היי...
יש לי רסיבר של hk avr-142, כאשר חיבור ה- hdmi לא מעביר סאונד. כשאני רואה סרטים פתרתי את זה, אבל אני לא מצליח לחשוב על פיתרון בנוגע לחיבור האקס בוקס. למכשיר האקס בוקס (לפחות לדגם שלי) יש חיבור HDMI 1, ועוד חיבור av כשהצד השני שלו הוא חיבור בננות. ברגע שאני מחבר דרך ה- HDMI אני מחוייב ברסיבר לבחור בכניסה אופטית או קואקסלית ולכן אני לא יכול לחבר וידאו ב- HDMI ואת הסאונד להעביר בחיבור שאינו מהסוג שציינתי. יש למישהו רעיונות (פרט ללהחליף רסיבר או לחבר הכל בחיבור בננות), אולי מישהו שמכיר את האקסבוקס ויודע על יציאה נסתרת שאני לא מצאתי?
תודה מראש לעוזרים.
בנוסף, שאלה קצת שונה- יש לי מחשב חדש יחסית של acer, שכאשר אני מנגן בו סרטים של hd, חלק מהם עובדים חלק, ובחלק מהם יש קפיצות מוזרות, כמו חריקה טכנולוגית כזאת (לא יודע לנסח אחרת) שמשגעת אותי, במיוחד כשיש צבעים בהירים במסך, אבל לא רק. כמובן שכשמעבירים את זה ל- lcd זה יותר גרוע. המחשב הקודם שלי שהיה עם כרטיס מסך הרבה יותר גרוע ופחות טוב בהרבה מבחינת שאר המפרט ניגן את זה בלי בעיה. הכרטיס מסך שלי הוא hd readon 4530. יש משהו שאפשר לעשות?
עזרה עם חיבורים של אקסבוקס 360
מקווה שזה יעזור
קח פתרון . חבר כבל hdmi מהאקס בוקס לטלויזיה . יש תמונה .
בצע בדיקה פשוטה חבר מיציאת הקול של הטלויזיה כבל לרסיבר ותראה שאכן הכבל לא מעביר קול לפע מים זה הגדרות בטלויזיה .
בכל מקרה אתה יכול לפנות אלי בפרטי אני יעזור לך !
בצע בדיקה פשוטה חבר מיציאת הקול של הטלויזיה כבל לרסיבר ותראה שאכן הכבל לא מעביר קול לפע מים זה הגדרות בטלויזיה .
בכל מקרה אתה יכול לפנות אלי בפרטי אני יעזור לך !
היי עמית.
קודם כל, תודה על העזרה.
לגופו של עניין, לא הבנתי כל כך מה כתבת. יציאת הסאונד של הטלויזיה היא חיבורי בננות ולא HDMI ולכן זה כן יעביר לי קול, אבל זה לא יעזור לי כשאני משחק באקסבוקס כי כמו שאמרתי ברגע שאני מגדיר ברסיבר על כניסה של HDMI הוא נותן לי למשוך סאונד רק מחיבור דיגיטאלי, כך שאם אני אפעל בדרך שלך זה יהיה או סאונד או תמונה.
הפיתרונות היחידים שחשבתי עליהם זה לקנות חיבור קומפוננט לאקסבוקס או לנתק אותו מהרסיבר ולחבר אותו לטלויזיה, אבל בגלל שיש לי רק חיבור HDMI אחד בטלויזיה (אחת הסיבות שקניתי את הרסיבר) זה קצת מבאס..
לגופו של עניין, לא הבנתי כל כך מה כתבת. יציאת הסאונד של הטלויזיה היא חיבורי בננות ולא HDMI ולכן זה כן יעביר לי קול, אבל זה לא יעזור לי כשאני משחק באקסבוקס כי כמו שאמרתי ברגע שאני מגדיר ברסיבר על כניסה של HDMI הוא נותן לי למשוך סאונד רק מחיבור דיגיטאלי, כך שאם אני אפעל בדרך שלך זה יהיה או סאונד או תמונה.
הפיתרונות היחידים שחשבתי עליהם זה לקנות חיבור קומפוננט לאקסבוקס או לנתק אותו מהרסיבר ולחבר אותו לטלויזיה, אבל בגלל שיש לי רק חיבור HDMI אחד בטלויזיה (אחת הסיבות שקניתי את הרסיבר) זה קצת מבאס..