ירידה באיכות שידורי SD לאחר שדרוג לממיר HD
גם אצלי זאת אותה טלויזיה.dman23 כתב:כן אבל מה עם מי שהיה לו ממיר רגיל לפני וראה מצויין SD.
וכשהחליפו לו את הממיר לממיר HD , רואה עכשיו זוועה.
זאת אותה טלויזיה....
מה שאני אומר זה שכל טלויזיה מתמודדת באופן שונה עם השידור הנחות שמשדרים ב-SD
(ואני לא מדבר על תוכן השידורים...)
shyalon שלום,
הממיר מחובר ב-HDMI לפלאזמה פאנסוניק. מוגדר על רזולוצייה אוטומטית (כך הטלוויזיה עושה את האפסקייל)
הממיר מחובר גם בסקארט ל-DVD המקליט, איכות התמונה טובה (ניתן לראות בערוצים האיכותיים כמו צרפת 24). אין ממש הבדל מהמג'יק ב-SD, תמונה יפה.
הממיר מחובר ב-HDMI לפלאזמה פאנסוניק. מוגדר על רזולוצייה אוטומטית (כך הטלוויזיה עושה את האפסקייל)
הממיר מחובר גם בסקארט ל-DVD המקליט, איכות התמונה טובה (ניתן לראות בערוצים האיכותיים כמו צרפת 24). אין ממש הבדל מהמג'יק ב-SD, תמונה יפה.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
גם אצלי, YESMAXHD, ירידה דרסטית באיכות השידור של ערוצי ה SD. גם באלו שראו מצויין קודם (דרך מקס רגיל, ערוץ 10, חלק מערוצי הסדרות), רואים עכשיו על הפנים.
עובד על 720P דרך חיבור HDMI. לפנסוניק PV70

עובד על 720P דרך חיבור HDMI. לפנסוניק PV70
גם אצלי
גם אצלי המצב דומה. אמנם יש הבדל בין ערוצי הSD. ערוץ 2, 10, ערוצי הסרטים של YES, ערוצי הסדרות - יש ירידה קלה מאד אבל עדיין רואים מצוין. אבל ערוצים כמו ערוץ 1 וערוץ 33 אני מרגיש ירידה דרסטית באיכות.
יש לי פלזמה LG 42PQ300R , אני על AUTO וחיבור HDMI. ניסיתי לחבר SCART במקביל אבל לא ראיתי הבדל מהותי.
לא יודע, אמרו לי שזה בגלל שאני רואה הרבה יותר HD אז התרגלתי. לי זה נראה מוזר.
יש לי פלזמה LG 42PQ300R , אני על AUTO וחיבור HDMI. ניסיתי לחבר SCART במקביל אבל לא ראיתי הבדל מהותי.
לא יודע, אמרו לי שזה בגלל שאני רואה הרבה יותר HD אז התרגלתי. לי זה נראה מוזר.
עזוב.. זה לא אתה זה הממיר
יש כנראה משהו בעיבוד האות של הממירי HD שלא מעביר טוב את שידורי הSD כמו הממירים ההרגילים, למרות שלאחר קצת משחק עם הגדרות התמונה (סוג שלי כיול) רואים טוב, לא כמו קודם אבל טוב. מספק בוא נקרא לזה..