ביקורת: לשלוט על הטלויזיה מהאייפון - netcouch
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
Netcouch הוא מוצר שבעזרתו תוכלו להפוך את האייפון או את האייפוד שלכם לשלט עבור הטלויזיה והממיר המשלב תוכנה גרפית עם לוח שידורים מעודכן. האם לזרוק כבר את השלט הישן? בדקנו.
למאמר netcouch - לשלוט על הטלוויזיה מהאייפון
למאמר netcouch - לשלוט על הטלוויזיה מהאייפון
אלי חבוש
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
shed,
בהחלט לא ממש ברור הנושא הזה. קשה לי להאמין שיס והוט מודעים בדיוק לעניין, ובגלל הפורמט של המידע, קשה מאוד לדעת מה המקור שלו (זה דורש בדיקה עם ראוטרים וכו').
בהחלט לא ממש ברור הנושא הזה. קשה לי להאמין שיס והוט מודעים בדיוק לעניין, ובגלל הפורמט של המידע, קשה מאוד לדעת מה המקור שלו (זה דורש בדיקה עם ראוטרים וכו').
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
סקירה מעולה
תודה
תודה
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
תודה על הסקירה המעניינת אלי!
איזו סיבה מונעת ממנו לעבוד עם מכשירי דור ראשון?
כמה טבעות יש בחיבור לאוזניה? 3 או 4?
אם יש 4 אולי יש אופציה עתידית לשלט לומד בעזרת המיקרופון.
אותי מטריד אורך חיי הסוללה של האייפון. יש גם את הסירבול של שחרור האייפון כל פעם שרוצים להעביר ערוץ בפרסומות: לחיצה על power ו- swipe to unlock.
נושא השיתוף בעייתי: כמה חברים יש, שגם בעלי אייפון, יש להם את המתאם ועוד משתמשים בו?
השיתוף מחייב רשת דלוקה שגוזל עוד יותר מהסוללה.
מה שכן, אם היה ממשק גמיש וטוב הניתן לשינוי + macro + יכולת למידה ויש שלט אוניברסלי מעניין סטייל pronto.
אותי מטריד אורך חיי הסוללה של האייפון. יש גם את הסירבול של שחרור האייפון כל פעם שרוצים להעביר ערוץ בפרסומות: לחיצה על power ו- swipe to unlock.
נושא השיתוף בעייתי: כמה חברים יש, שגם בעלי אייפון, יש להם את המתאם ועוד משתמשים בו?
השיתוף מחייב רשת דלוקה שגוזל עוד יותר מהסוללה.
מה שכן, אם היה ממשק גמיש וטוב הניתן לשינוי + macro + יכולת למידה ויש שלט אוניברסלי מעניין סטייל pronto.
נערך לאחרונה על ידי yaronkle ב 07/06/2010 8:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

לא זוכר כמה טבעות. אני אסתכל מחר ואגיד לך.yaronkle כתב:תודה על הסקירה המעניינת אלי!![]()
נושא השיטוף בעייתי: כמה חברים יש, שגם בעלי אייפון, יש להם את המתאם ועוד משתמשים בו?
השיטוף מחייב רשת דלוקה שגוזל עוד יותר מהסוללה.
מה שכן, אם היה ממשק גמיש וטוב הניתן לשינוי + macro + יכולת למידה ויש שלט אוניברסלי מעניין סטייל pronto....
לגבי השיתוף - אין צורך במתאם וניתן לבצע שיתוף עם חברים שיש להם רק את התוכנה. בכל השאר אתה צודק.
את עניין הסוללה הרשת הפתוחה והמכשיר שיהיה על התוכנה מבלי להיכבות ניתן לפתור על ידי שימוש במטען או עריסה שהמכשיר נמצא בה באופן תמידי. ברור שכמו שהמלצתי במאמר, עדיף להשתמש במכשיר ייעודי עבור השימוש הזה ולא בסלולרי היומיומי שלך.
אלי חבוש
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

זו שאלה ששאלתי.Shed כתב:אחד הדברים שעניינו אותי לדעת זה מאיפה מגיע ה-EPG לתוכנה הזו (ולתוכנות אחרות)? ישירות מהאתרים של יס/הוט? (אם זה לא נעשה בתיאום איתם יש כאן הפרת tos) ממקור חיצוני?...
עדיין לא קיבלתי תשובה.
אלי חבוש