מסכים חדשים לבית חדש.. זקוק לעזרה
אז ככה,
אנחנו צריכים ארבעה מסכים חדשים,
שלושה לחדרי שינה (גודל 32 אינץ' אני מניח..) המרחק צפיה המקסימלי הוא 2.5-3 בזמן שכיבה על המיטה.. אבל רוב הזמן המרחק יהיה סביב ה1.5 גג 2 אני מעריך.
ובכל מקרה היינו מעדיפים שלא לגלוש מעבר ל32 בחדרי שינה, השימושים הם בעיקר שידורי SD, קצת שידורי HD וסרטים מהמחשב.
ועוד טלוויזיה אחת גדולה לסלון, המרחק צפיה שם הוא מקסימום ארבעה מטר (תלוי איפה אתה יושב) וההגבלה מבחינת מקום לתליה על הקיר ה2 מטר, והשימושים שם יהיו שידורי SD,HD סוני 3 וסרטי HD מהמחשב.
עכשיו מבחינת תקציב וגודל רצוי בסלון האמת שאין לנו כ"כ מושג, לגבי התקציב לטלוויזיות בחדרים היינו מעדיפים סביב ה2500 נניח לטלוויזיה.
ולגבי הסלון הייתי רוצה לקבל הערכה כי אין לי שום מושג כמה עולה טלוויזיה טובה.
תודה מראש
שלושה לחדרי שינה (גודל 32 אינץ' אני מניח..) המרחק צפיה המקסימלי הוא 2.5-3 בזמן שכיבה על המיטה.. אבל רוב הזמן המרחק יהיה סביב ה1.5 גג 2 אני מעריך.
ובכל מקרה היינו מעדיפים שלא לגלוש מעבר ל32 בחדרי שינה, השימושים הם בעיקר שידורי SD, קצת שידורי HD וסרטים מהמחשב.
ועוד טלוויזיה אחת גדולה לסלון, המרחק צפיה שם הוא מקסימום ארבעה מטר (תלוי איפה אתה יושב) וההגבלה מבחינת מקום לתליה על הקיר ה2 מטר, והשימושים שם יהיו שידורי SD,HD סוני 3 וסרטי HD מהמחשב.
עכשיו מבחינת תקציב וגודל רצוי בסלון האמת שאין לנו כ"כ מושג, לגבי התקציב לטלוויזיות בחדרים היינו מעדיפים סביב ה2500 נניח לטלוויזיה.
תודה מראש
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לגבי החדרים הטלויזיות של סמסונג ה-B450 אמורות להתאים לך הן לא רעות ב-SD.
לגבי הסלון אתה צריך להחליט על מסגרת כי הטווח פשוט רחב - הייתי ממליץ על טלויזיה בגודל 46' או 50'.
לגבי דגמים - תחליט על תקציב ונראה.
לגבי הסלון אתה צריך להחליט על מסגרת כי הטווח פשוט רחב - הייתי ממליץ על טלויזיה בגודל 46' או 50'.
לגבי דגמים - תחליט על תקציב ונראה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
bloodfistbloodfist כתב:אז ככה,
תודה מראש...
המלצתי לגבי מסכים לחדר שינה הם . סמסונג דגם -b450 גודל 32 אינצ' . מסך מצויין ואיכותי לכל שיטות השידור .
מומלץ לרכוש יבוא רשמי מיני ליין .
לגבי מסך לסלון .
1. תקציב
2. תנאי תאורה בסלון .
מהם המקורות אשר יחוברו למסך .
ממתין לתשובתך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
התקציב לטלוויזיה בסלון הוא כ6000 שקלים
מבחינת תנאי תאורה מה הכוונה? בעיקרון הסלון מואר, 2 חלונות ביום, ובלילה גם לא אמורה להיות בעיה אם רוצים אור גבוהה.
לגבי המקורות שיתחברו, ממיר HD של הוט, SONY 3 ובהמשך סטרימר או HTPC (מכיוון שהHTPC הקיים הולך להיות צמוד להליכון)
שוב תודה
מבחינת תנאי תאורה מה הכוונה? בעיקרון הסלון מואר, 2 חלונות ביום, ובלילה גם לא אמורה להיות בעיה אם רוצים אור גבוהה.
לגבי המקורות שיתחברו, ממיר HD של הוט, SONY 3 ובהמשך סטרימר או HTPC (מכיוון שהHTPC הקיים הולך להיות צמוד להליכון)
שוב תודה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
bloodfistbloodfist כתב:התקציב לטלוויזיה בסלון הוא כ6000 שקלים
שוב תודה...
המלצתי היא מסך פלזמה סמסונג דגם B-550 גודל 50 מסך מצויין לכל סוגי התכנים מחירו נע סביב ה 6.5k
כמובן שהוא מומלץ בתנאי שאינך מתכוון לחבר לו מחשב לצורכי עבודה .
מומלץ לרכוש יבוא רשמי מיני ליין .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
שאלה קטנה בנוגע לסטירמר
אם יש לך PS3 בסלון , למה לחבר מחשב או סטרימר בכלל לטלוויזיה ?
אני משתמש כבר שנתיים בPS3 כסטרימר והוא עובד לי מצויין, יש משהו שאני מחמיץ כאן?
אני משתמש כבר שנתיים בPS3 כסטרימר והוא עובד לי מצויין, יש משהו שאני מחמיץ כאן?