרט כנס תחת TOOLS ל folder options , כנס ל view ותבדוק האם האופציה Hide extentions for known file type מסומן. במידה וכן תבטל את הסימון ואז תחזור לבדוק האם שם קובץ התרגום זהה לשם קובץ הסרט.

לגבי ההזרמה ,במידה ואתה רואה את הספריה ואתה נכנס אליה אתה לא יכול להפעיל את התכנים שבפנים?
...
בקשר לכתוביות, עכשיו אני רואה אותם. (Y)
לגבי ההזרמה: אני רואה את הספרייה ואת התיקיה בMyIHome אך אני לא יכול להפעיל את התכנים.

מישהו יכול לתת פיתרון לגבי התוכנה NMT COMMUNITY SOFTWARE INSTALLER? ( משכתבתי בפתיחת הדיון? )
תודה (b)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”