עזרה בבחירת מסך דק ראשון

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
gover פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני חדש בתחום הזה וכמו כל תחום טכנולוגי כשאתה מתחיל מהר מאוד אתה מגיע למצב שמרוב עצים לא רואים את היער. אני אנסה להגדיר את הדרישות שלי בצורה המדויקת ביותר:

1. מרחק צפייה 2.5-3 מ'
2. FHD למרות שבהתחלה רוב התכנים יהיו SD ו DVIX, מאמין שאם האוכל יבוא התיאבון
3. יכולת להתמודד אם השתקפויות. יש ויטרינה גדולה ליד מיקום המסך.
4. תקציב 4-5K ש"ח.
5. חיבור רשת.

לגבי סעיף 5. אני מבין שיש היום מסכים עם חיבור רשת. האם הם באמת יכולים לפתור את הצורך בסטרימר (שכרגע אין)? האם הנגנים הפנימיים של מסכים אלו עוברים עדכונים למקרה והם לא מצליחים לקרוא פורמט מסוים או לחילופין האם הם תומכים בפורמטים החשובים ל HD? כמו MKV (אני יודע שזה אריזה ולא פורמט), M2S וכאלו?
יש מגבר אז אין חשיבות לאיכות הסאונד של המסך.

תודה לכל העונים.
כל יום לומדים משהו חדש

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

gover כתב:שלום לכולם,

אני חדש בתחום הזה וכמו כל תחום טכנולוגי כשאתה מתחיל מהר מאוד אתה מגיע למצב שמרוב עצים לא רואים את היער. אני אנסה להגדיר את הדרישות שלי בצורה המדויקת ביותר:

1. מרחק צפייה 2.5-3 מ'
2. FHD למרות שבהתחלה רוב התכנים יהיו SD ו DVIX, מאמין שאם האוכל יבוא התיאבון
3. יכולת להתמודד אם השתקפויות. יש ויטרינה גדולה ליד מיקום המסך.
4. תקציב 4-5K ש"ח.
5. חיבור רשת.

לגבי סעיף 5. אני מבין שיש היום מסכים עם חיבור רשת. האם הם באמת יכולים לפתור את הצורך בסטרימר (שכרגע אין)? האם הנגנים הפנימיים של מסכים אלו עוברים עדכונים למקרה והם לא מצליחים לקרוא פורמט מסוים או לחילופין האם הם תומכים בפורמטים החשובים ל HD? כמו MKV (אני יודע שזה אריזה ולא פורמט), M2S וכאלו?
יש מגבר אז אין חשיבות לאיכות הסאונד של המסך.

תודה לכל העונים.
...
המלצתי היא מסך סמסונג דגם B-550גודל 40 אינצ' FHD מסך מעולה ואיכותי לכל סוגי התכנים .

מומלץ לרכוש יבוא רשמי מיני ליין .

בהצלחה . (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

Xebu
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

על כמה דברים אני אנסה לעלות לך...
בגלל ההשתקפויות לא כדאי לך לרכוש מסך פלסמה - רק LCD או LED (למרות שLED אני בספק אם תמצא בתקציב שלך)
ובנוגע לחיבור רשת... תבדוק אפשרות של שינוי העיצוב בחדר או פשוט לקרב איכשהו את המחשב למסך או לקנות כבל HDMI ארוך ולחבר את המחשב למסך... לדעתי יביא לך תוצאה הרבה יותר טובה מסטרימטר או ממסך עם חיבור רשת (שבמילא המסכים האלה יקרים משמעותית)

gover פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #4 

Xebu כתב:על כמה דברים אני אנסה לעלות לך...
בגלל ההשתקפויות לא כדאי לך לרכוש מסך פלסמה - רק LCD או LED (למרות שLED אני בספק אם תמצא בתקציב שלך)
ובנוגע לחיבור רשת... תבדוק אפשרות של שינוי העיצוב בחדר או פשוט לקרב איכשהו את המחשב למסך או לקנות כבל HDMI ארוך ולחבר את המחשב למסך... לדעתי יביא לך תוצאה הרבה יותר טובה מסטרימטר או ממסך עם חיבור רשת (שבמילא המסכים האלה יקרים משמעותית)
...
תודה על התשובה,

לגבי הסוגיה השנייה, אין אפשרות לקרב שכן המחשב הוא בקומה אחרת מהמסך אז זה או סטרימר או מסך עם חיבור רשת, מעדיף לא להכניס מחשב לסלון כרגע. לגבי מסכי led-lcd, הבנתי שזה עדיין LCD רק מקור תאורה אחורית שונה. מישהו מכיר את מסכי ה Mo-Card של Haier? לא הצלחתי להבין מהם בדיוק תכונות המחשב שלהם? האם ניתן לנגן איתם בנגני PC רגילים VLC וכאלו? מהן יכולות המעבד וכדומה? אם אין ברירה אוסיף סטרימר למרות שלדעתי זה מייקר ומסבך את הקנייה.
כל יום לומדים משהו חדש

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”